Ladylyla kirjutas:Ullult hea film. Jack Sparrow ... oops Captain Jack Sparrow (Jhonny Depp) on megamummi:)
Just nimelt....Captain
Captain Jack Sparrow!:)
Moderaator: Meeskond
Ladylyla kirjutas:Ullult hea film. Jack Sparrow ... oops Captain Jack Sparrow (Jhonny Depp) on megamummi:)
ma ei arva vaid tean,lugenud intervjuusid.V kirjutas:LadyBug kirjutas:arvata on,kui ta ise mõtles välja selle kehastuseV kirjutas:[quote="LadyBug"]..tal tuli see roll nii hästi välja..ma ei kujutax mitte kedagi teist sellest rollis ette..tal tuli see hüppersupper hästi välja..
härrasmehelik piraat!!!
ootan täeiega teist osa!!
Mix sa arvad et ta ise selle tegelase välja mõtles
Weirdo kirjutas:Ãhes intervjuus rääkis ta, et alguses ei meeldinud see välimus (rastad, kulinad, habe jne.) filmitegijatele üldse.
HelinaM kirjutas:Talle meeldis see tegelane sellepärast niipalju, et ta tundis kontaksti temaga. Ta ütles et Jack on nii lahe, et hakkab teda igatsema ja on nõus teda mängima igakell.
ql kirjutas:halvasti läbimõeldud oli
muidu pold vaga vigagi
täitsa tore kuid lahendus oleks võinud veidi teistsuguseks kujuneda
piraadid ju juba tahtsid surra
aga ikkagi pidi see "mõõgaehitaja" oma vere ja kuldmündiga põgenema hakkama, kuigi teadis et piraate ei saa niguinii muudmoodi peatada
ikkagi põgenes <---- ei tundund et ta nii loll on aga noh mina filmi ei kirjutanud
peateema oli piraadid tappa aga selleks tuli teha just seda mida nad ei teinud
(vabastada nad needusest)
ühesõnaga natuke kahtlaseks kiskus see lahendus
HelinaM kirjutas:ql kirjutas:halvasti läbimõeldud oli
muidu pold vaga vigagi
täitsa tore kuid lahendus oleks võinud veidi teistsuguseks kujuneda
piraadid ju juba tahtsid surra
aga ikkagi pidi see "mõõgaehitaja" oma vere ja kuldmündiga põgenema hakkama, kuigi teadis et piraate ei saa niguinii muudmoodi peatada
ikkagi põgenes <---- ei tundund et ta nii loll on aga noh mina filmi ei kirjutanud
peateema oli piraadid tappa aga selleks tuli teha just seda mida nad ei teinud
(vabastada nad needusest)
ühesõnaga natuke kahtlaseks kiskus see lahendus
Sa räägid seda juba ma ei tea mis ajast. Film oli hea sellepärast et üle pikka aja tehti üks normaalne piraadi film jälle. Vanasti oli neid nii palju aga siis järsku lõpetati tegemine. Selle sisu on väga huvitav, ei ole paha.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist