Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas V » 14. Juuli 2006, 20:35

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 14. Juuli 2006, 21:35

kust 3 tundi?

Premiere alt 3 klipp ehk Entertainment Tonight.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 16. Juuli 2006, 02:45

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zupz » 16. Juuli 2006, 15:44

Not really. Too gif oli mingi kõva paar aastat väljas juba.
Hide the rum.
Kasutaja avatar
Zupz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas V » 16. Juuli 2006, 22:05

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zupz » 17. Juuli 2006, 15:22

Kodanik V, teil on äärmiselt abderiitlikud kalduvused pidevalt vaielda.
Hide the rum.
Kasutaja avatar
Zupz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 17. Juuli 2006, 18:43

Film on hea, võrdväärne esimese osaga ja kohati paremgi. Huvitav on jälgida Kariibi Mere piraatides peategelaste arengut. Tore oli ka see, et kasutati erinevaid müüte, mis ühte patta pandi. Kindlasti olid paljud enne filmi vaatamist kuulnud legendaarsest "Lendavast Hollandlasest" ning Krakenist. Filmil oli ka seekord suurem ajalooline taust seoses Ida-India Kompaniiga, millest seal juttu tuli. See oli minu jaoks väikeseks plussiks. Samuti oli film ise seiklusterohkem ja huvitavaid sündmusi oli tihedalt.
Johnny Depp oli ikka omas mahlas, Orlando ja Keira tegelaskujud olid tänu kapten Jack Sparrow`le juba nö. piraadistumas. Bill Nighy oli Davy Jonesina suurepärane kurikael selles filmis. Eriefektid olid lahedad, võttepaigad olid hästi valitud ja stuudiokujundused (nt. Tia Dalma soo) olid samuti väga head. Sinna patta lisada veel rohkelt huumorit ja Hans Zimmeri muusika, mis suurepäraselt tabab ajaloolist piraatlikku hõngu ja meil on minu silmis tegu meistriteosega.

10/10!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 18. Juuli 2006, 01:01

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 21. Juuli 2006, 18:27

Suht hea oli, meeldis sama palju esimese osaga. Meeldis see, et kopeeriti natuke ütlusi, kasvõi see rummiga, meeldis veel see, mis oli tehtud Lendava Hollandlasega, see värk, et nad Davy Jones saab minna maale ainult once in a 10 years. Ühesõnaga, suurepärane teos. Häirib siiski see, et vahepeal venis, nende pärismaalastega, kuid muidu perfecto...

9,5/10
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mihkel » 22. Juuli 2006, 21:04

Esimene osa on minu arust parem, aga make-up'i oscar on arvtavasti tulemas, kuna see oli väga hea. Kogu filmi visuaalne pool oli tore. Filmi lõpus antakse ka tore alus järgmisele filmile, aga mulle see eriti ei meeldi, kui stoori natuke poolikuks jääb. Vaadake tiitrid kah ära!

8/10
Kasutaja avatar
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Tyrkiis » 23. Juuli 2006, 12:48

Appi kui palju kommentaare!!! :shock:

Pole vist ime ka. Igatahes, igatahes...käisin vaatamas. Väga hea oli minu meelest, aga kui film järsku ära lõppes peale seda kui teateküllmistegelane(!spoiler!) trepist alla tuli, siis ma olin nagu:"Misasja? Juba ongi läbi? Ei! Ma tahan veel!" :(

Ma vist ei suudagi kokku lugeda mitu korda ma naersin. "Why is the rum allways gone?" oli üks nendest. See on klassikaline küsimus.

Ning kolmas film ("Pirates of the Carribean:At World's End") tuleb vist alles järgmise aasta mais millalgi. Nii kaua peab ootama! Appi! :shock:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Kasutaja avatar
Tyrkiis
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas V » 23. Juuli 2006, 18:51

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 24. Juuli 2006, 13:33

Käisin ka lõpuks vaatamas. Jube hea oli! :)

Mõnes mõttes natuke häiris see lõpp. Oleks võinudki jääda nii nagu oli, mitte ei jutusta kolmandat osa juba sisse.

Minu meelest isegi parem, kui esimene. Võib-olla seetõttu, et esimest ju nähtud mitu korda. Algus oli hästi hea, hästi ilusad kaadrid. Filmis oli väga palju põnevaid ja naljakaid stseene. Nii et väikeste laste naeru oli päris mitmel korral kosta saalis. Mulle tundus, et olin ainuke, kes kahes kohas tõsiselt ehmudes võpatas :P Elizabeth ning Will olid ka lahedamad kui esimeses osas.

Mitmed naljad kordusid, mis oli hea. Meeldis ka see, et esimese osa tegelasi oli palju ka teises osas. Eriti koomilised Ragetti ja Pintel. Võib-olla olen ma imelik, aga näiteks Norrington meeldis mulle juba esimeses osas enda veidike iroonilise hoiakuga. Teises osas oli ta aga veelgi parem.

Pagan, tahaks veel näha! :P
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. Juuli 2006, 15:22

Weirdo kirjutas:Käisin ka lõpuks vaatamas. Jube hea oli! :)

Mõnes mõttes natuke häiris see lõpp. Oleks võinudki jääda nii nagu oli, mitte ei jutusta kolmandat osa juba sisse. Sest on ju loogiline, et kui kolmas osa ka veel, siis on ikka peategelane veel alles.

Minu meelest isegi parem, kui esimene. Võib-olla seetõttu, et esimest ju nähtud mitu korda. Algus oli hästi hea, hästi ilusad kaadrid. Filmis oli väga palju põnevaid ja naljakaid stseene. Nii et väikeste laste naeru oli päris mitmel korral kosta saalis. Mulle tundus, et olin ainuke, kes kahes kohas tõsiselt ehmudes võpatas :P Elizabeth ning Will olid ka lahedamad kui esimeses osas.

Mitmed naljad kordusid, mis oli hea. Meeldis ka see, et esimese osa tegelasi oli palju ka teises osas. Eriti koomilised Ragetti ja Pintel. Võib-olla olen ma imelik, aga näiteks Norrington meeldis mulle juba esimeses osas enda veidike iroonilise hoiakuga. Teises osas oli ta aga veelgi parem.

Pagan, tahaks veel näha! :P

Muuda SEE ära... RUTTU!!!
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zupz » 24. Juuli 2006, 18:02

Kas keegi seda ka märkas kuidas Jack Tia Dalma juures ühe teatud tegelase kaabut näppis ja sõrmuse pihta pani? Ja nurgas olid veel saapad...minu arust oli see nii armas :P
Hide the rum.
Kasutaja avatar
Zupz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist