Moderaator: Meeskond
hau kirjutas:Whatever you think my friend.
Ta võttis lihtsalt liiga suure koguse unerohtu, sest eelmised rohud ei mõjunud.
bpuhnja kirjutas:hullmees, kui sa natukenegi uuriksid, siis teaksid, et Heath Ledger kannatas insomnia all ja pidi seetõttu võtma meditsiinilisi tablette ja asju, et esiteks magada ja teiseks normaalselt välja näha päeval. Me oleme kõik näinud Fight Club'i, seega teame, et "When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake."
Ja nüüd kui sina tuled selliseid ilma mingi tõestuseta põhjendamatuid süüdistusi sellise hea näitleja pihta loopima, siis ära imesta kui sind sõimama hakatakse. See on lihtsalt nõme!
Forza kirjutas:bpuhnja kirjutas:hullmees, kui sa natukenegi uuriksid, siis teaksid, et Heath Ledger kannatas insomnia all ja pidi seetõttu võtma meditsiinilisi tablette ja asju, et esiteks magada ja teiseks normaalselt välja näha päeval. Me oleme kõik näinud Fight Club'i, seega teame, et "When you have insomnia, you're never really asleep... and you're never really awake."
Ja nüüd kui sina tuled selliseid ilma mingi tõestuseta põhjendamatuid süüdistusi sellise hea näitleja pihta loopima, siis ära imesta kui sind sõimama hakatakse. See on lihtsalt nõme!
100% nõus sinu viimase lõiguga.
Goblin kirjutas:Küüditage see vend Siberisse ära või kuskile, ausalt ka, kui närvi ajab .
rezpekt kirjutas:hullmees avas mu silmad! Mul oli paar aastat tagasi tugev nohu. Üritasin seda igat pidi ravida. Võtsin tablette, kasutasin igasuguseid ninatilkasid, jõin ravimiteesid jms. Eriti ei aidanud midagi. Leevenduse tõi meresoolalahuse piserdamine ninna. Nüüd olen hiljemgi nohu korral just seda kasutanud. Arvasin ise koguaeg, et tegemist on ravimisega aga täna tuleb näed välja, et ma olen juba mitu aastat sõltuvuses narkomaan olnud! Appi! Ma vajan võõrutusravi.
Moraal: Ei ole tähtis, et ravimite toime on subjektiivne, igale inimesele erinev. Kui tahad ennast ravida ja proovid selleks erinevaid tooteid oled ikkagi loll narkomaan!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist