Miks keegi pole midagi kirjutanud?
Ise nägin seda mõned päevad tagasi, ning ma olen sellest filmist kohutavalt vaimustuses! See tõstis mu ootusi, kui ma nägin kõiki neid klippe, mis linke sa oled pannud. Ma ootasin midagi natuke süngemat.. Tegelt on seal loomulikult Tim Burtoni omast huumorit, helgemat külge, siis need väga erinevad tegelased koos, nagu Tim ka rääkis. Näitlejate valikust ma ei hakka rääkimagi..

Väga hea et see pole nii sünge film, ma mõtlesin umbes et veri lendab jne.. (kuigi seda on ka loomulikult) Aga ma nii tahan, et see esilinastus oleks mingi homme või kohe praegu. Ma lihtsalt ei suuda ära oodata, ma arvan et sellest saab kindlalt üks mu lemmikumaid filme (kui mitte lemmik).
Ephiphany on lemmiklugu kindlasti, siis nendest klippidest meeldivad ülekõige ''It's TODD now!'', ''Anthony and Turpin'', ''The Contest'', ''A Little Priest'', ''Pamper you'' ka, üldiselt suht kõik. Ja mulle meeldis see steen, kus Alan laulis.. Johnny on ka loomulikult tasemel, nagu alati.
Jamh, Jack Sparrowi tunneb mõnes kohas ära, aga ma täielikult mõistan seda, sest ta mängis seda rolli nii kaua. Ning teiseks on ka ta varasemas filmides natuke nn. Jacki, aga ma arvan et see on ka mõnesmõttes ta näitlemine. Mind see Jacki asi väga ei häirigi, tegelt ei häiri mind miski selles filmis..
Kui võibolla välja arvata wormtail.. See paksem mees, kes mängis HP's ka. Samas ta võibolla sobib sinna, eks esilinastusel siis saab aru kas sobib või mitte.