Moderaator: Meeskond
Isegi Honest Trailersi videos on näha võitlust, kus tal pole maski peas
Uues filmis ka. Gweni, Capt Stacy, Parkerit ja Dr. Connorit. Neil kõigil olid täiesti erinevad vaated ning tahtsid erinevaid asju.Raimi Spidey filmides oli võimalus iga tegelast tundma õppida sellisena nagu nad on
Realistlikud saavad sellised filmid olla ainult nii, et nende loodud maailm ja reeglid mõjuvad usutavalt ja loomupäraselt. TASM polnud kumbagi. Raimi filmis oli süda sees, if that makes sense.
Spellbound kirjutas:Okei ma lajatan ka siis saitidega, et ei peaks ise "mula" ajama, sest TheGoodTheBadTheUgly jutt on ju nii loogiline.
The Amazing Spider-Man film fails on nearly every level (Full spoilers, be warned)
6 Comic Book Beats 'Amazing Spider-Man' Got Wrong
Ja TheGoodTheBadTheUgly võrdleks ikka kahte esimest osa. Igaüks teab et Spider-Man 3 ongi idiootne. Seda ei pea enam tõestama.
It`s a joke, it`s all a fucking joke.Kuna rahvas on üldjuhul loll, siis toetun rohkem kriitikutele ja Rotteni järgi on TASM ainult natuke parem kui SM3. Esimesed 2 Spider-Mani filmi on mitmekümne protsendiga ees.
Spellbound kirjutas:Nii tore on lugeda, kuidas sa suudad minu tekstist välja lugeda midagi, mida seal pole ja siis väidad, et olen midagi taolist öelnud. Eriti just see "halb" loetelu.![]()
Anyways...mind küll ei huvita, et TASM on kuskil listis. Kas siis peaks film mulle rohkem meeldima?
TASM on lohaka stsenaariumiga, tühjade tegelastega ja olematu dramaturgiaga puder ja kapsas, mis teenis roppu moodi kassat ainult sellepärast, et Spidey on hea müügiartikkel ja uus "dark" ja "more mature" lähenemine on väga populaarne. Saan täiesti aru, miks see rahvale peale läheb, aga minu jaoks oli kogu film lihtsalt üks suur segapudru, mille üle on lihtsam nalja heita kui loogikat leida.
Vaata Nolani Batu seeriat, siis näed, kuidas võib üks "superkangelane" muutuda rohkemaks kui lihtsalt üks film võimetega tüübist.
lostinthemist kirjutas:Asi on ehk selles ka, et sa võrdled kahe erineva generatsiooni Peter Parkerit. Antud filmi puhul on Peter Parker tehtud tunduvalt modernsemaks ja tänapäeva masside jaoks cool'imaks, aga Raimi filmides on ta pisut... ee.. vanamoodsem (?) ja nohiklikum. Põhimõtteliselt 2002 vs 2012. Usu mind või mitte, aga sellised nohikud on päriselt olemas, kes istuvad päevad läbi kodus ja ei tee midagi. Ning kindlasti ei saa öelda, et Raimi Parkeril polnud hobisid - mis see fotograafia siis oli tema jaoks?
Lihtsad pisikesed mõtted, mis tekkisid viimase 5-6 postituse lugemise käigus.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Aga oleks võinud olla rohkem näha mida ta teeb. Ainult mida nägime oli see ,et tegi fotosi, oli Spider-Man, käis Auntil külas ning oligi kõik. Ülejäänud aeg kogu aeg nuttis ning kogu aeg oli jama Peteri ja MJ vahel. 3 filmi ning ei mingit armastust.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:vanamoodne mulle ei meeldi. Kuidagi liiga imelik. Kindlasti on olemas nohikuid, aga siiski kuidagi vähe usutav.
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Uus Peter Parker ongi modersem ja tänapäevasem, ning selle pärast ongi juba reaalsem ning parem. Tundub ikka olevat inimene
TheGoodTheBadTheUgly kirjutas:Asi on selles ,et Peter Parker tahtis saada MJ, ning siis kui oli võimalus, siis ei võtnud. Pärast kui Peter tahtis MJ, siis MJ ei tahtnud Peterit. Pärast kolmandas osas kui Peter ja MJ olid koos, siis hakkas see MJ vinguma ning kogu aeg virisema. See vingumine ja liigne nutmine oli liig mis liig.
Selle pärast TASM tundubki parem, reaalsem ning pole enam sellist vingumist. Muidugi kõigil ole oma arvamus, ning ma austan seda, aga siiski võtaksin realismi ja stoory üle vingumise ning sisuta filmi mis kordub igas osas. Muidugi ka see ,et vanad osad olid liiga valged ja kid friendly film. Uus osa aga tõsisem ja pimedam. Ei meeldi üksinda kodus(Spider-Man 1,2 ja 3) filmid.
3. Ta olevat leiutaja - filmis tegi ta vist endale kostüümi ja ülejäänud tellist netist (?)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist