Džunglitüdruk Inara

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Džunglitüdruk Inara

PostitusPostitas Rasmus » 06. September 2013, 19:36

Džunglitüdruk Inara
Inara, the Jungle Girl (2012)

Inara Williams (Cali Danger) on tüdruk, kelle elu peale tema sõjaväelasest isa surma kokku variseb. Inara saab võimaluse oma isa saatusest rohkem teada saada, kui ta peretuttav pakub talle võimalust koos sõjaväega N'iah' saarele missioonile sõita. Seal saab tüdruk aru, et tal on džungli ja seal elavate naistega rohkem ühist, kui ta arvatagi oskas.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Džunglitüdruk Inara

PostitusPostitas Rasmus » 12. September 2013, 17:37

See on halb film. Sellest hoolimata on mul väga raske "Inara" suunas karme sõnu loopida, kuna tegu on silmnähtavalt amatöörfilmiga, mille tegemisele kulutatud rahasumma ei ületanud ilmselt paari tuhandet dollarit ning filmis on üsna hästi tunda, et sellega on vaeva nähtud ja üritatud tõesti midagi ägedat teha. Välja pole see kõige paremini tulnud, kuid siinkohal pole see isegi väga oluline.
Esmalt positiivsemad küljed: üsna hea muusikavalik (mitte ainult poplood, vaid ka võitlusstseenide taustaks olev soundtrack), mõnusad värvid saarel, lühike kestus — s.t väga igav ei jõudnud hakata. Halvemateks nõrgad näitlejatööd, mõned TÄIESTI ebavajalikud stseenid (unenägu) ja üleüldiselt filmi kohati väga tugevalt lonkav konstruktsioon — osalt venitatud liiga pikaks, siis jälle tegevustiku arenguks olulist kraami vahele jäetud jne. Tabasin end ka mõttelt, et film töötaks erootikana palju paremini, kuna ainus põhjus seda vaadata on niikuinii poolpaljad naised, kes ka postrilt ilusti vastu vaatavad. Minu arust ülimalt kohatu (ja filmi tõsiseltvõetavust omajagu vähendav) rinnahoidja näppamise stseen ainult kinnitab mu eelnevat väidet.

4/10 film.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 93 külalist