127 tundi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 13. Veebruar 2011, 01:04

Kickflick kirjutas:
IlseV kirjutas: Sigur Rós (kui ei eksi) lõpumuusikana tundus natuke vale, sõber mainis samuti, et natuke ebasobilik lahendus ja muutis kogustseeni võltsimaks.

Sigur Rós jah. Minu arust sobis just ideaalselt sellesse olukorda ja muutis stseeni võimsaks.

Mul tekkis samuti probleem Sigur Ros`i Festivaliga, mis on iseenesest väga hea lugu, kuid antud stseeni puhul ei suutnud ma seda seedida. Viimane ja vahest üks olulisemaid stseene ei mõjunud nii nagu oleks pidanud. Muidu oli muusikaline taust täis väga sobivaid palu, aga just SEE lugu tõmbas mind filmist hetkega välja, millest oli eriti just lõppu silmas pidades väga kahju.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 19. Veebruar 2011, 18:59

Samuti ei näinud filmis midagi imetlusväärset, suht overrated film tundub olevat. Lootsin midagi Buriedi taolist, oleks no olnud paar pingelist hetke või midagigi, mis oleks filmile särtsu juurde andnud. Enamus ajast pidi vaatama, kuidas see tüüp hullumas oli ja lolli juttu ajas, mis oli tõesti igav.

Ja seda habe värki panin ka mina tähele. :P

6/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas friendo » 26. Veebruar 2011, 23:39

Üsna igav algus. Kui kukkus ning kinni jäi, siis läks justkui korraks põnevaks. Siis läks jälle igavaks. Seejärel taas pingelisem moment, mis oli kahjuks ette teada. Kokkuvõtvalt oli see mu meelest täitsa keskmine film, 6/10
*What's the most you've ever lost on a coin toss?*
Kasutaja avatar
friendo
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 26. Veebruar 2011, 23:52

9/10

Vapustav film. Tõstaks esile kaameratöö ja Franco.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re: 127 tundi

PostitusPostitas Pixie » 20. September 2011, 13:35

Kuigi huvitav oli jälgida inimese elutahet ja leidlikust sellises kohutavas olukorras, oli film minu arust kuidagi lahja. Flashback'idega filmi pikemaks tegemine ja draama tekitamine ei mõjunud üldse. Kui juba huuled kuivaks tehti ja silmad väsinuks, oleks võinud habet ka veidi kasvatada. 5/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Re:

PostitusPostitas Kidd » 02. Oktoober 2011, 13:08

Forza kirjutas:Tõstaks esile kaameratöö ja Franco.

Tõsi, aga ega siin mitte midagi muud ei annakski esile tõsta ka. Ma üldiselt ei armasta selliseid filme, aga no tegelikult tuleb hinnata, et mitte millestki on enamvähem vaadatav film tehtud.

7/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist