Neetud, ma vaatasin "Planet Terrori" Unrated versiooni ja ehkki see "kõva" Extended versioon tundus vaid paari üksiku mõttetu stseeni võrra pikem, suutis see film end minu selle aasta parimate filmide TOP 3'e pressida, kohe esimese ehk "Zodiaci" järele. "Planet Terror" on lihtsalt liiga fun film!
Mulle meeldib selle filmi juures absoluutselt kõik, ta pole nii häbiväärselt korralik nagu "Death Proof" ja mulle ka ei tundunud, et ta oleks väga üritanud seitsmekümnendate
exploitationi muljet jätta. Isegi Quentin Tarantino väike rumal roll ei häirinud mind üldse. Gore on igati soliidne, selle aasta 300lik digitaalrappimine (isegi "Wrong Turn 2's" olid osad verised kohad tehtud arvutiga, ja see oli otse-DVD'le film!) on mind juba niivõrd ära tüüdanud, et lausa meeldiv oli näha, kuidas Tom Savini tükkideksrebimine oli loodud lõikekohaga. Kui mõni zombidest laksu pähe sai, siis suppi lendas nii ülepingutatult, et lausa lust oli vaadata.
Film võtab iga hetkega aina rohkem tuure sisse ja kui lõpus (kus Naveen Andrewsi, Freddy Rodriguezi ja teiste kamp helikopteri juurde lidub) Rose McGowan oma proteeskahuriga maast lahti tulistab ja Rodriguezi kirjutatud score mängib, on juba nii lõbus ja naljakas, et tahaks kohe jälle uuesti vaadata.
Kui ma ütlesin, et filmi juures meeldis mulle absoluutselt
kõik, siis Marley Sheltoni ja Josh Brolin doktor ja doktor Blocki rollides olid kõige silmapaistvamad. Sheltoni rollisooritus oli minu meelest ka kõige eeskujulikum, ta suutis olla pidevalt camp ja tõi Dakota tegelasse sisse ka mõnusat dramaatilisust, mahavoolanud ripsmetušš koos tuimade käelabadega olid mõlemad väga taibukad aksessuaarid! Ja seoses Dr. Blockiga oli kõige sümpaatsem hetk see, kus zombistunud Joe käsisaega tema nägu lõikama asus ja see tema näo ees pinises... oli nagu nii tuttav hetk, kuid lihtsalt ei tabanud ära, mis filmis sellesarnast kohta olen näinud.
Igatahes teeb "Planet Terror" minu silmis "Death Proofile" iga kell ära, kuna ta on niipalju lõbusam ja ägedam ja vingem film. Super elamus. Kahju ikka, et kinno ei viitsinud minna, tõesti.
9,5/10