hullmees kirjutas:minu meelst kõige parem zombie film üldse. Kuidagi lihtsalt lahe vaadata.
Ma võin tunduda tähenärijana, aga "zombie" on taaselustunud laip. See definitsioon selle filmi puhul paika ei pea.

hau kirjutas:Mis selles filmis nii erilist on, et nii paljud seda kiidavad? Peale Will Smithi, kes on siin normaalne, aga mitte parim.
Erilist nagu polegi, lihtsalt normaalne meelelahutus. Need 10/10'd on hetke emotsioonidest tingitud ja ma ei taha näida siin täieliku mölakana, aga enamus on siin suhteliselt noored filmihuvilised, 5 aasta pärast on need punktid kindlasti madalamad. Kindlasti ma ei taha sellega öelda, et kõik minust nooremad on idioodid, jumala eest mitte, aga ajapikku isiklikud eelistused muutuvad, sest see on loomulik ning üks osa elust.
Võrdluseks võin tuua enda. Klassipidude aegu, 15 aastasena, kuulasin E-Type'i, Spice Girls'i, Aqua't ja muud poppsaasta. Nüüd 8 aastat hiljem kuulan näiteks Tom Waitsi ja Billie Holidayd. Vanasti mulle meeldisid räigelt sellised filmid nagu Deep Blue Sea või Hollow Man, kuid samal ajal avanesid silmad ka tunduvalt parema kinokunsti vastu, nagu näiteks Fight Club. Ajad muutuvad ja selle läbi muutuvad ka eelistused kõige ümbritseva vastu. Nostalgia mõttes kuulan siiski vahest E-Type'i või Ace of Base'i, lihtsalt et meenutada neid aega.

I Am Legend on korralik 7 punkti film ja kannatab ka rohkem kui ühekordset vaatamist. Kuigi 2 korda kuue kuu sees kindlasti teda vaadata ei suudaks. Kord või paar korda aastas on täitsa sobiv.