Ralf kirjutas:Mina vaatan igal aastal jõulude ajal filmi "Black Christmas", traditsioon algas eelmisest aastast.
No mina ehitan igal aastal ikka lumememme, (tõsi, sel aastal sulas see väga kiiresti ära

) õpin salmid ilusasti pähe ja siis koguneme perega kõik kuuse ümber ning ootame, kuna tuleb jõuluvana

!
Igatahes...Kuna mulle lähevad natuke teist laadi märulid peale, siis pole ma sellest filmist nii vaimustused nagu mõned eelnevad. Siiski ei taha ma öelda, et see halb oleks. Ja siin ongi minu arvates see vahe (hindamisel), et kui filmi hinnata, siis tuleks ju pingsalt mõelda, mida hinnata. Kas filmi kui niisugust üldse, et mis emotsioonid filmiga üleüldse kaasnesid. Või siis hinnata, kas film pakkus seda, mida zanr väitis pakkuvat. Lihtsamalt öeldes, et kui ma olen komöödiate austaja, siis ma ei anna mõnele draamale madalat hinnet, sest ma sain nii vähe naerda. Ja samas ajab mind ka väga vihale, et kui hinnatakse filme selle järgi, et kui palju talle ühe või teise näitleja rollid mõnes eelnevas filmis on meeldinud. Et samuti ei hindaks ju filmi halvasti, kus mängib näiteks Depp sellepärast, et tal tema vastu mingi isiklik viha on. Et mis mu mõte on? Muidugi ei anna kedagi ümber kasvatada, et kui keegi vaatab, et film linastub 6 kuu pärast, aga lavastajaks Uwe Boll, siis paneb ta ilma selleta, millest eelnevalt just kirjas oligi, filmile halva hinde. Aga ma siinkohal loodan, et on ka neid, kes nüüd enne mingi filmi hindamist või kritiseerimist mõtleks, et kas film tundus tema jaoks halb sellepärast, et seal mängis näitleja, keda ta kunagi sallinud pole või siis sellepärast, et ta sai filmist lihtsalt halbu emotsioone (või siis mõlemat

). Ja siit ka see, et mina ei hakka "Visa Hinge" hindama halvasti sellepärast, et see minu maitsele ei vastanud. Samas ma tean, et omas zanris on see film üks parimatest, and that's that with that.