Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Defka kirjutas:BRaylt
Sellepärast oligi siis pilt kehvake.
Hindeks seetõttu 1/10.
brixxx kirjutas:''Drive'' filmi elamus kuulub minu puhul selliste filmi elamuste hulka nagu ''Pulp Fiction'' ja ''No Country for Old Men'' minu meelest oli täiesti igav ja mõtetu film.
Esialgu see kinnise ja üleolev hoiak peategelase puhul meeldis, aga peale veerand tunnist vaatamist hakkas see juba ära tüütama. Liiga tüüpiline ja tavaline lugu oli. Oleks võinud olla veidi originaalsem sisu, oli jälle selline tüüpiline armukolmnurga ja vanglast tulevate kurjategijate uute kuritegudesse tõmbamine.
Hindeks seetõttu 1/10.
Spellbound kirjutas:Mõttetu mitte mõtetu.
Sisu polnudki antud filmi juures selline, mis peaks mõjuma kui originaalsuse vaimusünnitis. Pigem ehitas filmi üles stiilsus ja igast kaadrist vastu kajav kujundirikkus. Sellised väikesed asjad nagu filmis kõlanud palad rääkisid tegelaste kohta rohkem kui tegelased ise endi kohta.
"Drive" on esteetiliselt ilus film täis misantsteene ja sümboleid. "Drive" ei pea vaatama mitte loo, vaid emotsiooni/elamuse pärast ja kui sinu puhul nii ei olnud, siis voolas film sinust lihtsalt mööda. Ega "Drive" ei olegi kõigile.
Rassu kirjutas:Ole rahulik, brixxx, mulle ka üldse ei meeldinud. 1/10 film see loomulikult pole, aga kindlasti mitte ka selline, mis kõigile peale läheks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist