127 tundi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 05. Detsember 2010, 17:08

Tehnilisest küljest fantastiline, Franco on imetabaselt hea, aga lugu ei tõmba niivõrd kaasa nagu reklaamiti. Rohkem keskendutakse võtmeelementidele või siis faktidele, et mida ta tegi, et ennast vabaks saada, aga tundus, et just seetõttu ei mõjunudki lugu kui selline mulle nii nagu oleks pidanud ja mida alandas veelgi kiirustatud lõpp ja samuti mõned veidrad või siis kentsakad kaadrid. Ootasin Boyle`lt natuke enamat. Pettumus ei olnud, aga polnud ka päris meistrites, unustamatu elamus ja isegi mitte aasta parim film. 7/10

Kui Franco nommi saab, siis jääks rahule küll.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Detsember 2010, 17:22

Ei sattunud vaimustusse, kahjuks. Ootasin ja lootsin enamat, aga mis vallas täpsemalt seda enamat vaja oli, on praegu raske öelda. Eks enamus miinupunkte langevad Franco tegelaskuju laiali hargnemise kanti. See lihtsalt ei mõjunud või tundus punnitatud või noh, teate küll, ei suutnud minus äratada piisavas koguses emotsioone.

Aga samal ajal kiidaks taevani kaameratööd, montaaži, helikujundust, , pingeliselt ülesehitatud stseene, muusika valikut, mis mõneti sobis suurepäraselt ja mõneti ei sobinud ka, aga suuremas osas tabas märki.

Franco parim roll kindlasti. Ei kahtlegi. Tema väsinud silmad, kuiv suu, närvilised hetked - kõik see töötas efektivselt. Kuid samas jäi filmist pigem meelelahutuslik mulje kui püüe ekstreemse olukorra näitel elutahet demonstreerida.

7/10
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 05. Detsember 2010, 18:32

.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Defexer » 17. Jaanuar 2011, 02:57

Äärmiselt mõtleva panev film. Väga viis alustades kaameratööst lõpetades soundtrackidega. Tahaks rohkem rääkida kuid pole samas sõnu, seega 8/10.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 30. Jaanuar 2011, 23:42

Ebaühtlane film. Suurem osa muusikast, unenägudest, montaažist töötas imeliselt, teatud osa tõmbas elamusest julmalt välja (või äkki see oligi nii mõeldud?)
Minu arvates ei ole Franco eriliselt andekas või loomulik näitleja. Ta on lihtsalt niivõrd intelligentne inimene (on selline mulje jäänud), et suudab oma osa laitmatu täpsusega teeselda. Ma ei loodagi, et keegi mu mõttest aru saab - ei saa isegi... aga ei suuda seda paremini sõnastada. Kokkuvõttes tegi hea rolli, see oli mõte.

7-/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 31. Jaanuar 2011, 12:07

Kaameratööd kiidaks kohe kindlasti. Samuti ka muusikavalikut. Kindlasti ka Franco parim roll ning meeldivalt rahuldav osatäitmine. Ossunomm on teenitud.

Film ise aga mingi oluliselt thrillride ei olnud. Pigem lihtsalt üks ekraniseering ühe mehe kannatustest ja läbielamustest üsna nutuses olukorras. Ilus oli vaadata aga aasta parima filmi auhinda ei peaks ta omama.

mingi 7/10 oleks paras vast.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 04. Veebruar 2011, 05:16

Kas ma olin ainuke, kes filmi vaatamise ajal kontrollis palju tal parasjagu vett pudelis alles on?

Elasin poisile kaasa. Oleks tahtnud aftermath'i ekraanil näha. Kõige enam tekitas see film tahtmise Aron'i dokki (dno kas on üldse tehtud) vaadata.
Ärge mind maha lööge, kuid ma oleks tema nominatsiooni Reynoldsile andnud.

Tean küll, et Buried disklahvi sai.

7/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas wallah » 04. Veebruar 2011, 06:31

Pöffil esimest korda nähes oli see film minujaoks täielik slaidshow. Jäin hommikuse pressiseansi ajal korduvalt magama. Järeldada võib ainult üht - film ei suutnud mind kaasa haarata.

Teistkordsel vaatamisel jäin samuti magama(siinkohal võib juba süüdistada väsimust ja öist filmivaatamist).

Kolmas kord suutsin filmi ära vaadata, tänu väiksele pausile. No vaata kuidas tahad, ei olnud film, mis vastaks oma haibile, mida enne pöffi kõvasti kuulsin. Hea musa, lahe maastik. mõned filmlindilõiked/kleepimised siit-sealt ja see oligi kõik. Suht ebamõjuv näitlejatöö - pingutas palju ja seda oli näha ja see selle võltsiks tegigi. Ossinomm nagu keegi siin ilusti ütles, on ikka suur kingitus. Keegi võiks mulle näiteks miljon dollarit kinkida, mida James Franco saab rohkem küsida järgmise rolli eest tänu sellele, et tal on ossinomm hinge taga. Story kuigi tõsieluline on täis pikitud mingeid mõtteid. Väga valikuliselt. Iga mees mõtleb seksist ja muudest nähtud asjadest, big deal...seks sells

Ise kah imestan endiselt, miks ma filmile nii kõrge hinde panin.

6/10
wallah
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Mr.Pompeij » 05. Veebruar 2011, 10:14

Oli palju parem film, kui treiler lubas arvata. Ei läinud kinno eriti suurte ootustega ja ilmselt seetõttu oligi film hea üllatus, kuigi sisu oli ju ette teada. Muusika filmi alguses oli küll kohutav, aga mida edasi, seda parem muusika ja seda huvitavamaks film läks. See lugu iseenesest on ju lugu tohutust elujanust ja vaprusest sellises olukorras vastu pidada. Ja selles mõttes oli tõesti huvitav jälgida ja mõelda, kuidas ise sellisesse olukorda sattununa jõudu oleks jaksanud säilitada.
Franco tegi tubli töö, kuigi enne tast midagi ei arvanud.
8/10
Mr.Pompeij
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Loop » 07. Veebruar 2011, 02:56

päris hea film , pani täiega mõtlema ikka , vähe sellest ,et mõtlesid mida teeksid tema asemel (PEA OLI TÄIESTI TÜHI MA POLEKS OSKAND MIDAGI TEHA :)) ) käisid ka endal peas mälestused , mõtted perekonnale , sugulastele ja ühele erilisele inimesele .
ma polnud selle kaagi läbielamusi ennem kuskilt lugenud , teadsin aind et pääseb aga ei teadnud kuidas ja see pani kindlasti palju juurde asjale .
franco oli päris hea , sai hakkama .. a muidu kohati oli see , ma ei tea jah , naq peategelane teadis ise ka et at naqnii pääseb sealt välja , ja polnud rõhutud naq sellele kui purkis ta omadega on vaid oopis sellele et kuidas siukses olukorras aega sisustada . + see lõpp tuli kuidagi nii ootamatult ja kiiresti , muidugi muusika oli viimase peal , aga lõpp oleks pidand vähe aeglasemalt kulmineerima ja arenema , ja oleks tahtnud vähe rohkem tema pääsemise järkset francot näha kuskil istumas limonaadi joomas ja mõtlemas . ma panen mingi 6eka 10nekast
Kasutaja avatar
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Sten » 07. Veebruar 2011, 04:48

käisin eelmine kuu siis troni vaatamas ja enne seanssi kostitati mind treileritega, sealhulgas ka 127 tundi. Treiler oli liiga paljastav ning tänu jumalale, et filmi ennem, tänu heale vastukajale, vaatama läksin. Soundtrack oli ülekeskmise ning isegi mõni korralik kaameranurk tõstis filmiskoori minu silmis.
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas RockabillySarin » 09. Veebruar 2011, 16:21

4 eurot paismais ja valimisreklaamid kinos.
Mother ****** !

Filmi algus ehmatas suht ära. "Lahe" jutt ja rattasõit, siis mingi odavad piffid. Punnitasid seal omaarust kolmekesi lahedalt näidelda ja kilde rebida.
Suht "Peame 90 min täis venitama" algus.

Kõmm! Käsi kivialla.
Seal oli veidi lahedad eneseirooniat.
Mõnus oli härra muusikavalik seal pleieris, mis andis veidi üksluisele filmile vaheldust. Filmi lemmik tegelane oli närviheli, kui ta üritas oma kätt ära nüsida. See oli hästi välja krutitud(ootan juba kui keegi selle sampli oma mixi varastab).

Isiklikult mulle oleks film rohkem meeldinud, kui film oleks alanud sealt maalt kui ta üksi tuias maastikul. Algus olnud suht tummflim, seni kui kukub...

Film annab neile egomaniakkidele palju juurde kes ei teadnud, et lähedastega on tore ja kasulik arvestada. Filmi skoori järgi paistab neid päris palju olevat.

Teine osa võiks ka tulla, kus selgub, et tegelt läks naistega tina panema ja joomise käigus kukkus oma erekaga nii kurvalt, et murdis oma käeluu.
Siis neil tekkis kolmekesi mõte, kuidas seda õnnetust ära kasutada, et rikkaks saada. Naised sidusid ta kinni ja kukkusid kätt nüsima ning sonisid koopaloo kokku.

4/10

+heli
+lõpus pilt, kui kirka oli käe asemel
+idee

-algus
-näitlejad
-pikkus

http://www.youtube.com/watch?v=1VE45LlwTvc
RockabillySarin
60000
Kasutaja avatar
RockabillySarin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas CM-Girl » 09. Veebruar 2011, 19:33

Film sai kähku läbi, s.t et hea film oli. Muusika meeldis ka väga.

8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 12. Veebruar 2011, 21:31

Peale kulminatsiooni toimunud pääsemine, kus Franco kaljurüngaste vahelt n-ö vabale, avatud maale pääseb ja korraks maha variseb, küsisid mu kõrval istunud tüdrukud üksteiselt pettunud häälega: "Kas ta surigi nüüd ära?" Ilmselt märkus, et kogu lugu tõsielul põhineb, oli neil eelnevatest kiidusõnadest ja filmi alguses toodud märkusest hoolimata kahe silma/kõrva vahele jäänud.

Kui aga terve esimese pooltunni püüdsin ennustada viise, kuidas viiepäevast ühemehevangisolekut pooleteiseks tunniks venitatakse, siis flashbackid ja muu näidatu oli iseenesest täielikult loogiliselt tuletatav. Ellujäämistahe, kahetsus, et lähedastele liiga vähe aega pühendati ja muu selline ei ole just eriti üllatav. Sigur Rós (kui ei eksi) lõpumuusikana tundus natuke vale, sõber mainis samuti, et natuke ebasobilik lahendus ja muutis kogustseeni võltsimaks. Soundtrack üldiselt aga tundus huvitav ja hästi valitud.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 13. Veebruar 2011, 00:55

IlseV kirjutas: Sigur Rós (kui ei eksi) lõpumuusikana tundus natuke vale, sõber mainis samuti, et natuke ebasobilik lahendus ja muutis kogustseeni võltsimaks.

Sigur Rós jah. Minu arust sobis just ideaalselt sellesse olukorda ja muutis stseeni võimsaks.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist