Punane elavhõbe

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Jussu » 24. Aprill 2010, 19:44

Jah, tuleb nõustuda, et tegu on üsna leige filmiga.
Osadeks lahti harutades võib leida palju mõnusaid episoode ning ilusaid võtteid, kuid kokkupanduna mõjus teos vägagi rohmakana. Kohati jäi mulje nagu oleks tegelased teleporteerunud ühest kohast teise ning kogu rütm oli kuidagi ebaloomulik.
Samuti olid lõpetamata jäänud paljud tegelased/omavahelised liinid (Sander-Marju eelkõige).
Muidugi mõista pole raamatust kerge filmilikult mõjuvat filmi teha, aga ikkagi oleks saanud mõne olukorra paremini lahendada.

Tore jah, et on ära toodud ajstu põhipunktid (mida me niikuinii teame), kuid filmi puhul on palju olulisem atmosfäär, mis oli aga täiesti tabamata jäänud. Suvised päikselised kaadrid, värskeltvärvitud aiad, mänguväljak punase vedruhobusega, mida tol ajal raudselt ei eksisteerinud jne...lihtsalt ei anna tunnet edasi. Kasvõi lörtsisel ja hallil sügisel filmitud kaadrid oleks parema hõngu tekitanud.

Kiita saab kahtlemata näitlejatöid: Oja oma labasuses mõjus siiski mõnusalt, Avandi, Malmsten, Tim Rothilike lurjuse näojoontega venelane jne..kõik olid väga usutavad.

Sujuvust, sujuvust, sujuvust!
Muidu ok.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Rain » 05. Juuli 2010, 22:45

Ei tea, ei näinud midagi erilist selles filmis. Pinge puudus täielikult, praegu on selline tunne nagu oleks tund pool musta ekraani vaadanud. Aga no vähemalt olid näitlejad suht tasemel, mis tegid filmi natukenegi vaadatamaks.
5/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas null » 06. Juuli 2010, 09:47

mulle meeldis see kaader:

Pilt

ylej44nd film oli 44rmiselt igav.
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Trash » 06. Juuli 2010, 15:06

Pritsin tuld ja tõrva.

Punane elavhõbe 3/10
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Re: Punane elavhõbe

PostitusPostitas brixxx » 05. Aprill 2012, 11:57

Pean tunnistama, mulle üldiselt ei meeldi kahe keele kasutamine filmis, aga siia filmi minu arust sobib, mitte nagu ''Rotilõks''.

Mina pean tunnistama, mulle eriti ei istu Andres Puustumaa filmid ''Punane elavhõbe'' ja ''Rotilõks'' eelis on ainult see, et seal on actionit, mida tavaliselt ei kajastata eesti filmides, aga sisu on igav ja pealiskaudne, eriti häirib kahe keele kasutamine.

Filmis meeldisid enim Peeter Oja, Juhan Ulfsak, Lembit Ulfsak ja Mait Malmsten.

Mind häiris filmis kõige enam, et Märt Avandi tegelaskuju semmis Juhan Ulfsaki tegelaskuju pruudiga.

Huvitav, miks Kristjan Sarvil on enamus rolle ülbed ja vägivaldsed mehed nt: ''Kättemaksukontor'', ''Tuulepealne maa'', ''Punane elavhõbe'', ''Kodu keset linna''. Kuigi seda peab küll tunnistama üks meelde jäävamaid rolle ''Punases elavhõbedas'' oli kindlasti Kristjan Sarve tegelaskuju, kelle vägivaldne olek pani seda tegelaskuju vihkama ja kartma.

Aga siiski oli ühe huvitava eesti action filmiga tegu, ajastu oli hästi välja toodud ning sisu töötas minu puhul.

Hindeks annan 8/10, võib isegi öelda tänapäeva üks lemmikuid eesti filme.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Punane elavhõbe

PostitusPostitas tiptheauthors » 19. Oktoober 2012, 10:43

Ametlik allalaadimisleht filmile Punane elavhõbe.
tiptheauthors
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist