Tähepisarad
Pinto e Shamy- Tears of star (2021)
See lugu toimub tohutus galaktikas, ilma nime ja tähtedeta. Astronoomilised kehad on tegelased neil on tunded, emotsioonid, hirmud ja unistused. Selles lühikeses animeeritud videos näete omamoodi treilerit raamatust ja filmist, mida tahan realiseerida. Ma elan Itaalias ja otsin produtsenti, kes armastab seda lugu ja tahab sellesse uskuda. Tahan säilitada kosmose loomulikku ilu ja ma ei taha muutuda lastele mõeldud multifilmiks seda lugu võivad hinnata lapsed, kuid see pole mõeldud ainult neile. Ma arvan et liikumise jäädvustamine võiks olla hea viis emotsioonide tekitamiseks astronoomilistes kehades, mis on loodud arvuti hea kasutamisega. Raamat ja film peaksid ühendama tavalised inimesed universumi imega ja laskma avalikkusel mõelda teadusele uuest vaatenurgast, andes tundliku vastuse varjutuste, plahvatuste või valguse kohta. See on saaga esimene osa ja süzee uurib, mis juhtub pärast õnnelikku lõppu. Põhirõhk on tegelaste unistuste elluviimisel ja sellel, kuidas elu muutub kui armastus, õnn ja nauding seda juhivad.
Loe täielikku tutvustust siit