Minu arust sellistest draamadest ja üldse draamadest on sellist WOW efekti raske võibolla isegi võimatu saada, sest nendes tavaliselt inimesed lahendavad oma inimsuhteid, pigem võibolla see, et meeldib, kuidas näitlejad emotsioone välja mängivad. WOW efekt tekib tavaliselt action filmides nt. ''Sherlock Holmes'', ''Pirates of the Carribean'', vähemalt mul.
Mina sain filmist teada delfist uudist lugedes, kes said oscari. Mulle meeldib selliste sisudega filme vaadata, lemmikud
, aga see film oli huvitav, aga parem oleks kui oleks keegi teine mänginud Matti, mulle ei meeldi George Clooney üldse. Kuigi pean tunnistama, et need mõned filmid, mis ma olen tema kohta näinud, siis kõige normaalsemad on ''Good Night, and Good Luck'' ja ''The Descendants''. ''Good Night, and Good Luck'' meeldib veidi rohkem kui ''The Descendants'', aga sellegi poolest ei hakkanud George Clooney rohkem meeldima. Kuigi draama filmides on Clooney talutavam vaadata kui komöödia filmides.
Mulle eriti ei meeldinud, et tegevus toimus Hawaiil või oli see lihtsalt harjumatu, sellise sisuga film Hawaiil. Filmi rikus minu arust ära George Clooney, ta kuidagi ei osanud veenvalt mõjuda selles rollis.
Üldiselt filmile annan 7/10, aga peaosalisele annan 3/10.