Eli raamat

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 24. Jaanuar 2010, 18:39

Täna kinos selle filmi trailerit uuesti nähes sain aru, kui lahe see võiks olla, kui peaosas oleks Denzeli asemel Tom Waits.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas qpdb » 28. Jaanuar 2010, 00:01

super film, sai siin alles hiljuti ükspäev kinos vaadatud, lähen lähipäevil uuesti..
qpdb
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Hülss » 30. Jaanuar 2010, 14:06

Erilisi ootusi selle filmi suhtes pole, The Road paneb talle nagunii pika puuga ära, aga Gary Oldmani ei ole kurjamina niivõrd pikka aega näinud, et ainuüksi sellepärast vaataks ta lähiajal ära. Seejuures kogu see post apocalyptic shit ja Denzel on ainult boonus.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 31. Jaanuar 2010, 18:07

Tõeline üllatus igas mõttes, sest ausalt öeldes ei oodanud, et sisu võib millegagi üllatada. Visuaalne pool on imeilus ja toetab ühiskonna varemetes jalutava Eli rännakuid ideaalselt. Võitlusstseenid on hästi koostatud, koreograafiaga on vaeva nähtud, eriti käsitsivõitlustega. Kaameratööst sain vanapaari majas toimunud kahe poole vastasseisust mentaalse orgasmi. Kaamera ei võta toimuvat üles lihtsalt kõrvalseisjana, vaid ruttab tulevahetuse keskele, kiikab püstolitorru ning sooritab kiirjooksu räsitud olemisega majja, näidates kõiki majas redutavaid võitlejaid peaaegu et käsikaamera efektiga.

Sisu ja kõikekõlmav suurem mõte ei tundunud pealesurutuna, vaid tekkis võimalus võtta mõtet täpselt nii nagu ise tahan. Usk iseendasse või millegisse enamasse oli kandvaks ideeks. Visuaalselt võimas, teostuselt efektne, näitlejatöödelt enam kui hea ja mainima peaks ka muusika, mis haaras mõne momendiga ikka täielikult kaasa. Lõppkokkuvõttes jäin sisuga rahule, kuigi seda oleks saanud natuke paremaks viimistleda. 8/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. Mai 2010, 04:26

Kui viimane minut välja arvata, siis meeldis küll. Visuaalselt haarav ja korraliku tehnilise teostusega postapokalüptiline märul suuremas osas heade näitlejatööde (va Mila Kunis) ja mõnusalt brutaalse actioniga. Kusjuures naljakas, et olen paar postitust tagasi öelnud, et Eli't oleks pidanud mängima Tom Waits, kuna tal on siin filmis isegi väike roll poeomanikust insenerina. Mis puutub sellesse viimasesse minutisse, siis nii kõvasti pole ma ammu silmi pööritanud. Mitte ainult seepärast, et see oleks väga ninnu-nännu Hollywood olnud - kui mulle terves filmis üldiselt usuteemaline värk närvidele ei käinud, siis epiloog läks nii kuradi preachy'ks kätte, et hoia piip ja prillid.

Spoiler :
Muide... mis takistas Carnegiet ise raamatut kirjutamast?

6,5/10... kannatab filmipäeviku tarbeks seitsmeks ümardada küll.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 20. Mai 2010, 06:41

Spoiler :
rELIgion
bIbLE

mind#blown, kuid lõpus üks detail tuli siiski üllatusena.

kuuuuuuuuuus šampooni kümnest.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 20. Mai 2010, 07:24

Soprano kirjutas:
Spoiler :
rELIgion
bIbLE

mind#blown, kuid lõpus üks detail tuli siiski üllatusena.

Tegelikult...

In Arabic, Hebrew, and Aramaic, Eli can be a variant on the name of God. The suffix "i" indicates first person singular possession, i.e., "my El" or "my God".
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 20. Mai 2010, 08:09

Ralf kirjutas:Tegelikult...

In Arabic, Hebrew, and Aramaic, Eli can be a variant on the name of God. The suffix "i" indicates first person singular possession, i.e., "my El" or "my God".

Lisaks http://en.wikipedia.org/wiki/Eli_%28Bible%29
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Rain » 23. Mai 2010, 23:09

Iseenesest filmi sisu oli hea, kuid ma arvan, et lõpp ei ole kohe üldse sobiv filmile. Oleks võinud midagi paremat leiutada... See oli halb, et mu vend, kes juba varem on selle filmi ära vaadanud, spoilis natukene (põhilise osa) ära . Niiet jah, kahju, et ma tal vait ei käskinud jääda. :) Aga jah, Washington kõrbes ihuüksi, võideldes ühe raamatu pärast tosinate meeste vastu, väge vinge. Võitslusstseenid olid väga head, pluss veel Washingtoni isiksus lisas filmile kindlasti omapära juurde.
Ainukeseks miinuseks oligi minu jaoks lõpp, see,
Spoiler :
et ta kuuli sai ja luges piibli papile ette
. Pluss, seal oleks võinud olla rohkem tegevust/thrillerit, siis oleks see filmi sisuga rohkem klappinud...
Hindeks paneks 8/10 . Võib-olla isegi liialdan, algselt mõtlesin 7 panna.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Defexer » 24. Mai 2010, 20:27

Algus ja kõik oli hea kuid lõpp oleks võinud tõesti teine olla, miski nagu ei sobinud sinna. 7/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 27. Mai 2010, 15:28

Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas RockabillySarin » 31. Mai 2010, 16:07

Religious propaganda with action sequences

2/10

Algus film nagu lubas midagi. Aga jah, nii lampi sisu pole ammu näinud.
RockabillySarin
60000
Kasutaja avatar
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ronet » 13. Juuni 2010, 02:45

Spoiler :
Algus oli paljulubav. Film jäi liialt toppama kui Eli sinna linna jõudis. Filmi lõpu üritan ma oma peast minema pühkida. Btw, ma alguses vaatasin, et Geofferey Rush on kuradi vanaks jäänud. IMDb'st sain aru, et see oli hoopis Gambon

Mila, oooh, Mila. Miks lahkusid mu juurest sa? - 6/10

PS! Kas ma olen ainuke kel vahepeal Muse - Knights of Cydonia video/lugu peas mängima hakkasid?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Peterzel » 28. Detsember 2010, 23:20

Washinton on nagu ikka. Oldman samuti. Kunis kenake täidab ka koha ära. Hiigelrolle ei tehta. Mitte midagi uudset, originaalset, värvikat, meeldejäävat, meeliülendavat, põnevat, filigraanset jne. Midagi otseselt viga ka pole. Keskpärane ulmekas. 5/10
Peterzel
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas adi » 29. Detsember 2010, 01:34

Peterzel kirjutas:Mitte midagi uudset, originaalset, värvikat, meeldejäävat, meeliülendavat, põnevat, filigraanset jne. Midagi otseselt viga ka pole. Keskpärane ulmekas. 5/10

Post-apoc teosel on minu hindeskaalal alati +3 handicap just for being post-apoc, lisada veel Oldman ja Waits - peaks handicap'i kokku +5 peale panema.
Kahjuks seal said head asjad otsa. Denzeli väljamängitud rebel oli suvaline ebausutav jobu kellele ei omistatud ühtegi inimliku omadust mis tegi ka võimatuks alates mingist poindist temast hoolida.

Võib süüdistada minu sisemist ateisti või tõsiasja, et ma olin näinud vahetult ennem "The Road'i" mis oli lihtsalt nii palju parem.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist