Ralf kirjutas:Pealekauba hakkas 3D (mida oli äärmiselt vähe ära kasutatud) mulle üsna ruttu silmadele, kuid eks see ole ka minu enda viga.
Muidu nõus, aga mis mõttes 3D'd kasutati vähe? Et oleks võind rohkem paska sinu poole lennata või mida?
Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Pealekauba hakkas 3D (mida oli äärmiselt vähe ära kasutatud) mulle üsna ruttu silmadele, kuid eks see ole ka minu enda viga.
hau kirjutas:Ralf kirjutas:Pealekauba hakkas 3D (mida oli äärmiselt vähe ära kasutatud) mulle üsna ruttu silmadele, kuid eks see ole ka minu enda viga.
Muidu nõus, aga mis mõttes 3D'd kasutati vähe? Et oleks võind rohkem paska sinu poole lennata või mida?
Ralf kirjutas:Teine asi, mis väga häiris, oli Sam Worthingtoni kohutav ameerika aktsent. Poiss peaks kursused läbima vms.
Jolt kirjutas:Ralf kirjutas:Teine asi, mis väga häiris, oli Sam Worthingtoni kohutav ameerika aktsent. Poiss peaks kursused läbima vms.
Või siis austraalia? Minu teada on ta pigem maakera kuklapoolelt, kohanimed mõnevõrra sarnased ja pole nüüd kindel, et mis sind häiris. Tema tehislik aktsent või reaalne aktsent?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist