Nii , ma ka lõpuks siin.
Mulle nii meeldis, ma ei saa. Kindlasti ootan väga DVD'd ja ehk lähen veelgi vaatama. Alguses oli nagu hästi üllatav kui koguaeg lauldi, nii mõnusalt hea ka. Hiljem harjus ära ja pole ime, kui ma järgmist suvalist filmi vaatama hakkan, siis tunnen laulmisest puudust. Näitlejatöö oli super nagu ma ootasin: Johnny, Helena ja Sacha oli isegi parem kui ma ootasin (ma pole ju Boratit näind). Nii raske hinnangut anda, sest et on ainult häid sõnu selle filmi kohta. Lõpp oli kurb, ning natuke segane ka. Seepärast vaatangi neid kohti üle kindlasti, siis saab rohkem selgemaks. Aga tõesti väga hea film, soovitan kõigile kes on üle 14 aastase vanad. Verd on tõesti palju, aga lõpu poole harjub ära.

Mulle nii meeldis. Üks lemmikfilme ma arvan. Aa, ja ärge jumala eest arvake et mulle muusikalid meeldivad, see on ainuke muusikal mis mulle meeldib. Just seepärast, et seal laulavad nii head näitlejad, ühed mu lemmikuimad. Ootasin sellest filmist palju ja pettuma ei pidanud, see ongi põhiline. Sest enamuste oodatuimate filmidega on nii. Ja saalis naerdi ka palju, see oli hea. Isegi kohtades, kus ise nt ei naernud..

Naermine on alati hea, mulle meeldib.

Agajah.
Ma annan hindeks 9,5/10
Süngus võtab pool punkti maha, aga eks see on igal Burtoni filmil.

Aa, seda ka, et kui on pooled veel näinud, saab rohkem spoilereid olema ka.

Hetkel ei ole ühtegi andnud, seepärast olen veidi tagasihoidlik heade sõnade ja tekstiga.
Agajah , I LOVE JOHNNY AND TIM