Mai tea, polnud nii epic kui ma ootasin, aga lahe film oli sellegipoolest.
Moderaator: Meeskond
Defexer kirjutas:Eks komöödiaga oli jah kergelt üle pingutatud kuid sellisena ta mõeldud oligi ja pigem rohkem näitlejatele ja nende dialoogidele kui sisule, sest olgem ausad sisu oli puhta pask. Aga naerma ta ajas, meelt lahutas ja vanu kalu oli hea ekraanil jälgida niiet ma ise jäin rahule.
Six-Fo kirjutas:Nagu ma mainisin siis nende sõnavahetused ja näitlemine oli liiga lääge, kõik nad oskavad oluliselt paremini näidelda.
Minu arvamus sellest filmist on just aja möödudes tõusnud. Peale kinost lahkumist jäi meelde nagu pettumus, aga peale 4-5 kordusvaatamist olen hinde 10/10 peale tõstnud. Pole küll kes teab mis hea film, kuid suurepärane meelelahutus siiski.brixxx kirjutas:Ma vaatasin ülepika aja uuesti seda filmi ning pean tõdema, et minu hinnang on 9 punktilt 6 peale langenud.
Eks ta mingit kuritegelikku ettevõtet juhtis, midagi konkreetsemat pole öeldud.brixxx kirjutas:Muideks, kas keegi oskab öelda, mis ametit Bruce Willis selles filmis pidas?
Schwarzeneggeri läbi seina sõitmist vaataks tõepoolest igal ajal.brixxx kirjutas:kolmas naljakas koht oli kui Schwarzenegger sõitis läbi seina.
Kui kunagi filmi uuesti peaksid vaatama, siis jälgi Couture'i tegelast ja seda, kuidas ta kõiki oma liine esitab. Paistab, nagu ta oleks terve filmi millegipärast kuri. See on tegelt päris naljakas.brixxx kirjutas:Huvitav näitleja tundus ka Randy Couture, tahaks ükskord tema filme ka vaadata, kus ta peategelane on.
Banderas on Zorro ja El Mariachi, nii et küllap ta sobib, muidu ju ka mõnusalt karismaatiline tüüp. Snipes on küll 100% märulistaar, teda on esimesest osast saati lisaks igatsetud. Gibson ja Ford ei ole kõige sobilikumad, aga ega tuntud nimed filmile halba tee.brixxx kirjutas:Minu meelest eriti ei sobi sellesse filmi näitlejad Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson ja Harrsion Ford
Sly on Seagalit igaks korraks kutsutud ning viimaste kõlakate järgi peaks ta neljandaks filmiks paadis olema. Küllap ütleb ikkagi ära, kuna esiteks on tal produtsentidega mingisugune vana vimm ning teiseks on ta lihtsalt paks egomaniakk, kes tõenäoliselt kardab, et jääks oma co-staride varju.brixxx kirjutas:Huvitav miks Steven Seagali sinna filmi ei kutsuta. Mina kasvasin põhiliselt just Steven Seagali märuli filmide saatel
Rassu kirjutas:Sly on Seagalit igaks korraks kutsutud ning viimaste kõlakate järgi peaks ta neljandaks filmiks paadis olema. Küllap ütleb ikkagi ära, kuna esiteks on tal produtsentidega mingisugune vana vimm ning teiseks on ta lihtsalt paks egomaniakk, kes tõenäoliselt kardab, et jääks oma co-staride varju.brixxx kirjutas:Huvitav miks Steven Seagali sinna filmi ei kutsuta. Mina kasvasin põhiliselt just Steven Seagali märuli filmide saatelSee kartus on muidugi ka täiesti põhjendatud.
brixxx kirjutas:Küll nüüd hakatakse neid "The Expendables" filme tootma, huvitav kas Sylvester Stallone suudab tuua kuni 10 filmi välja.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist