I know right, creepy.
Shutter'i "koletiseks" oli jälle mustade juuste ja kulunud valge kleidiga- serioosselt Zenja Fokini abi vajav tüdruk- OLD.
Kusjuures üks vene õudukas pani sellise Samaraliku juraga kümnesse- nimelt läksid filmi peategelased ühele peole, (samal ajal oli filmi sündmustik juba piisavalt kaugele arenenud, et nad ise taibanud olid, kui nigelas seisus nad on), ning järsku tulid neile vastu kolm valgetes kleitides pikkade mustade juustega tüdrukut, mille peale peategelaste reaktsioon oli nagu "Ohhh nooo" ja publiku rektsioon kinosaalis ka "Ohhhh noo" ja siis.... tõmbasid need tüdrukud välja flaierid, mille peal oli kirjas- wait for it- "Samara girls"!
Aga Shutteris kordagi selliseid flaiereid välja ei tõmmatud, mis oli iseenesest üsna pettumustvalmistav seik. Igatahes ei suutnud ma filmi ajal lõpetada mõtlemast, et peategelased on ikka parajad tohmanid- Sam ja Dean oleksid nende asemel asjad ammu joonde ajanud. Samas jälle ei saa seda filmi peategelastele väga ette heita, sest võimalik, et Tais ei näidatagi Supernaturali.
Lisaks olen tähele pannud, et kui väga mingi teatud film mind hirmutab on võrdelises seoses sellega, kui suur seotus on sisul mu endaga. Nagu näiteks "The Ring" oma videokassetiga- Nii, et umbes nädal aega pärast selle nägemist, võpatasin iga kord kui telefon helises, olles kindel, et Samara on lõpuks oma arvepidamisega jõudnud piisavalt kaugele ning teada saanud, et mina ka ta filmiüllitist nägin. (Kusjuures Samara juures on täiesti mõistetav, miks ta kõik inimesed nädala jooksul pärast tema video vaatamist maha tapab- kui aus olla, siis oli tema wannabe tarantinolik film paras läbikukkumine ja päris ta tahakski siis, et mingid tüübid selle kohta veel sõna levitavaks.)
AGA Shutter ei olnud hirmus, sest lõpp sidus otsad ju ideaalselt kinni- mul pole vaja muretseda, et Natre minu reidikaid nurjama tuleb, kuna SCORE-
Natre istub kogu aeg hoopis Tun'i kukil.
Mis on, imo, juba pealetükkivuse kõrgem aste- pole siis ime, et tal Tun'iga korraliku shot'i polnud.