Imeline Ämblikmees 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Imeline Ämblikmees 2

PostitusPostitas LiveForThis » 01. Mai 2014, 00:31

Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.

Spoiler :
"Oi, näe, ma olen jumala haige ja vist isegi suremas, ma ju ei tea täpselt, aga näe siin salajases laboris on terve hunnik lahinguvarustust + üks lendav asjandus. Seega ma ajan endale selle ulmevärgi selga ja hüppan lauale, et oma kogemuste puudumisele vaatamata sellega nagu äss ringi lennata" ehk taoline loogika oli isegi eelmises ja üleelmistes Ämbudes paremini põhjendatud.

Isegi Electro uus kostüüm lõpus oli ju loogilisest kohast pärit.

Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 01. Mai 2014, 06:51

LiveForThis kirjutas:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.

Spoiler :
"Oi, näe, ma olen jumala haige ja vist isegi suremas, ma ju ei tea täpselt, aga näe siin salajases laboris on terve hunnik lahinguvarustust + üks lendav asjandus. Seega ma ajan endale selle ulmevärgi selga ja hüppan lauale, et oma kogemuste puudumisele vaatamata sellega nagu äss ringi lennata" ehk taoline loogika oli isegi eelmises ja üleelmistes Ämbudes paremini põhjendatud.

Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.

Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.
Spoiler :
Selles rüüs oli paranemisfaktori. Kui Harry poleks sinna rüüse läinud, siis oleks ta surnud. Ainult see rüü päästiski Harry elu.
Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas ruut » 01. Mai 2014, 14:33

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.
Spoiler :
Selles rüüs oli paranemisfaktori. Kui Harry poleks sinna rüüse läinud, siis oleks ta surnud. Ainult see rüü päästiski Harry elu.

See kostüümi selga tõmbamise põhjus selga tõmbamise põhjuseks (tegelikult oli tõesti väga selgelt välja toodud see), aga kõik sellele eelnev oli ikka kummaline. Pean silmas seda, et
Spoiler :
Norman Osborn kutsub oma poja enda surivoodile, ütleb et nende perel on selline raske haigus ja siis äkitselt hakkab Harry turbokiirusel surema. Põhjendatud või mitte, aga halb kirjutamine igatahes.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 01. Mai 2014, 16:30

ruut kirjutas:
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.
Spoiler :

See kostüümi selga tõmbamise põhjus selga tõmbamise põhjuseks (tegelikult oli tõesti väga selgelt välja toodud see), aga kõik sellele eelnev oli ikka kummaline. Pean silmas seda, et
Spoiler :
Norman Osborn kutsub oma poja enda surivoodile, ütleb et nende perel on selline raske haigus ja siis äkitselt hakkab Harry turbokiirusel surema. Põhjendatud või mitte, aga halb kirjutamine igatahes.

Spoiler :
Kuidas see halb kirjutamine on? Harry oli haige juba 8. aastat mitte ei jäänud Harry nüüd turbokiirusel surema. Samuti filmi sisu kestis mitu aastat, nii ,et turbokiirusest pole siin juttu.
Loogiline ju!
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas LiveForThis » 01. Mai 2014, 19:27

TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:
LiveForThis kirjutas:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.

Spoiler :

Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.
Spoiler :
Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...

Heh, jah, see film on minu jaoks ilmselgelt liiga keeruline. (Y) Aga kui nüüd tõsiselt jälle rääkida, siis mulle endale tundub, et minu probleemist ei saada aru.
Spoiler :
Eks ma siis kordan. Harry karakter oli igati õnnestunud ja minu kiidusõnad stsenaristidele + näitlejale. Aga PÕHJUS miks ta kostüümi selga tõmbas läks minust väga, väga mööda.

Tundub, et ma lihtsalt ei mäleta, et vahetult enne rüü tõmbamist sai Harry teada, et sellel rüül on tervist parandav toime. Aga hetkeseisuga võin vanduda, et seda keegi Harryle ei öelnud

+

ruut mõtles seda, et loo pingestamise tarbeks mindi kohe kiiruga Harry kiireneva suremise juurde. Mis on nati ebaloogiline, sest isa tal suri alles vanas eas. Kuigi isa mainis, et tal hakkasid ka Harry vanuselt sümptomid ilmnema jne. Ometigi muutus isa roheliseks alles vana mehena. See on lihtsalt mugav kirjutamine ehk siis jah, üsna rutakas ja halb.

Oot, filmi sisu kestis mitu aastat?
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 01. Mai 2014, 20:20

LiveForThis kirjutas:
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:

Spoiler :

Spoiler :

Heh, jah, see film on minu jaoks ilmselgelt liiga keeruline. (Y) Aga kui nüüd tõsiselt jälle rääkida, siis mulle endale tundub, et minu probleemist ei saada aru.
Spoiler :
Eks ma siis kordan. Harry karakter oli igati õnnestunud ja minu kiidusõnad stsenaristidele + näitlejale. Aga PÕHJUS miks ta kostüümi selga tõmbas läks minust väga, väga mööda.

Tundub, et ma lihtsalt ei mäleta, et vahetult enne rüü tõmbamist sai Harry teada, et sellel rüül on tervist parandav toime. Aga hetkeseisuga võin vanduda, et seda keegi Harryle ei öelnud

+

ruut mõtles seda, et loo pingestamise tarbeks mindi kohe kiiruga Harry kiireneva suremise juurde. Mis on nati ebaloogiline, sest isa tal suri alles vanas eas. Kuigi isa mainis, et tal hakkasid ka Harry vanuselt sümptomid ilmnema jne. Ometigi muutus isa roheliseks alles vana mehena. See on lihtsalt mugav kirjutamine ehk siis jah, üsna rutakas ja halb.

Oot, filmi sisu kestis mitu aastat?

Spoiler :
1)Harry teadis ,et sellel rüül oli parandav toime. Ta sai sellest siis teada kui see USB lauale kukkus ning nägi kuidas see USB töötab. Seal oli tseen kus näidati ,et Harry uurib selle Green Goblini rüü kohta. Järelikult Harry teadiski sinna minna.

2)No geenid geenid aga igal ühel võib see juhtuda erineval ajal. Nt mõni jääb kiilakaks noores eas aga teine hoopis vanas eas kuigi geenid on samad.

Rating R kohta veel see:
Jamie Foxx says that there was a scene before electro fights Spidey in Times Square-- he goes to see his mother. She is angry at what he has become and he kills her.

Samuti Goblini hävitab terve SWAT teami oli cut out. Kahju ;(
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas LiveForThis » 01. Mai 2014, 21:39

Üsna far fetched ja kaudne see
Spoiler :
USB asi, aga las ta olla. Hetkel nagu ei meenu, et Harryle kogu see rüü healing properties oleks ette mängitud.
Ebaveenvaks ta hetkel minu jaoks jääb, aga las ta siis olla. Pole mõtet enam eriti edasi arutada, for obv reasons. Oleme seda teemat juba liiga palju sodinud. :)

Spoiler :
Ise oleksin tahtnud näha kuida Harry haigeks jääb sellest ämbliku stuffist ja moonduma hakkab. Seejärel oleks ta võinud avastada, et Parker on Ämbu, siis löönuks ta Gweni maha ja seejärel jäänud edasist kättemaksu hauduma. Painajana nö. Aga mitte Goblinina, vähemalt esialgu.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 01. Mai 2014, 23:15

Kusjuures mina ka ei mäleta, et selle
Spoiler :
kostüümi selgatõmbamise põhjust oleks mainitud. Huvitav...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 02. Mai 2014, 07:52

Ralf kirjutas:Kusjuures mina ka ei mäleta, et selle
Spoiler :
kostüümi selgatõmbamise põhjust oleks mainitud. Huvitav...

Siis tuleb filmi uuesti vaadata kuna film näitas mis oli selle põhjus.
Spoiler :
Harry uuris selle kostüümi kohta ennem(see oli samuti filmis).
Kõik oli filmis põhjendatud. (Y)
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas filmiarvustus » 02. Mai 2014, 08:41

Leidsite ka filmi, mille üle jahuda. Film oli ikka suhteliselt juust, olgem ausad. Pole vaja mingid tähendusi kleepida külge asjadele, millel seda ei olnud.
Kostüümi selgatõmbamine oli põhjendatud väga halvasti (lohakas kirjutamine), kuid hardcore fännile kindlasti piisab.

Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
Kasutaja avatar
filmiarvustus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Soprano » 02. Mai 2014, 08:43

Aga mitu Oscari nominatsiooni Imeline Ämblikmees 2 saab?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas TheGoodTheBadTheUgly » 02. Mai 2014, 11:26

filmiarvustus kirjutas:Leidsite ka filmi, mille üle jahuda. Film oli ikka suhteliselt juust, olgem ausad. Pole vaja mingid tähendusi kleepida külge asjadele, millel seda ei olnud.
Kostüümi selgatõmbamine oli põhjendatud väga halvasti (lohakas kirjutamine), kuid hardcore fännile kindlasti piisab.

Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.

Spoiler :
Surm või elu, sa valiksid elu ning ütleksid ,et see on lohakas kirjutamine?
Ära aja naerma. Sa ei saanud lihtsalt filmist aru. Sul reviewis samuti mõned faktid valed.

Soprano kirjutas:Aga mitu Oscari nominatsiooni Imeline Ämblikmees 2 saab?

Vaevalt ,et saab aga filmi score eest võiks küll saada. Score oli imeline.
Kasutaja avatar
TheGoodTheBadTheUgly
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 02. Mai 2014, 13:06

filmiarvustus kirjutas:Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.

Pilt

Sest
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Sa ei saanud lihtsalt filmist aru.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 02. Mai 2014, 13:09

Muusika oli hea, aga see Electro dubstep ei kõlvanud kuskile. Iga kord, kui see mängima hakkas, oli mul kohe hirm, et lööb kohe põhja alt. Samas see pidi vist elektri juhtimisega kaasnev muusikalaadne müra olema, Spidey isegi kommenteeris ühel hetkel: "I really hate that song" vms. :irw:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kickflick » 02. Mai 2014, 23:02

Pean tunnistama, et mulle meeldis, kuigi Ämblimeest kehastanud Andrew Garfield ei meeldinud. Kuidagi igavaks ja tavaliseks jäi tema näitlejayöö. Selle eest kõrvaltegelastena Emma Stone, Jamie Foxx ja eriti Dane DeHaan oma huvitava karismaga, olid väga sümpaatsed ja mõjusid meeldejäävalt. Seepärast hakkasingi filmi vaadates üsna kiiresti kurikaeltele kaasa elama. Kui hindan Sam Raimi versioonidega võrdlemata, mis mulle alati südamelähedaseks jäävad, siis võib öelda, et tegu oli üle pika aja ühe hea fantaasiafilmiga, mis põnevaid elamusi suutis pakkuda.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist