Super 8

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Super 8

PostitusPostitas adi » 17. August 2011, 23:07

Hakkasin vaatama täiesti tühja koha pealt, ei teadnud midagi, ei olnud kuulnud midagi peale nime, ei mingeid ootusi-lootusi-kõhklusi ... NING, OMG ... mihuke jama! Esimene tõsisem turn-off oli loomulikult lapsed. Lapsed?! Filmis?! Mitmuses?!
Kokkuvõttes - mannavaht ja kutsikaarmastus ei tärgita minus erilist nostalgiat. Ma olen rohkem "Kapten Granti lapsed" kui "ET" laps.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 20. August 2011, 13:00

adi kirjutas:Lapsed?! Filmis?! Mitmuses?!

Alla 18. aastastele keelatud filmid on sul filmilistis? st sellised, kus lapsi pole? :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 29. Oktoober 2011, 23:26

Ei olnudki nii ulmeline ja müstiline kui arvasin. Parandus: ei olnud üldsegi*
Põhimõtteliselt ... ma ei oska midagi tarka öelda, ühesõnaga filmi story oli igav.
Spoiler :
Polnud midagi kaasahaaravat, head jäävad ellu (mõne üksiku erandiga), pahad saavad ata-ata. Ja pealekauba probleemide juur lihtsalt rahumeeli lahkub. End of story, bye-bye. A, ja seda ka veel, et selle monstrumi karakteri loojad polnud vist ise ka kindlad, mis ta olla tahtis ja mis rolli ta endas peitis. See tundus olevat nagu üks imeväikene detail filmis, mis filmi vältel n-ö taustamürana ringi kappas.
4/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ronet » 30. Oktoober 2011, 20:03

Esimene pool oli väga äge ja lõpp vajus ära. Nagu ikka plokipurustajatega juhtub..
Ei tehta enam selle Õige tundega coming-of-age seiklusfilme. Tea kas tehnika on selles süüdi..

Also, kas ma olin ainuke kes ootas mingit Luke/Leia twisti?

6/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 13. Aprill 2012, 14:52

Film meeldis kohe väga. Põnev algusest lõpuni. Rongivagunite lend, plahvatused - ülimalt võimas. Parim osa filmi juures, kõik mis edasi juhtus oli ka väga huvitav, põnev oli sündmuste käiku jälgida. Lihtsalt SUPER film. Fanning oli suurepärane, eriti kui häält tõstis.

SUPER 10!
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 04. Juuni 2012, 23:28

Enne filmi ootusi polnud. Filmi alguses hakkas tunduma, et võib isegi hea olla, seda just paljuski tänu headele lapsnäitlejatele ja aeglaselt lahtirulluva müsteeriumiga. Filmi teine pool läks aga käest ära, kujunedes tavaliseks koletisega filmiks. Mingit kavalamat lahendust oleks tahtnud, siis oleks väga viis olnud. Samas tuleb tunnistada, et hoolimata oma valmimisaastat tugevalt nostalgiat tekitav film, stiililt ehtsad 80ndad. Hindeks 6/10st, kuigi mingi hetk tundus, et tuleb palju kõrgem hinne.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Pixie » 04. Märts 2013, 18:57

Olin valmis kergeks lastefilmiks mõne tulnuka ning ägeda eriefektiga. Sellepärast film vist meeldiski, suutis positiivselt üllatada ning ostutus oodatust oluliselt paremaks. Ma ei oska hästi seletada, aga tasakaal oli tavapäraseste sündmuste kulgemisega võrreldes nihkes, palju rohkem läks aega salapärase juhtumi vaiksele arendamisele. Tekitati siiras uudishimu, vat ei suutnud esimese poole tunniga ära näha kogu ülejäänud filmi tegevuse. Tegelaste sügavusega võiks kah rahule jääda, huvitav valik oli kaasata just sellises eas lapsed. Silma jäi nende leidlikkus ja suhteliselt rahulik meel hullumeelsetes olukordades - minu arust olid nad isegi liiga tublid.

Lugu Joe ema surmast tundus enamus ajast üleliigne ja just vaatajate jaoks draama tekitamiseks, umbes nagu Charles oli seletanud. Tasus ära kahel korral ja ma ei suuda siiani otsustada, kas see oli piisav. Kindlasti väärib mainimist Elle Fanning, tema etteaste rongijaamas oli minu jaoks sama hämmastav kui ülejäänud tegelaste jaoks. :) Sõjaväelased olid liiga konkreetselt halvad, hea meelega oleks näinud samasugust või vähemalt sarnast arengut nagu Alice'i isa puhul. The Case'i näitamine lõputiitrite ajal oli hea idee, eelnevalt tekitatud nukker meelolu kadus hoobilt ja film sai lõpetatud positiivsete emotsioonidega.

8/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist