Olin valmis kergeks lastefilmiks mõne tulnuka ning ägeda eriefektiga. Sellepärast film vist meeldiski, suutis positiivselt üllatada ning ostutus oodatust oluliselt paremaks. Ma ei oska hästi seletada, aga tasakaal oli tavapäraseste sündmuste kulgemisega võrreldes nihkes, palju rohkem läks aega salapärase juhtumi vaiksele arendamisele. Tekitati siiras uudishimu, vat ei suutnud esimese poole tunniga ära näha kogu ülejäänud filmi tegevuse. Tegelaste sügavusega võiks kah rahule jääda, huvitav valik oli kaasata just sellises eas lapsed. Silma jäi nende leidlikkus ja suhteliselt rahulik meel hullumeelsetes olukordades - minu arust olid nad isegi liiga tublid.
Lugu Joe ema surmast tundus enamus ajast üleliigne ja just vaatajate jaoks draama tekitamiseks, umbes nagu Charles oli seletanud. Tasus ära kahel korral ja ma ei suuda siiani otsustada, kas see oli piisav. Kindlasti väärib mainimist Elle Fanning, tema etteaste rongijaamas oli minu jaoks sama hämmastav kui ülejäänud tegelaste jaoks.

Sõjaväelased olid liiga konkreetselt halvad, hea meelega oleks näinud samasugust või vähemalt sarnast arengut nagu Alice'i isa puhul. The Case'i näitamine lõputiitrite ajal oli hea idee, eelnevalt tekitatud nukker meelolu kadus hoobilt ja film sai lõpetatud positiivsete emotsioonidega.
8/10