Grindhouse

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas KiiZ » 08. Veebruar 2008, 18:40

hau kirjutas:Jep, väga kõva, aga 80 doltsi plus postikulu on minu jaoks ühe/kolme filmi pealt liiga palju.

mul õnneks sünnipäev kuskil poolteist kuud peale selle välja tulekut ja orgunnin kuidagi selleks ajaks endale. Päris oma rahast tonnat kah selle eest välja ei köhiks, aga selline tähtpäeva taktika on mind varemgi aitand - jõuludeks sain Nirvana ''With The Lights Out'' box-seti.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kidd » 09. Veebruar 2008, 11:44

Ralf kirjutas:Neetud, ma vaatasin "Planet Terrori" Unrated versiooni ja ehkki see "kõva" Extended versioon tundus vaid paari üksiku mõttetu stseeni võrra pikem, suutis see film end minu selle aasta parimate filmide TOP 3'e pressida, kohe esimese ehk "Zodiaci" järele. "Planet Terror" on lihtsalt liiga fun film! :D

Minu meelest on need "More ketchup" versioonid kõik suht magedaks jäänud, mingi reklaamitrikk rohkem.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 18. Mai 2008, 21:01

Täna vaatasin mõlemad filmid järjest ära, alustades Death Proof'ist ja lõpetades Planet Terror'iga. PT oli mul eelnevalt kinos ära nähtud; natuke kahju hakkas, et Death Proofi ei jõudnud kinos vaadata.
Üldiselt meeldis Planet Terror rohkem, sest see oli palju lõbusam, ägedam ja tegevuserohkem, kuid Death Proof oli parem dialoogide pärast.
Death Proof'is ajas mind iga kord naerma, kui oli näha kellegi jalgu.
Planet Terrori muusika on ülihea, Rodriguez oskab väga head muusikat teha, mis filmiga nii hästi kokku sobib.
Death Proof 8/10
Planet Terror 9/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 17. Jaanuar 2009, 01:23

Kohe praegu algab Kanal 2-st "Death Proof"!
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jussu » 17. Jaanuar 2009, 12:12

Eile sai sõbra juures üsna kogemata kanal 2's "Death Proof"'i peale satutud - ma pole telekavaga tavaliselt üldse kursis. Igatahes sai film umbes 5'ndat korda lõpuni vaadatud ning juurde tekkis uusi põnevaid detaile, mida ma varem märganud polnud.
nt: Ühes klipis, kus jukeboxis plaat vahetub, vilksab lugude nimekirjast läbi Dick Dale - "Misrlou" - teadagi, millise filmi tunnusmeloodia. : D

Igatahes seda topeltpakki ootan juba nende filmide ilmumisest peale. Lolli peaga olen vahepeal omale "Planet Terror"'i üksikult ostnud, aga eks vahel tahab ikka keegi laenata vms.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Garli » 06. Juuni 2009, 10:26

Mõlemad filmid on vägaväga nauditavad. Endale meeldis Rodrigueze pool tublisti rohkem. Selline mõnusalt verine action mõnusa huumori ja zombidega. Selle venna stiil on mõnus. Naudin täiega. 9/10

Tarantino Death Proof tundus esimesel korral mulle ilgelt awsum olevat. Tegelikult on siiski minu jaoks Tarantino filmograafiast nõrgima teosega. Dialoog oli Tarantinole omaselt väga hea, kuid surnuks sõitmist ja verd oleks võinud rohkem olla. Seda ju selle Grindhouse'ga alguses üldse reklaamitigi, et palju verd ja seksi. Planet Terroris oli mõlemat, kuid Death Proofis oli kerge lack of action. Aga vaatamist nautisin ikka, sest et selliseid filme mille dialoogi kuulates mõtled, et "fuck, see on hea film" ei ole väga palju (tsiteerisin Xipe'i praegu, kes ütles sellist asja enda Jackie Browni blogi sissekandes vist). 7/10 saab Death Proof.

Keskmine tuleb siis 8/10. Feik-treileritest olen Machete oma näinud ainult vist, millest on siis vist straight-to-video film ka tulemas Rodrigueze poolt.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Re: Grindhouse

PostitusPostitas Rasmus » 29. Aprill 2012, 00:51

Planet Terror oli suht okei. Üsna tavaline zombikas. Death Proof näis natuke sisutu ja osaliselt väga veniv. Kuigi see värk oli kokkuvõttes päris vaadatav, ootasin midagi extraordinaryt. Aga 6/10 tuleb ära juba ainult sellepärast, et selline asi tehti. Hinded eraldi oleks 6/10 (PT) ja 5/10 (DP).
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist