Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LauraOlen » 16. Veebruar 2008, 20:47

Ega keegi ei tea kui UK's jõuab DVD vist 1. aprill, siis millal meil jõuab? :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 17. Veebruar 2008, 01:08

LauraOlen kirjutas:Ega keegi ei tea kui UK's jõuab DVD vist 1. aprill, siis millal meil jõuab? :)

Kuna tegemist on Paramounti filmiga ning nende jaoks Balti riike ei eksisteeri siis ma ei oska pakkuda. Aga tundub, et FCHE jõudis hiljuti nendega kokkuleppele. Kui hästi läheb siis ehk aprillis või maikuus.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kigents » 17. Veebruar 2008, 01:27

A jh wikis on ka kiras et
"The movie is set to be released on DVD and HD DVD on April 1, 2008 in the U.S. It will contain 2 discs. Since the film is distributed by Warner Bros. outside of the US, the movie will be released on Blu-ray Disc format in other territories."
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 17. Veebruar 2008, 01:29

kigents kirjutas:A jh wikis on ka kiras et
"The movie is set to be released on DVD and HD DVD on April 1, 2008 in the U.S. It will contain 2 discs. Since the film is distributed by Warner Bros. outside of the US, the movie will be released on Blu-ray Disc format in other territories."

Ja mida me nüüd selle infoga tegema peaksime?
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kigents » 17. Veebruar 2008, 01:35

Midagi, lihtsalt märkisin ära... :D
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 17. Veebruar 2008, 14:18

LauraOlen postitas ju põhimõtteliselt täpselt sama asi enne sind eesti keeles...
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gatito » 22. Veebruar 2008, 19:24

Nii, nägin ka lõpuks filmi ära..ja..ma olen sõnatu. Kõik oli super..laulud ja lugu ja näitlejad..ja kostüümid olid ka hästi kenad. Mu lemmik oli see mrs. Lovetti punase-valge triibuline kleit koos täpilise vihmavarjuga. Neist Timi filmidest, mida näinud olen, on see kahtlemata parim, kuigi võib-olla on see ainult hekteemotsioon, eks tal on teisi häid filme ka. Mulle meeldis kõik, absoluutselt kõik. Lõpp oli muidugi kurb, aga eks seda oli ju ette aimata, et see mingi õnneliku lõpuga film ei ole. Ja need laulud, mul jooksid judinad üle selja mõne koha peal, kui Johnny laulis.. kui võimalik, lähen kindlasti veel kinno vaatama ja ma ei jõua dvd-d ära oodata. oeh. Ainuke asi, mille kallal norida võiks, on see, et veri ei näinud just kõige reaalsem välja, aga see on väike asi..
10/10 kindlalt!
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Kasutaja avatar
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas LauraOlen » 22. Veebruar 2008, 22:33

Gatito kirjutas:Ainuke asi, mille kallal norida võiks, on see, et veri ei näinud just kõige reaalsem välja,
10/10 kindlalt!

Haha , ma kujutan vaimusilmas ette kuidas Tim ja Johnny käisid kaubamajas verd otsimas, aga kuna alles oli ainult odavam ja ebakvaliteetsem, siis pidid selle ära ostma... :D Noh, ma oletan nagu kaubamajas oli nagu potitäied võltsverd, siis seal oli valida ja alles oli ainult üks ja nad pidid selle valima.. :D
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 23. Veebruar 2008, 01:44

tegelt see oli olnud mingi karamellitaoline ollus. nagu vedel komm, et see kleepus igale poole ja kõik kaameramehed katsid oma kalleid masinaid väga hoolega vihmakeepidega kinni. õnneks pole Sweeney taoline film, kus pisut verd pritsitakse ehk nii ohtlik masinatele, kui oli "Charlie" seal ju üks kaamera kukkus sokolaadi sisse. talk about candid camera...

....
ma muide sain vihaseks ... inimesed peaksid suutma oma negatiivset arvamust ka millegi asjalikuga põhjendada, on ju nii? ja mitte kirjutama kaht sama sisuga arvustust samade argumentidega, kui need on kord juba ümber lükatud....
ja ma veel lubasin endalle et ei astu blogisõdadesse kui ainult üksteist kommenteeritakse ja see ongi bloginduse sisu. rohkem mitte, luban!
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 23. Veebruar 2008, 02:05

Mille peale sa vihastasid? Mis blogid?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 23. Veebruar 2008, 02:12

ah on mingisugune....agonybody või midagi, ei jää mul see nimi meelde.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 23. Veebruar 2008, 02:47

Reinuvader Rebane kirjutas:inimesed peaksid suutma oma negatiivset arvamust ka millegi asjalikuga põhjendada, on ju nii?

Nõustun.

Näiteks Johnnyga on ka nii, et kui inimene ei oska tuua mingit väga korralikku põhjendust miks talle Johnny Depp ei meeldi/ vihkab teda, siis ma ka üldiselt võin üsna nn. ründav olla.. :D
Kusjuures mingismõttes isegi see mida ma kuskilt kuulsin, et tal on imelikud sõnavõtud vms (hästi häguselt meeles), siis see mulle täiesti sobib. Aga muidu ta poleks ju Johnny. Janoh, juba temast rääkides, mulle ta ei oleks ealeski imelik, arvatavasti olen ma ise selle arvamiseks liiga imelik.. :D
(Chris Crocker on imelik)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 23. Veebruar 2008, 23:19

üks naljakas asi: ühes blogis mainiti et kellegi mees käis kinos Sweeneyt vaatamas ja terve saal oli kurttummasid täis muudkui viiplesid. ta tema mõelnud et no mida kuradit kurttummad tulevad MUUSIKALI vaatama enam midagi andekamat annab välja mõelda. aga noh, vabad inimesed vabal maal. kuidagi said nad oma naudingu siiski ilmselt kätte.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 25. Veebruar 2008, 10:48

Kui see naeruväärne laulmine kuidagi välja juurida, siis saaks veel korraliku filmi sellest teha. :pööritus:
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 25. Veebruar 2008, 12:15

polnud ta midagi naeruväärne. üks kõige loomulikumalt mõjuvaid muusikale mis nähtud.
ma kunagi olen mingi Woody Alleni filmi näinud kus küll laulud olid justkui teibiga peale kleebitud.
aga Sweeneyt vaatasin nagu lugu, mida jutustati lauludes.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist