Järeltulijad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Järeltulijad

PostitusPostitas Cochrane » 27. Veebruar 2012, 02:10

Hea draama, hoidis tähelepanu endal. Ja seda ei suuda mitte iga peresuhteid käsitlev film teha. Clooney näitles hästi, kuid ei enamat. Ehk teistsõnu - Oscarite jagamisel talle pöialt ei hoia.
7/10
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas CM-Girl » 10. Märts 2012, 17:25

Film ei valmistanud pettumust. Oli nii hea kui arvasin. Clooney ja Woodley osatäitmised meeldisid enim. Filmi üheks plussiks on kindlasti asukoht kus filmimine aset leidis. Hawaiiiiiiiii. Alguses ärritas mind Sid aga tema ja Matti õhtune jutuajamine muutis ta sümpaatsemaks. 2 tundi sai kiirelt läbi.

10/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 10. Märts 2012, 17:35

Pean samuti tunnistama, et liigsed kiidusõnad ajasid lati pisut liiga kõrgele ja "WOW" efekt jäi endal samuti saamata, kuigi tegemist on tõepoolest viimasel ajal ühe tugevama draamaga. George Clooney näitlejatöö oli hea, tegelased olid korralikult viimistletud ja üleüldine sündmustik hoidis huvi üleval. Ma täiesti usun, et korraliku elamuse saamiseks peab olema piisavalt vana ja kogenud, et peategelase probleemidega samastuda. Kuigi mõned peresuhete aspektid filmid olid mingil määral tuttavad, kuid üldiselt ei suuda ära hoomata.

Kusjuures, täpselt sama asi oli mul filmi "Melanhooliaga," kus

Spoiler :
ma ei suutnud mitte kuidagi ära tabada, et Justine'i vaevas tõsine depressioon. Mitte enne, kui film sai lõpuks läbi ja uurisin IMDBd. Tunnusmärkidest ei osanud üldpilti ka kokku panna, sest ometi ma pole depressiooni kunagi kogenud (ja loodan ka, et ei koge) ning täielik elamus jäi mingil määral saamata, kuigi pärast seanssi olin rämedalt mindblown.

"Järeltulijate" vaatamisest on juba 3-4 päeva möödas, aga siiani kummitab see melanhoolne klaverilugu viimastel minutitel. Seni iga hommik, kui ärkan üles, siis see lugu hakkab peas mängima. See inimene saab küpsise minu poolt, kes viitsib selle klaveripala üles otsida.

7,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas brixxx » 19. Märts 2012, 13:30

Minu arust sellistest draamadest ja üldse draamadest on sellist WOW efekti raske võibolla isegi võimatu saada, sest nendes tavaliselt inimesed lahendavad oma inimsuhteid, pigem võibolla see, et meeldib, kuidas näitlejad emotsioone välja mängivad. WOW efekt tekib tavaliselt action filmides nt. ''Sherlock Holmes'', ''Pirates of the Carribean'', vähemalt mul.

Mina sain filmist teada delfist uudist lugedes, kes said oscari. Mulle meeldib selliste sisudega filme vaadata, lemmikud
Spoiler :
''The Greatest'', ''Moonlight Mile'', ''Life As A House'', ''Martian Child'' ja ''Grace is Gone''
, aga see film oli huvitav, aga parem oleks kui oleks keegi teine mänginud Matti, mulle ei meeldi George Clooney üldse. Kuigi pean tunnistama, et need mõned filmid, mis ma olen tema kohta näinud, siis kõige normaalsemad on ''Good Night, and Good Luck'' ja ''The Descendants''. ''Good Night, and Good Luck'' meeldib veidi rohkem kui ''The Descendants'', aga sellegi poolest ei hakkanud George Clooney rohkem meeldima. Kuigi draama filmides on Clooney talutavam vaadata kui komöödia filmides.

Mulle eriti ei meeldinud, et tegevus toimus Hawaiil või oli see lihtsalt harjumatu, sellise sisuga film Hawaiil. Filmi rikus minu arust ära George Clooney, ta kuidagi ei osanud veenvalt mõjuda selles rollis.

Üldiselt filmile annan 7/10, aga peaosalisele annan 3/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 24. Mai 2012, 23:26

Ka mul ei tekitanud film otseselt wow-efekti, kuid lugu ja tegelased olid väga meeldivad. King perekond koosneb toredatest inimesetest, isegi need, kes esialgu jätsid halva mulje, muutusid peagi sümpaatseks. Ka Sid'i kohta võib sama öelda. Plussiks oli kaunis keskkond ning vastav muusika, andis kergelt teistsuguse maigu kogu komplektile. George Clooney't oleks võinud ka niisama vaadata ja rahul olla, kuid rollisooritus oli tõesti tugev. Kõik väikesed emotsioonid ning reaktsioonid olid hästi välja mängitud. :) Kiskus veidi pisaraid, lõpp jättis rahuloleva tunde sisse. Kõige vähem pakkus huvi reis, mille eesmärgiks oli leida Brian Speer. Sellele eelnev ja järgnev oli aga heahea. 10/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas damon » 20. Jaanuar 2013, 22:42

Päris hea draama. Mulle meeldib, kui kurvas loos on huumor omal kohal - nagu tavaeluski. Clooney on nauditav. Tema sharmantse meesideeali tausta juures meeldib, kui ta mängib lihtsat, tavalist tegelaskuju. Samasugune oli Burn After Reading'us. Sidi tegelaskuju oli täiesti sobilik seltskonda. Loodus nägi fantastiline välja. Õneeks ei olnud Hollywoodi tehtud. Ntx
Spoiler :
Kui Sid räägib, et tema isa suuri mõned kuud tagasi siis tavaliselt ütleb dialoogi partner familiaarselt: "Tunnen kaasa". Siin lihtsalt vaikis - super!

8/10
P2ppin kirjutas: Filmis teda tütart mänginud näitleja aga see eest...is nicceeee :P.
Olen sinuga samal lainel. :D
Kasutaja avatar
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 35 külalist