Imeline Ämblikmees 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Imeline Ämblikmees 2

PostitusPostitas ruut » 07. Mai 2014, 13:23

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:
ruut kirjutas:Näe, jälle üks inimene kes ei saanud filmist aru - http://io9.com/the-amazing-spider-man-2 ... +tinaamini

Võtab tegelikult väga hästi kokku miks kirjutamine ikka nii väga halb oli.

Seda võib teha iga filmi kohta. Võib öelda kah ,et kus on Bane motiivid? Kus on Jokeri origin lugu?

Võib tõesti, aga see on siiski Ämblikmehe teema, seega on see artikkel vägagi asjakohane ning toob esile vägagi suured augud ja lohakused loos. Loos, mis on halvasti kirjutatud. Aga ägeda actioniga.

ruut kirjutas:LiveForThis seletas juba lahti mis kohal mul sellega probleem tekkis.

Loe seda:
Spoiler :
Harry Osborn:
"My father left me everything he had. His fortune, Oscorp... and the disease that killed him. According to our medical records, it´s moving faster in me than it did in him. The things he did to extend his life won´t work for me. I need to find a cure, and i need to find it fast."

Täpselt. Halb kirjutamine. Taaskord, kui
Spoiler :
ma ei pane tähele, et Harry on mingeid isa vahendeid proovinud ja kui ma üldse ei tea, mis need vahendid olid, siis kuskohast see hea on? Tõsi, asjad ei pea olema alati in your face ja lusikaga ette söödetud, ent selliseid olukordi saaks lahendada paaaalju paremini. Ja ikkagi - enne isaga kokkusaamist ta ju täpselt oma haigusest ei teadnud. Isa ütles, et temal Harry vanusena oli ka kätes värin sees. Äkitselt aga tuyleb välja, et Harry haigus areneb kiiremini. Kõik juhtub nii muuseas, möödaminnes.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 07. Mai 2014, 13:25

Loe seda:
Spoiler :
Harry Osborn:
"My father left me everything he had. His fortune, Oscorp... and the disease that killed him. According to our medical records, it´s moving faster in me than it did in him. The things he did to extend his life won´t work for me. I need to find a cure, and i need to find it fast."

That is called bad writing. You cram everything "important" to move the story forward in one scene and call it mise-en-scene
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 07. Mai 2014, 19:41

ruut kirjutas:
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Seda võib teha iga filmi kohta. Võib öelda kah ,et kus on Bane motiivid? Kus on Jokeri origin lugu?

Võib tõesti, aga see on siiski Ämblikmehe teema, seega on see artikkel vägagi asjakohane ning toob esile vägagi suured augud ja lohakused loos. Loos, mis on halvasti kirjutatud. Aga ägeda actioniga.

Ega need augud seal sees polnud. See on kõik seletatav aga veebis on kirjas ,et kuna Electro on sinine, siis on see film halb. See pole normaalne.

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Loe seda:
Spoiler :
Harry Osborn:

Täpselt. Halb kirjutamine. Taaskord, kui
Spoiler :
ma ei pane tähele, et Harry on mingeid isa vahendeid proovinud ja kui ma üldse ei tea, mis need vahendid olid, siis kuskohast see hea on? Tõsi, asjad ei pea olema alati in your face ja lusikaga ette söödetud, ent selliseid olukordi saaks lahendada paaaalju paremini. Ja ikkagi - enne isaga kokkusaamist ta ju täpselt oma haigusest ei teadnud. Isa ütles, et temal Harry vanusena oli ka kätes värin sees. Äkitselt aga tuyleb välja, et Harry haigus areneb kiiremini. Kõik juhtub nii muuseas, möödaminnes.

???
Spoiler :
Harryil oli kätes värin juba ammu aga nüüd viimasel momendil ütleb isa talle tõtt.
Mis su point on?
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas ruut » 08. Mai 2014, 10:24

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:???
Spoiler :
Harryil oli kätes värin juba ammu aga nüüd viimasel momendil ütleb isa talle tõtt.
Mis su point on?

Et
Spoiler :
näiliselt oli Harry haigus samas staadiumis kui tema isal tema vanusena, mida tema isa talle ka mainis. JA siis äkki "woosh!" - areneb kiiremini.

Aga no vahet pole, sa oled veendunud, et film oli hea ja mina ja teised sellest aru ei saanud ja mina olen veendunud, et asi oli halvasti kirjutatud ja selles vaidluses ei ole võitjat.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 08. Mai 2014, 20:13

ruut kirjutas:
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:???
Spoiler :
Mis su point on?

Et
Spoiler :
näiliselt oli Harry haigus samas staadiumis kui tema isal tema vanusena, mida tema isa talle ka mainis. JA siis äkki "woosh!" - areneb kiiremini.

Aga no vahet pole, sa oled veendunud, et film oli hea ja mina ja teised sellest aru ei saanud ja mina olen veendunud, et asi oli halvasti kirjutatud ja selles vaidluses ei ole võitjat.

Spoiler :
1)Esimesena küsis Norman Osborn Harrylt kas ta käsi on hakanud juba värisema või mitte.
2)Norman ütles ,et TEMAL(NORMANIL) hakkas see haigus pihta 20. aastaselt, aga Harryil oli see haigus juba tükimat aega. Järelikult ei olnud haigus samas staadiumis.

Tõe rääkimine pole halb kirjutamine.
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas ruut » 08. Mai 2014, 23:18

Sul on õigus!

BEST MOVIE EVER!
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 08. Mai 2014, 23:25

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LynxHunter789 » 11. Mai 2014, 11:46

Mulle film meeldis, kuigi peab tunnistama, et veidikene pikaks ta venis ja mõningad-kuidas nüüd öelda? "Huvitavad";"imelikud"?- hetked filmis olid. DeHaan, Garfield ja Stone (Y) DeHaan just enne Gobliniks muutumist, nagu ka paljud enne mind mainisid, Garfield Ämblikmehena ja no Emma Stone, pole vaja vist midagi öelda, tema peab lihtsalt meeldima. Peamised kohad, mis mind mõtlema jätsid:
Spoiler :
1. Kuidas Harry pärast vinks-vonks poiss oli jälle, kui ta seal hullumajas istus. Kas see ravim siis mõjus talle või tegi see turvis ta nii terveks? Ei mõista.
2. Kas Gwen sai tõesti surma? Kui nii, siis võtab minu jaoks ikka korralikult filmi hinde alla. Ma ise muidugi loodan, et äkki see värk neil lavastatud, et kurjamite eest teda kaitsta. Aga arvestades seda, et ühtegi vihjet selle kohta filmis ei olnud, et ta elus oleks ja kuuldes, et koomiksites ta ka surma sai, siis kahtlen oma variandis
3. Ning see parima sõbra värk oli ka huvitav. Pole mingi 8 või 10 aastat näinud ja parim sõber? Kas tal siis teisi sõpru polnud?
4. Ja see isa salajane baas. Leidis selle ülesse ja vaatas mingist vanast arvutist halva revolutsiooniga videot. Midagi muud ei teinudki seal vagunis

Muidu panen hindeks 9/10, aga:
Spoiler :
Gwen surm võib selle kusagil 6/10 peale langetada
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Kasutaja avatar
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas lostinthemist » 11. Mai 2014, 13:06

Kannata natuke, LynxHunter789. Kohe tuleb GBU sulle kõike selgitama, ise samal ajal pead vangutades ja endamisi sosistades, et sa ei saanud filmist aru. :irw:
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LynxHunter789 » 11. Mai 2014, 20:05

lostinthemist kirjutas:Kannata natuke, LynxHunter789. Kohe tuleb GBU sulle kõike selgitama, ise samal ajal pead vangutades ja endamisi sosistades, et sa ei saanud filmist aru. :irw:

No selle peale ma loodangi :irw:
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Kasutaja avatar
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 12. Mai 2014, 09:56

LynxHunter789 kirjutas:Mulle film meeldis, kuigi peab tunnistama, et veidikene pikaks ta venis ja mõningad-kuidas nüüd öelda? "Huvitavad";"imelikud"?- hetked filmis olid. DeHaan, Garfield ja Stone (Y) DeHaan just enne Gobliniks muutumist, nagu ka paljud enne mind mainisid, Garfield Ämblikmehena ja no Emma Stone, pole vaja vist midagi öelda, tema peab lihtsalt meeldima. Peamised kohad, mis mind mõtlema jätsid:
Spoiler :
1. Kuidas Harry pärast vinks-vonks poiss oli jälle, kui ta seal hullumajas istus. Kas see ravim siis mõjus talle või tegi see turvis ta nii terveks? Ei mõista.
2. Kas Gwen sai tõesti surma? Kui nii, siis võtab minu jaoks ikka korralikult filmi hinde alla. Ma ise muidugi loodan, et äkki see värk neil lavastatud, et kurjamite eest teda kaitsta. Aga arvestades seda, et ühtegi vihjet selle kohta filmis ei olnud, et ta elus oleks ja kuuldes, et koomiksites ta ka surma sai, siis kahtlen oma variandis
3. Ning see parima sõbra värk oli ka huvitav. Pole mingi 8 või 10 aastat näinud ja parim sõber? Kas tal siis teisi sõpru polnud?
4. Ja see isa salajane baas. Leidis selle ülesse ja vaatas mingist vanast arvutist halva revolutsiooniga videot. Midagi muud ei teinudki seal vagunis

Muidu panen hindeks 9/10, aga:
Spoiler :
Gwen surm võib selle kusagil 6/10 peale langetada

Võib öelda seda ,et TASM 2 on kõige lähedaseim koomiksi film mis iial tehtud.

Spoiler :
1)Ta muutus tagasi selliseks Harryiks nagu ta oli ennem Goblinit(kuid siiski haige).
2)Jah Gwen sai surma. Iga superkangelase filmis jääb girlfriend ellu aga TASM 2s mitte. Point oli see ,et Gwen sai tänu Parkerile surma kuna Parkeril puudus kohesetunne(With great power comes great responsibility.) Uncle Ben, Cap Stacy ja Gwen Stacy on tänu Parkerile surnud. Alates sellest momendist ei ütle Parker enam iial kellegile ,et ta on ämblikmees(isegi mitte Mary Janile).
Fakt on see ,et Gwen Stacy surm on kõige populaarseim moment koomiksite AJALOOS. Isegi Joker pole nii populaarne kui Gwen Stacy surm.
Aga miks Gweni surm võib filmi langetada? Kui Gwen on elus, siis ei saa tulla Mary Jane Watsonit. Nüüd kui Gwen on surnud, siis mängu tuleb Mary Jane Watson.
3)NAD POLE PARIMAD SÕBRAD. Harry on childhood friend. Klassi kokkutuleku kohta ütled ka ,et see on imelik? :shokeeritud:
4)Untold story - Tõde. Mida muud ta tegema pidi? Järgmises osas läheb edasi.

lostinthemist kirjutas:Kannata natuke, LynxHunter789. Kohe tuleb GBU sulle kõike selgitama, ise samal ajal pead vangutades ja endamisi sosistades, et sa ei saanud filmist aru. :irw:

Selgitan faktivigu mitte arvamusi :)
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas lostinthemist » 12. Mai 2014, 10:46

Võib-olla ma olen lihtsalt harimatu maamats, aga pole nagu kuskilt kõrvu jäänud, et
Spoiler :
Gwen Stacy surm on kõige populaarsem moment koomiksite ajaloos
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 12. Mai 2014, 11:09

Spoiler :
Uncle Ben, Cap Stacy ja Gwen Stacy on tänu Parkerile surnud. Alates sellest momendist ei ütle Parker enam iial kellegile ,et ta on ämblikmees(isegi mitte Mary Janile)

he wot m8?
Civil War, among other things -
Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 12. Mai 2014, 16:23

Spoiler :
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Iga superkangelase filmis jääb girlfriend ellu aga TASM 2s mitte.

Spoiler :
Rachel Dawes sureb The Dark Knight'is (olgugi, et sellenimelist koomiksites polnud, aga siiski esindas traagilist kuju Batmani elus)

Wolverine'i ja Cyclops'i on/off tüdruksõber Jean Grey sureb X-Men: The Last Stand'is

Ja kui hakata väga otsima, siis leiab neid ka mujalt nagu The Crow või isegi vist Spawn.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 12. Mai 2014, 16:44

Spellbound kirjutas:
Spoiler :
Iga superkangelase filmis jääb girlfriend ellu aga TASM 2s mitte.

Spoiler :
Rachel Dawes sureb The Dark Knight'is (olgugi, et sellenimelist koomiksites polnud, aga siiski esindas traagilist kuju Batmani elus)

Wolverine'i ja Cyclops'i on/off tüdruksõber Jean Grey sureb X-Men: The Last Stand'is

Ja kui hakata väga otsima, siis leiab neid ka mujalt nagu The Crow või isegi vist Spawn.

Spoiler :
Nad polnud peategelasedki... Ega Rachel polnud Bruce Wayne oma ning Jeans samuti.
Gwen seevastu oli peategelane
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist