Vana poiss

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 22:13

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 22:15

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas H20H » 12. Juuli 2006, 22:32

V kirjutas:NEED KAKS PÕHJUST ON VASTUOLUS,KUNA AMEERIKLASED VAATAVAD FILME SUBTIITRITEGA NING PALJUD NEIST KA LOEVAD NEID PEALE INGLISE KEELE ,MIS NIIGI KÕLAB.
IDEEDEPUUDUST EI SAA OLLA,KUI AMEERIKALSED POLE NÄINUD SEDA FILMI,SEST NAD EI VAATA VÕÕRFILME,OLGU NAD SUBTIITRITEGA VÕI MITTE.

ehk sama,mida ma enne ütlesin,aga pidin VEEL kergemaks tegema sinu jaoks.

Megairw, vaat, kes tuleb vastuoludest rääkima, kui ise panid nüüd küll hullu bambu maha.
Nüüd on sulle üks huvitav küsimus.
Kui ameeriklased ei vaata võõrfilme, nagu sa ütlesid, ja vaatavad meeleldi subtiitreid, nagu sa ka ütlesid, siis mida nad subtiitritega vaatvad? Äkki varsti pannakse Eesti kanalitele ka eestikeelsed subtiitrid alla... :lol:

Ja teisele teemale hüppamisest pole siin mingit juttu, see fakt, et vorbitakse oma kraami ümber, ja see on selle sama tõestus. Ja keegi pole rääkinud ideede puudusest võõrfilmide vallas, vaid ideede puudusest hollywoodis üldse.

Sellega ei ole mõtet vaielda, et keskmine ameeriklane vaatab ja loeb meeleldi subtiitreid, kuna see on väga üldtuntud fakt keskmine ameeriklane neid ei salli.

Ja minu viimane offtopik post siin teemas, kuna sa, V, kes kutsud mind lapseks, ei paista just ise 15a piiri ületanud olevat.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 22:46

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 22:49

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas H20H » 12. Juuli 2006, 23:26

Vabandused, olin sunnitud oma viimases postis antud lubadust murdma, aga see jääb tõesti minu viimaseks postiks siin teemas.

Kuna me elame demokraatlikus riigis, võtan ma vabaduse arvata, et sinu viimane post on pungil valedest, kuna ma olen sinu varasemaidki poste ka siin foorumis lugenud.

Nii, asja juurde.
Tavaliselt kui millegi üle vaieldakse, tõestatakse asja algtõdede põhjal - need on asjad, milles keegi ei kahtle (nagu ristküliku sisenurkade summa on 360 kraadi, aatomid koosnevad tuumast, neutronitest, prootonitest ja elektronidest jne). Kui aga vaieldakse algtõdede üle, nagu meie siin teeme, on see puhas absurd.
Nagu ma ütlesin: keskmine ameeriklane ei salli subtiitreid, nii see on ja arvatavasti nii see ka jääb. Muidugi mõni üksik sallib, aga valdav enamus kindlasti mitte. Mõtle nüüd Al Bundy peale, kas tema läheks kinno "Cidade de Deusi" vaatama - elus sees mitte, esimene komm oleks "i hate subtitles".
Siin on üks essee selle teema kohta. Viimane lause on väga tabavalt öeldud.
Right on, Ruby! Did anyone poll Americans who get their jollies from subtitled movies? I bet they voted Kerry 10-1.. Aga, kes võitis?
http://www.geraldpeary.com/essays/stuv/subtitles.html
Veel üks link, võõrfilmide ameerika turule sisenemise hädade kohta:
http://www.moviecitynews.com/voices/2005/Villaca2.html

Loodetavasti oled suuteline nüüd selle lihtsa ja üldtuntud fakti endale ajuraasu taha algtõdede hulka kirjutama.

Over and out.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit

PostitusPostitas V » 12. Juuli 2006, 23:49

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 13. Juuli 2006, 01:49

Mida kuradit sa pladised ja võta CAPS LOCK maha!!! Ja kui sa tahad, et su postidest midagi aru saadakse, siis õpi normaalselt kirjutama ja jäta pärast kirjavahemärke ka soovitatavalt tühik...

Mina näiteks saan ilusti H20H pointist aru. See on ju loomulik, et kui lollidemaal jookseb võõrfilm on sellel vähem publikut, kuna subtiitrid ei ole just kõige mugavam inimesele, kes on harjunud, et enamus filme, mida tema näeb, on tema emakeeles.

'Oldboy' just niimoodi vorbitakse mikihiirtele, et ka nemad heast filmist mingi pildi saaks
:roll:
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 13. Juuli 2006, 16:02

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 13. Juuli 2006, 16:33

V kirjutas:
kbong kirjutas:Mida kuradit sa pladised ja võta CAPS LOCK maha!!! Ja kui sa tahad, et su postidest midagi aru saadakse, siis õpi normaalselt kirjutama ja jäta pärast kirjavahemärke ka soovitatavalt tühik...

Mina näiteks saan ilusti H20H pointist aru. See on ju loomulik, et kui lollidemaal jookseb võõrfilm on sellel vähem publikut, kuna subtiitrid ei ole just kõige mugavam inimesele, kes on harjunud, et enamus filme, mida tema näeb, on tema emakeeles.

'Oldboy' just niimoodi vorbitakse mikihiirtele, et ka nemad heast filmist mingi pildi saaks
:roll:
miki hiired?
oled sina alles harimatu mats...mickey mouse on p'rit algselt prantsusmaalt.

ning te IKKA ei saa aru,nagu näha.NAd pooldavad subtiitreid filmides,mis on inglise keeles,paljud loevad neid,kui neil vaja on milleski selgusele jõuda.
Tie vaevalt olete usas kinodes olnud,mina olen olnud,nii,et ärge rääkige asjadest,mida te lihtsalt ei tea.
Võõrfilmie nad aga ei taha vaadata,kui ainus võimalus neist aru saada,on subtiitrid.

Oh milline tark. Kummardage V ees, tema on kõike näinud, kõike teinud.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 13. Juuli 2006, 23:42

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 14. Juuli 2006, 00:13

V, sa oled ikka eriline tropp, kaua sa mölised siin, kõigil on kõrini, kuidas sa igat asja ja teooriat pead hakkama kohe usinalt ümber lükkama. Palun jää ometi vait!!!
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Milenko » 28. Juuli 2006, 03:33

Väga hea film... like it :lol:
Kasutaja avatar
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Nowitzki » 19. August 2007, 10:42

Väga huvitav film.Lõpp lahendus oli küll üllatav kuid samas veidi liiga pervertne.
Enne selle filmi vaatamist polnud erilist tähelepanu pööranud Aasia filmidele,kuid nüüd tekkis küll huvi.

8/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 01. Märts 2008, 13:11

Oldboy.

Üks ülimalt võimas ja sügavamõtteline film. Üks vähestest filmidest, kus peale lõppu jäin lihtsalt suu ammuli ekraani vahtima. Silmipimestavalt perfektne film lihtsalt. Min-sik Choi peaosas on ka lihtsalt vapustav ja mitte ükski jänki ei suudaks remake'is sama häst seda rolli välja mängida. Tore, et need remake'i plaanid maha on maetud (vist).

PS! Lugedes V postitusi antud teema all, hakkas mul peaaegu silmadest veri voolama. Kuidas üks inimene saab sellist paska ajada ja veel 5 korda järjest ka, ei jõua kohale lihtsalt mulle.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline