California Solo

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

California Solo

PostitusPostitas Rain » 05. Aprill 2013, 20:54

California Solo
California Solo (2012)

Šotimaalt pärit endine rokkar Lachlan MacAldonich (Robert Carlyle) on elanud viimased aastad väljaspool Los Angelest, kus ta veedab oma päevad farmis lihttöölisena. Ühel õhtul tabatakse Lachlan purjuspäi autoroolist, sellega seoses kaevatakse üles tema kunagine süüdistus narkootikumide omamises ning tekib oht, et mees saadetakse tagasi kodumaale. Ainus lootus USAsse jäämiseks on tõestada, et tema maalt väljasaatmine mõjuks USA kodanikust abikaasale või sugulasele väga raskelt, seega võtab Lachlan ühendust oma endise naise ja tütrega ning astub vastu enda mineviku deemonitele.

Ülevaate lisas: Pixie

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: California Solo

PostitusPostitas Pixie » 05. Aprill 2013, 21:51

Robert Carlyle oskab hästi tekitada kaastunnet teatud mõttes ebameeldivate tegelaste vastu, ka see film pole erand. Siit ei leia suurt kisa ja kära, hulle dramaatilisi stseene ega märulit, aga omad head momendid on siiski olemas. Peategelase tundma õppimine toimub sujuvalt terve filmi kestvuse vältel, arvamus temast liigub skaala ühes otsast teise. Vähemalt minu puhul oli nii, ja sama arvamus kehtib terve filmi kulgemise kohta. Lõpuks aga ei saanud teisiti kui et ikka pidi kaasa tundma sellisele peaaegu hääldamatu nimega mehele. :) Lootsin paremat muusikalist poolt, kuid sellele ei pandud väga suurt rõhku. Mis jällegi ei meeldinud, oli see, kuidas keskeas mehele topiti kõrvale noor naine - on jäänud silma Carlyle'i mängitud tegelaste ja mitmete teiste filmide puhul. On ju olemas ilusaid samaealisi naisi, kes sobiks palju paremini love interest'i kandidaatideks. Mitte et ma sooviks kedagi ealiselt diskrimineerida, aga paratamatult hakkab ära tüütama. Film ise saab 7/10, lisapunkt teadagi kelle eest.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Re: California Solo

PostitusPostitas brixxx » 04. September 2014, 15:43

Pixie kirjutas:Mis jällegi ei meeldinud, oli see, kuidas keskeas mehele topiti kõrvale noor naine - on jäänud silma Carlyle'i mängitud tegelaste ja mitmete teiste filmide puhul. On ju olemas ilusaid samaealisi naisi, kes sobiks palju paremini love interest'i kandidaatideks. Mitte et ma sooviks kedagi ealiselt diskrimineerida, aga paratamatult hakkab ära tüütama. Film ise saab 7/10, lisapunkt teadagi kelle eest.

Kõik filmid suht sellised, kus alati topitakse mingi naine ja romantika ning sageli just noored, õnneks selles filmis oli tegelaste vahel ainult tutvus. Mul nt. James Bondi filmid üldse ei meeldi kuna seal alati topitakse naine, kellega kurameerib James Bond, selles filmis eriti vahet ei ole. Muideks sama stiili filmis "Crazy Heart" (2009) oli tegelaste vahel isegi suurem vanuse vahe ning seal arenes asi veidi kaugemale ka.

Sama teemat võiks ka arendada vanad näitlejad mängivad pereisa, kellel on noored lapsed. Mulle meeldib selliseid filme vaadata, kuid näitleja Robert Redfordi filmis "The Company You Keep", kus ta ise mängis peategelast, oli tal ikka väga noor laps u 12.a.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viimased kaks nädalat olen vaadanud seriaali “Once Upon a Time” ning sealt sain huvi näitleja Robert Carlyle filme vaadata. Olen enne ka tema mõnesid filme näinud ning on alati meeldinud Carlyle rollid. Kuna olen loe edasi
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist