rauls kirjutas:Sellist filmi lihtsalt ei suuda ilma eelarvamusteta vaatama minna. Paraku juhtus see, mida ma veidi kartsin. "Quantum of Solace" valmistas mulle pettumuse

. Hetke emotsiooni ajel ei tahaks midagi erilist öelda. Pean asja seedima. Minu hinne: 6/10.
Hindamise subjektiivsusest... kui palju sa Max Payne'le muidu pakkusidki?
Nende kahe filmi võrdluses ei tea ma sinuga väidelda, pole Max Payne'i jätkuvalt näinud. Eeldan aga - traileri ja režissööri põhjal -, et tegu on
much lesser filmiga kui QoS.
Mäletan, et filmi tegemise ajal tervitasin 007 uusima tuleku puhul režissööri kõikidest võimalikest kõige enam ja pidasin ka J White ja tolle duetipartnerit parimaks teiste alternatiivide kõrval. Aga tuleb välja, et tunnustatud draamalavastaja ei suuda õnnestunud actionlavastajale võrdväärselt haaravat ja karakteri erinevatele tahkudele rajavat filmi luua. Nagu ei suutnud ka muusika trendilooja teha teemalugu, mis oleks võrdväärne omas elemendis hästi toimivale rockmuusikule.
Kummaline jeh, aga sedakorda läks nii.
Siiski, kui võrrelda QoS't teiste actionfilmidega, siis ta seljatab ikka väga palju väärikaid vastaseid. Või kui otsida võrdlust lähemalt, siis Bondi 22. seiklus on minu jaoks peajagu üle suht enamusest eellastest.
Ma arvan, et nõrgim lüli Quantumi puhul oli script... too vist tehti jubeda kiiruga, sest et vahetult enne streiki heideti suht lõpetatud
draft pea' et täielikult kõrvale? Rohkem teravust dialoogi näol ning üleüldist suhtlust oleksin tahtnud.
Seda arvestades peab tõdema, et Bond võrdsustub üha enam Craigiga ja Forster suudab väga edukalt ja pooleldi märkamatult 007 sisemise rännaku, katkisest tapamasinast kuni tasakaalus täppismehhanismini, vaataja ette tuua. Filmi lõpus on vägagi premeeriv
puzzle juppide kokkuasetumise tunne.