Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 02. Veebruar 2008, 23:06

appiappiappiappi appi

ku hääää.
appikuää!!!! appikuää!!!

APPIKUÄÄ!!
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 01:28

Nii , ma ka lõpuks siin.
Mulle nii meeldis, ma ei saa. Kindlasti ootan väga DVD'd ja ehk lähen veelgi vaatama. Alguses oli nagu hästi üllatav kui koguaeg lauldi, nii mõnusalt hea ka. Hiljem harjus ära ja pole ime, kui ma järgmist suvalist filmi vaatama hakkan, siis tunnen laulmisest puudust. Näitlejatöö oli super nagu ma ootasin: Johnny, Helena ja Sacha oli isegi parem kui ma ootasin (ma pole ju Boratit näind). Nii raske hinnangut anda, sest et on ainult häid sõnu selle filmi kohta. Lõpp oli kurb, ning natuke segane ka. Seepärast vaatangi neid kohti üle kindlasti, siis saab rohkem selgemaks. Aga tõesti väga hea film, soovitan kõigile kes on üle 14 aastase vanad. Verd on tõesti palju, aga lõpu poole harjub ära. :) Mulle nii meeldis. Üks lemmikfilme ma arvan. Aa, ja ärge jumala eest arvake et mulle muusikalid meeldivad, see on ainuke muusikal mis mulle meeldib. Just seepärast, et seal laulavad nii head näitlejad, ühed mu lemmikuimad. Ootasin sellest filmist palju ja pettuma ei pidanud, see ongi põhiline. Sest enamuste oodatuimate filmidega on nii. Ja saalis naerdi ka palju, see oli hea. Isegi kohtades, kus ise nt ei naernud.. :)) Naermine on alati hea, mulle meeldib. :) Agajah.
Ma annan hindeks 9,5/10
Süngus võtab pool punkti maha, aga eks see on igal Burtoni filmil. :))

Aa, seda ka, et kui on pooled veel näinud, saab rohkem spoilereid olema ka. :)) Hetkel ei ole ühtegi andnud, seepärast olen veidi tagasihoidlik heade sõnade ja tekstiga. :))

Agajah , I LOVE JOHNNY AND TIM :!: :irw:
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 01:30

Ja, minge kõik vaatama... :))
Aga üks tingimus : Peab meeldima Johnny or Tim .
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 01:44

ja Sacha Baron Cohen on niinaljakas et kas naera soolikad välja.

ja ujumiskostüüm on ka üle mõistuse naljakas. või üldse...kuna ma muusikalist enne mitte haisugi ei teadnud siis, see meeldis väga, Little Priest ja Pretty Women on lemmiklood.

see Johanna oli... noh kõik kritiseerivad nagu TBCs, et ta oli nõrk, minu meelest ta sobis sellesse , ütleme , mosaiiki, teistsuguste, kontrastsete "tükkide" kõrvale. ta ei olnud naeruväärne. pisut kile hääl küll aga see, ma arvan oli vajalik. casting oli ju ikkagi põhjalik küllap nad teadsid kelle osasse võtsid.

Kerjusnaine oli väga hea. (tsst! just kerjusnaine.....siin ei saa rohkem avaldada)

näha oli aga nt By the sea laulus et Toby mänginud poiss kasvas neil üle mõistuse kiiresti suureks. ühes filmi tegemist stutvustavad klipis ma nägin, et nad jätsid ta kaugele tahaplaanile ja lasid aste madalamal kõndida teiste selja taga. muidu oleks nii et alles oli vööni nüüd vaatab üle õla. ikka väga imelik.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 01:51

Minge kõik vaatama. te saate naerda, mõned hellahingelised ka nutta, ja lihtsalt midagi...erilist. Filmidelikatess. Loo jutustamine läbi laulu filmis, see oli lõpuks nii loomulik. kivi südamelt, ma nii kahtlesin enne nägemist. aga absoluutselt ei olnud veider, lii loomulik nii hästi esitatud, nii hästi mängitud.

natuke liiga kiiresti sai läbi ainult. aga võibolla oli see hea sest Sweeney kannatamatus ja impulsiivsus hakkas ka vaatajale külge, jutskui tuli tahtmine et "tee seda juba ükskord".

appi ma hakkan nutma mul on lihtsalt nii kuradi hea meel et Tim nende vahepealsete keskpäraste tükkide järel midagi nii kohutavalt head valmis tegi. kuradi nuga kuidas ma seda ootasin.... kõik muudkui hakkasid juba käega lööma talle, ma olin veel Üks Viimaseid Lolle.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 01:58

Ma olen hellahingeline, aga ei nutnud... :))
Tegelt mind panevad vähesed asjad nutma, aga kurvad lõpud jäävad pigem meelde kauaks ja jätavad mingi hea mälestuse vms mille üle mõelda, nutan ma aga.. Millegi uskumatult kurva üle, kurb elulugu jne.. Just sellised asjad haaravad kõige rohkem.
Ma ei mõelnudki veidruse üle, Johnny ja Tim on koguaeg olnud sellised, mitte ainult selles filmis... :)) Aga oli jah väga loomulik, üldse mitte midagi imelikku vms kui seda mõned mõtlevad.
Paljud räägivad jah, et liiga kiiresti sai läbi, aga minuarust ei saanud.. Pigem ma ootasin lõpust ühte asja. Ma ootasin et Sweeney ja Johanna oleksid saanud mõne sellise hellushetke (isa/tütre), see oleks lisanud midagi.. Midagi sellist, mida mina väga hindan... :))
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 02:08

Huvitav kas Tim ise ka teab, et ta tegi kunstiteose.... :))
Sest ta ei saand ju seda kuldgloobust, huvitav kuidas ta tunneb ennast. Et kas ta teab et ta tegi ühe oma parima filmi või ta arvab et tegi nagu ikka, lihtsalt filmi...
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 02:10

noh ma kardan see oleks filmi ära rikkunud. Tim nimetas seda küll kuskil intervjuus "melodraamaks" aga selline asi oleks lõpu imalaks ajanud. saatuse käsi, nagu öeldakse, seadis asjad nii.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 02:13

ma arvan et Tim otsib praegust Alice´i osatäitjaid.
ja ma arvan et kogu looming, kogu elu on talle pigem katkematu protsess ja otsing, sundus kaktestada seda mingi kohapeal, panna punkt ja lihvida otsad siledaks, ja öelda et see on nüüd "teos" see käib närvidele. ta otsib ja liigub iga minut edasi, ma arvan ta isegi ei mõtle sellele enam eriti.

Kuldgloobuse ta ju filmi eest sai., ainult režissööri oma mitte. aga et ei parima filmi ega režissööri Oscari nominatsiooni ei saanud, no nüüd ma olen selle peale veel vihasem kui enne. no kuidas ometi? misasja nad ootavad? mida kuradit nad VEEL saada tahavad? ei, ma ei saa aru sellisest poliitikast.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 02:22

Jamh, kes teab.
Ma ei tea miks ma otsin igast filmist sellist nn . õrna hetke. Kusjuures ma ei ole isegi eriline romantik, aga filmides mulle meeldivad miskipärast sellised asjad..
Kas sulle Barber and his Wife meeldis? Mind kummitab see ja I feel Johanna.
Äkki need kaks noort näitlejat ongi mõeldud seal pigem laulmis pooleks filmis? :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 02:32

no ega ei saagi kogemusteta inimestelt eirilist näitlejatööd oodata, aga minu meelest olid nad armsad. võibolla pisut tühjaks jäi nende osa, episoodiliseks.

aga see oli ka ikka eelkõige just Sweeney lugu, tema oli kese, teiste karakterit ei olnud vaja samavõrra lahti mängida ja esile tõsta.

Mulle meeldis see teine Johanna rohkem. Sweeney lauldud. sõnad huvitavamad.

ja mulle meeldisid Toby esinemised ma mõtlen Pirelli lollaka eliksiiri tutvustajana ja pirukapoes õlut laiali kandes. väga hästi esitatud. Not While I´m Around nii hea polnud aga seal helena päästis olukorra.

ikkagi mul ei ole etteheiteid. sweeney kinnisidee, see kirg ja ühes suunas pürgimine, nagu silmaklappidega hobune. see oli kõige olulisem. ainult selle oli mingi tulemus.

hmm ma ei saa magama minnagi mingi veider lumetuisk ja tuul ulub nagu segane.

muide, kui ma filmi lõppedes püsti tõusin lõikas miski mul kõik jaki nööbid eest ära. Väga imelik ma otsisin neid veel kahest allpool olevast reast
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 02:38

Jah, seda küll, samas Johanna mulle isegi meeldis, nii tema laulmine kui ka näitlemine. Kusjuures mulle meeldis just Johanna, mitte see näitlejanna, rollis on ta isegi kenam ja huvitavam..

Teine Johanna on ka hea, aga seal oli kõride lõikamisega koos, see natuke segas... :D Samas kui kuulata soundtrackiga, siis kõride lõikamist ju ei näe...

Toby mulle jällegi ei meeldinud üldse. Just lõpu pärast. Alguses ta mulle isegi meeldis, aga hiljem kõik. Arvan et enamused vihkavad teda.. :))

Spoiler! (samas kes on kuulnud näidendist, arvatavasti teavad)

Sweeney oleks võinud siiski ellu jääda. Samas see oleks rikkunud lõpu ära, kurbuse ma mõtlen. Aga samas ta siiski oleks võinud..
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 02:43

tal oli ju kõik muu juba kaotatud... .ja SPOILER!!! Johanna nägi teda ju kohtunikku tapmas... nii et kas seal oleks mingi eriliselt soe suhe saanud veel järgneda? armas mõrtsukast issi? vaevalt.

kaameratööd peab ka kiitma nii head pole Timil olnud veel. väga elav ja täpne ja värske
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 02:50

Alguse effekekt oli jah hästi hea, ma ei oska kirjeldada seda. Noh, see kus kaamera nagu hästi kiiresti liikus nendel tänavatel, see oli ülemõistuse hea.

Aga spoileri koha pealt: Jällegi on sul õigus..

Spoiler.
Aga ta arvas et kohtunik oli ta isa? Pealegi ta saatis ta hullumajja? Ja kui Sweeney oleks kõik ära seletanud..
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Risko » 03. Veebruar 2008, 03:10

Antud hetkel loodan küll, et Depp oma oskari see aasta kätte saab, igati väärt on ta seda kindlasti. Väga võimas performance. There Will Be Blood mul veel küll nägemata, seega ei saa veel päris kindel olla. Väga õnnestunud soundtrack oli ikka, kui koju sain siis tirisin kohe alla endale. Üks lemmikuid on kindlasti see opening theme, kinopõrandaid väristav orel pani kohe hea tunde paikka.
Kasutaja avatar
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 46 külalist