Pixie kirjutas:Mis jällegi ei meeldinud, oli see, kuidas keskeas mehele topiti kõrvale noor naine - on jäänud silma Carlyle'i mängitud tegelaste ja mitmete teiste filmide puhul. On ju olemas ilusaid samaealisi naisi, kes sobiks palju paremini love interest'i kandidaatideks. Mitte et ma sooviks kedagi ealiselt diskrimineerida, aga paratamatult hakkab ära tüütama. Film ise saab 7/10, lisapunkt teadagi kelle eest.
Kõik filmid suht sellised, kus alati topitakse mingi naine ja romantika ning sageli just noored, õnneks selles filmis oli tegelaste vahel ainult tutvus. Mul nt. James Bondi filmid üldse ei meeldi kuna seal alati topitakse naine, kellega kurameerib James Bond, selles filmis eriti vahet ei ole. Muideks sama stiili filmis "Crazy Heart" (2009) oli tegelaste vahel isegi suurem vanuse vahe ning seal arenes asi veidi kaugemale ka.
Sama teemat võiks ka arendada vanad näitlejad mängivad pereisa, kellel on noored lapsed. Mulle meeldib selliseid filme vaadata, kuid näitleja Robert Redfordi filmis "The Company You Keep", kus ta ise mängis peategelast, oli tal ikka väga noor laps u 12.a.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viimased kaks nädalat olen vaadanud seriaali “Once Upon a Time” ning sealt sain huvi näitleja Robert Carlyle filme vaadata. Olen enne ka tema mõnesid filme näinud ning on alati meeldinud Carlyle rollid. Kuna olen
loe edasi