Grindhouse

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 25. Juuli 2007, 20:25

Kui ma nüüd õigesti aru sain, siis Ameerikas tulevad DVD'd välja täiesti eraldi. Aga muidu õige Grindhouse filmi ülesehitus oli selline:

1. Jason Eisener/Rob Cotterill/John Davies "Hobo with a Shotgun" trailer. (Select theaters only.)

2. Robert Rodriguez' "Machete" trailer.

3. Robert Rodriguez' "Planet Terror."

4. Rob Zombie's "Werewolf Women of the SS" trailer.

5. Edgar Wright's "Don't" trailer.

6. Eli Roth's "Thanksgiving" trailer.

7. Quentin Tarantino's "Death Proof."
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Juuli 2007, 20:28

Loodame, et siiski tulevad koos, sest tahaks ikka uuesti kõiki näha. Vaevalt keegi lihtsalt treilerist DVD-release teeb...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 25. Juuli 2007, 20:30

Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 25. Juuli 2007, 20:34

Ei tohiks siiski tulla. Kuid selle asja saab lahendada nii, et treilerid vaatad Youtube'ist ja filmid DVD pealt samas järjestuses, kui selles listis. Võib-olla saab ikka selle feelingu kuidagi kätte.. Ja sügisel pidi ka "Machete" täispikk film DVD'le tulema, nii et selle võib veel kolmandaks lisada ;-)
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Juuli 2007, 20:54

18 September tuleb juba Death Proof dvdle. Ei ole veel sõna RRilt kuna ta PT laseb dvdle. Mõlemad peaks tulema ühe discilise versiooniga kui ka kahediskilisega, ja teades Rodriguezt siis tuleb tema dvd ilmselt sitaks võimsam. Ja koos pidid nad ka tulema veel dvdle kunagi et meilt vaesekestelt raha välja pressida.
Enne DPd ei telli kui teada kuna kogu kupatus tuleb.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Storm » 25. Juuli 2007, 21:04

Olles ka nyyd 2ra vaadanud m6lemad filmid, pean tunnistama, et Grindhouse on t6esti yks parimaid filmielamusi, mida ma viimasel ajal kogenud olen. Minu arvates oli isegi DP parem kui PT, sest nii h2id dialooge, sellist m6nusat huumorit, mis mulle just peale l2heb ja ka stooryt, mille venimine osadele ei meeldinud, kuid mis minuarvates oli just v2ga m6nus- neid koos polegi ma vist varem yheski filmis kogenud.
Ja just see reaalsus, see k6ik oli lihtsalt nii m6nus^^. Miskip2rast aga ei l2inud mulle PT niiv2ga peale, omas zanris ta t66tas, oli m6nus tempokas ja k6ik n2itlejad olid viimasepeal, kuid lihtsalt ei ole sellised zombi-6udukat minu teetass. Pikemalt ei oskagi midagi 6elda, tegelikult eelpool on ka juba enamus 2ra 6eldud^^, kuid jah, Tarantino ja Rodriguez saanud suurep2rase projektiga valmis^^

Death Proof 10/10
Planet Terror 8/10
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Nowitzki » 03. August 2007, 11:19

Sai mõlemad filmid ühel päeval ära vaadatud.Kuigi peale esimest filmi "Death Proof" tundus küll et kas tasub ikka ka teist osa vaatama minna(kuna esimene oli v hea siis kartsin,et peale kahe filmi järiest vaatamise muutub üks natuke igavaks) siis tegin õigesti et läksin.
Tegu oli ikka tõsiselt heade filmidega.Dialoogid olid v head.Kaamera töö ja pilt olid super.Eriti läks peale see kui pilt vahepeal must-valgeks muudeti.
Endale meeldis ka teine osa pisut rohkem.

9/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 10. September 2007, 14:21

Esimest osa ma pole veel näinud. Teine osa (Death Proof) vaadatud ja meeldis üle kõige. Need kohad olid eriti lahedad, kus need musikaalsed kohad olid. Film ise oli juba super, mis sa muust veel räägid. Esimese osa kavatsen ma ka kindlasti ära vaadata. :)

10/10
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Priit » 15. September 2007, 22:50

Death Proofi viga on see, et oli pigem mingi odavamaiguline made-for-tv thriller kui exploitation.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 16. September 2007, 10:41

Priit kirjutas:Death Proofi viga on see, et oli pigem mingi odavamaiguline made-for-tv thriller kui exploitation.

igatahes rohkem exploitation, kui 'Planet Terror'.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 16. September 2007, 10:57

ega nad kumbki pole exploitation, sest ajad kui noid filme tehti on ammu möödas ja qt/rr tegid lihtsalt 2 filmi nende hõnguses ning panid need kokku, et noorempublik teaks kuidas vanasti asjad olid.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 16. September 2007, 20:05

Oh my god!!! Miks ma varem selle peale ei tulnud? :shokeeritud:
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 07. Oktoober 2007, 00:26

Neetud, ma vaatasin "Planet Terrori" Unrated versiooni ja ehkki see "kõva" Extended versioon tundus vaid paari üksiku mõttetu stseeni võrra pikem, suutis see film end minu selle aasta parimate filmide TOP 3'e pressida, kohe esimese ehk "Zodiaci" järele. "Planet Terror" on lihtsalt liiga fun film! :D

Mulle meeldib selle filmi juures absoluutselt kõik, ta pole nii häbiväärselt korralik nagu "Death Proof" ja mulle ka ei tundunud, et ta oleks väga üritanud seitsmekümnendate exploitationi muljet jätta. Isegi Quentin Tarantino väike rumal roll ei häirinud mind üldse. Gore on igati soliidne, selle aasta 300lik digitaalrappimine (isegi "Wrong Turn 2's" olid osad verised kohad tehtud arvutiga, ja see oli otse-DVD'le film!) on mind juba niivõrd ära tüüdanud, et lausa meeldiv oli näha, kuidas Tom Savini tükkideksrebimine oli loodud lõikekohaga. Kui mõni zombidest laksu pähe sai, siis suppi lendas nii ülepingutatult, et lausa lust oli vaadata.

Film võtab iga hetkega aina rohkem tuure sisse ja kui lõpus (kus Naveen Andrewsi, Freddy Rodriguezi ja teiste kamp helikopteri juurde lidub) Rose McGowan oma proteeskahuriga maast lahti tulistab ja Rodriguezi kirjutatud score mängib, on juba nii lõbus ja naljakas, et tahaks kohe jälle uuesti vaadata.

Kui ma ütlesin, et filmi juures meeldis mulle absoluutselt kõik, siis Marley Sheltoni ja Josh Brolin doktor ja doktor Blocki rollides olid kõige silmapaistvamad. Sheltoni rollisooritus oli minu meelest ka kõige eeskujulikum, ta suutis olla pidevalt camp ja tõi Dakota tegelasse sisse ka mõnusat dramaatilisust, mahavoolanud ripsmetušš koos tuimade käelabadega olid mõlemad väga taibukad aksessuaarid! Ja seoses Dr. Blockiga oli kõige sümpaatsem hetk see, kus zombistunud Joe käsisaega tema nägu lõikama asus ja see tema näo ees pinises... oli nagu nii tuttav hetk, kuid lihtsalt ei tabanud ära, mis filmis sellesarnast kohta olen näinud.

Igatahes teeb "Planet Terror" minu silmis "Death Proofile" iga kell ära, kuna ta on niipalju lõbusam ja ägedam ja vingem film. Super elamus. Kahju ikka, et kinno ei viitsinud minna, tõesti.

9,5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas KiiZ » 08. Veebruar 2008, 13:20

mõned päevad tagasi avastasin wikipedia kaudu jälle midagi rõõmsat.
et kes veel ei tea, siis Grindhouse'i võib double-featurena 21. märtsist DVD'l näha. Nimelt box set antakse jaapanis välja. Piraatidele tähendab see loomulikult dvd-rippi ja ega minagi sellest mõnust ära ei ütle. Kuid siiski kindel soov on ka box set endale hankida.

http://www.themovieblog.com/2008/01/gri ... t-pictures

võimas värk ikka. DVD'd on nagu vinüülplaadid ja üldse see vana ja räpane stiil on kõvv. selle ma pean saama.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 08. Veebruar 2008, 16:11

Jep, väga kõva, aga 80 doltsi plus postikulu on minu jaoks ühe/kolme filmi pealt liiga palju.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist