Moderaator: Meeskond
. Nii oleks film umbes pool tundi lühem ja oleks vaatajaid säästetud suurest osast Linda kannatustest/masendusest - ma ei ütle, et film oleks sellisel juhul kehvem. Siiski mulle endale meeldis väga ka lõpuosa. Oli huvitav teada saada, mis juhtus edasi. Samas visuaalse osa nauding kestis edasi. Seksi oli väga kihvtilt ja mõnusalt kunstiliselt kujutatud. Uue elu sünd oli ilus ja mõtestatud lõpp.Linda sai pärast testi tegemist teada, et jäi rasedaks
Jolt kirjutas:Kes luges kokku, mitu põlemistsüklit me läbi tegime?
JazZ- kirjutas:Jeesus olgu tänatud Hülss'i eest, kes on, vähemalt siin foorumis, esimene inimene, kes "Enter the Void'i" juures ka midagi kritiseerida leidis.
JazZ- kirjutas:Ma ei tea miks, aga üsna kõvasti ärritas mind koht, kus Linda kuulas telefoni automaatvastaja salvestust, milles Alex ütles, et Oscarit tulistati ja enne kui ta isegi jõudis mainida "ta on vist surnud" oli Lindal juba pill lahti. Lihtsalt reaalsuses selline värk nii kiiresti ei tohiks toimida- kõigepealt tuleb šokk, mis väljendub täieliku tuimusega ja alles seejärel hakkab uudis peas ka tasapidi mingit kuju võtma.
JazZ- kirjutas:Kokkuvõtteks võib öelda, et pärast filmi ei olnud mul ei-suuda-oma-emotsioone-koondada-tunne vaid lihtsalt väga rusutud tunne.
rauls kirjutas:Minu arust oli esindatud väga tugev ja kaasahaarav teema: see, kuidas õde ja vend teineteisest hoolisid. Mulle läks sisu niivõrd korda/hinge, et filmi esimesel nägemisel õnnestus kolmel korral pisaraid valada. Väga vähesed filmid suudavad seda kasvõi korra teha. Minu arust on iga nurga alt tegu ülihea teosega. Sisu ja visuaalne külg on võrdselt tähtsad.
rauls kirjutas:Võibolla oleks võinud film ära lõppeda kohas, kus. Nii oleks film umbes pool tundi lühem ja oleks vaatajaid säästetud suurest osast Linda kannatustest/masendusest - ma ei ütle, et film oleks sellisel juhul kehvem. Siiski mulle endale meeldis väga ka lõpuosa. Oli huvitav teada saada, mis juhtus edasi. Samas visuaalse osa nauding kestis edasi. Seksi oli väga kihvtilt ja mõnusalt kunstiliselt kujutatud. Uue elu sünd oli ilus ja mõtestatud lõpp.Linda sai pärast testi tegemist teada, et jäi rasedaks
rauls kirjutas:P.S. Ammu pole niivõrd huvitav arutelu käinud mingi filmi üle!
Hülss kirjutas:Jolt kirjutas:Kes luges kokku, mitu põlemistsüklit me läbi tegime?
Neid oli kuskil 6 ringis, ma pakun. Filmi jooksul ma ei mõelnud sellele, mida need valgusesse suumimised tähendasid, sest mind kui vaatajat neljandas reas pimestati korduvalt pimedas saalis ja see käis mulle ainult närvidele. Epilepsia all ma ei kannata, aga häiris ta sellegipoolest.
JaZz- kirjutas:Ma ei tea miks, aga üsna kõvasti ärritas mind koht, kus Linda kuulas telefoni automaatvastaja salvestust, milles Alex ütles, et Oscarit tulistati ja enne kui ta isegi jõudis mainida "ta on vist surnud" oli Lindal juba pill lahti. Lihtsalt reaalsuses selline värk nii kiiresti ei tohiks toimida- kõigepealt tuleb šokk, mis väljendub täieliku tuimusega ja alles seejärel hakkab uudis peas ka tasapidi mingit kuju võtma.
Minu arust kõik need lapsepõlve meenutused - eriti see suur läbielamine ja lubamine, et jäävad alati kokku - lõid väga tugeva kontakti. Ja kas sa siis ei märganud, kuidas Linda kohe klammerdus Oscari külge, kui nad taaskohtusid. Ütleks küll, et vaatajaile tehti päris põhjalikult selgeks kui palju õde ja vend üksteisest hoolisid ja see pani ka kaasa elama (lõi kontakti) ja kurbadel hetkedel kurbust tundma koos tegelasega. Pluss sisu oli IMO väga huvitavalt jutustatud.Hülss kirjutas:Siin aga ei suutnud ma tegelastega luua mingit olulist kontakti
Jep, inimesed ongi erinevad. Ma pole väitnud, et Hülss ei peaks draamast lugu. Ma lihtsalt küsisin seda. Kui ta vastaks, et ei pea draamast lugu, siis see selgitaks nii mõndagi.JazZ- kirjutas:Arvan, et see, et see konkreetne draama nii hinge ei läinud, kui ee... enamusele läks, ei tähenda veel, et üldiselt draamast lugu ei peetaks. Inimesed on erinevad.
rauls kirjutas:Jep, inimesed ongi erinevad. Ma pole väitnud, et Hülss ei peaks draamast lugu. Ma lihtsalt küsisin seda. Kui ta vastaks, et ei pea draamast lugu, siis see selgitaks nii mõndagi.
Sinust, JazZ, saan ma täielikult aru, miks film ei meeldinud. Olekski väga imelik, kui "Twilightist" vaimustuses olevale inimesele, kelle kõige lemmikum film üldse on "Dude, Where's My Car", sümpatiseeruks sedasorti linateos nagu ETV.
rauls kirjutas:Sinust, JazZ, saan ma täielikult aru, miks film ei meeldinud. Olekski väga imelik, kui "Twilightist" vaimustuses olevale inimesele, kelle kõige lemmikum film üldse on "Dude, Where's My Car", sümpatiseeruks sedasorti linateos nagu ETV.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist