Moderaator: Meeskond
rauls kirjutas:Märtsis jõuab Sõprusesse. Ülikõva!
Kickflick kirjutas:Üldiselt väga huvitavalt lavastatud film, mis tekitas vaatamise jooksul palju erinevaid emotsioone. Hea oli see, et
käsitleti seksisõltuvuse traagilisemat poolt, mis võib tunduda tavainimestele erutav ja koomiline. Michael Fassbenderi tegelaskuju võimetus end kellegagi lähemalt siduda, tekitas minus isegi kaastunnet. Samas mõned naljakad stseenid sobisid vahele, et film liiga masendavalt ei mõjuks. Seksistseene oli ehk pisut ülearu, pikapeale muutus see üsna tüütuks ja ebaoluliseks. Samas lõpp mulle meeldis, polnud liiga idealistlik ja naiivne, kuid jättis positiivse lootuskiire. Muusikat oli oskuslikult kasutati, muutis stseenid, kus dialoogi ei toimunud, nauditavaks.
Kickflick kirjutas: Seksistseene oli ehk pisut ülearu, pikapeale muutus see üsna tüütuks ja ebaoluliseks.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Fassbender oli väga hea, lisaks veel ka õe-venna vaheline (seksuaalse) energia, haiglased stseenid rahulduse pikal teel, rutiini rikkumisest tulenev äng jpm, muuhulgas ka mõned humoorikad kohad. Uudishimuliku vaatajana oleks soovinud teada saada ehk ka midagi Brandoni ja Sissy minevikust, mida publikule ei avaldata. Korralik lõpp.
Inglise kunstniku ja lavastaja Steve McQueeni teises mängufilmis “Häbi” (Shame, 2011) korduvalt ekraani täitev seks pole just päris see hollywoodlik mainstream-filmiseks, mida harjutud nägema ja kindlasti ka nautima. “Häbi” seks on vahend, sõltuvus, tarbimine, lihtne panemine, võidujooks orgasmini.
McQueeni uus film, 25 päevaga üles võetud stiilne, kalkuleeritult steriilne linateos räägib loo seksisõltuvuse käes kannatavast Brandonist (Michael Fassbender, kes on selles rollis nii hea, et kõhe hakkab) ja talle ootamatult külla saabunud, enda ja oma eluga kimpus olevast õest, laulmisega elatist teenivast Sissyst (Carey Mulligan).
Brandon on külm, ta ei taha rutiinirikkujat oma ellu, ta ei taha sinna kedagi. Tema abitu katse luua mingigi suhtelaadne kontakt kolleegiga (Nicole Beharie) kukub läbi. Ei aita isegi kokaiin.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:http://www.ekspress.ee/news/areen/uudised/ja-rahuldus-ei-tule-ei-tule.d?id=64035541
rauls kirjutas:Väga hästi kirjutatud! Oskaks vaid ise ka niimoodi filmi tõlgendada. Praegu isegi tekkis isu film teist korda üle vaadata.
Ralf kirjutas:Vajab ehk veidi seedimist, enne kui pikemalt kirjutan, kuid ma täiesti kaalun sellele maksimumpunktide andmist. Mis seal imestada, provokatiivsed character-study tüüpi draamad on minu "thing".
Lugesin Kadri Karro EE teksti ja meeldiv, et ta New Yorgi eraldi välja tõi. Minu jaoks oli see suurlinn filmis nagu omaette karakter, kuhu Fassbenderi tegelane väga valatult sobis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist