9/10 Üle pika aja ei olegi ma mõnda nii meeldejäävat ja kaasakiskuvat biograafiat näinud. Film ise oli värvide ja teema arenduse poolest väga paeluvalt üles ehitatud. Ei piirdutud ainult kestva ajaga, vaid kulgeti ka minevikku, kus tutvustati erinevaid tagamaid, mis andsid oma mõju Rayle tulevikus. Kõik näitlejad andsid oma panuse ja tulemus oli märgatav. Ray keerukas ja mõnikord ka nukker elutee valgus huvitvalt, kuid samas ka üpriski meelepäraselt lahti.
Jamie Foxx oli lühidalt öeldes suurepärane, sest ega temaski pikapeale ei olnud enam näha Foxxi, vaid Ray Charlesi ennast. Hämmastavalt sarnane.
Ma ei olnud küll enne Charlesi eluga kursis, aga tänu filmis vägagi meeleolukalt esitatud biograafiale, sain talle kaasa elada ja kohe paratamatult ta muusikat hoopiski teises võtmes tundma õppida, kui enne olin seda teinud. Muusika kiskus kaasa ja Rayle iseloomulik veider käitumine lisas ainult vürtsi juurde.Külmaks see fillm juba ei jäta ja kisub kindlasti kaasa ka mistahes inimese. Isegi kui mõni pole sellisest suurest mehest nagu Ray Charles kuulnudki.
Foxx vääris Oscarit ärateenitult ja Taylor Hackford sai hakkama võib olla isegi ühe parima biograafilise looga.
Pole veel Walk The Line kahjuks näinud