Paranähtused 3

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Paranähtused 3

PostitusPostitas Rain » 01. Oktoober 2011, 17:40

Paranähtused 3
Paranormal Activity 3 (2011)

1988. aasta. Kaks noort tütarlast, Katie ja Kristi, avastavad ühtäkki, et nende kodu on koduks ka ühele kummitusele, kes algselt näis küll sõbralikuna, kuid tuleb välja, et viimane on hoopiski midagi vastupidist...

"Paranormaalne aktiivsus 3" on eellooks esimesele sellenimelisele õudusfilmile.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Paranormaalne aktiivsus 3

PostitusPostitas Ralf » 14. Jaanuar 2012, 14:41

Minu jaoks täiesti toimis.

Kahtlemata parem kui teine osa, kus kõige õudsem jäeti viimase 10 minuti jaoks ja kõik sellele eelnev oli vaimuvaene ja sisutühi - kolmas osa pakub just köitvaid tegelasi, kirevat sündmustikku ja mis kõige tähtsam, head tasakaalu horrori ning müstika ja päevasel ajal aset leidvate dialoogistseenide vahel. Ja kui korralik mürgel pihta hakkab, siis filmi hoog juba ei rauge.

Ma ei hakka salgama, et seeria hakkab end vaikselt ammendama, kuid üht-teist innovaatilist siin ikka leidus, namely :
Spoiler :
deemonist pere pesamunade imaginary friendi tegemine ning talle nime andmine, sest kuna deemon ise ei ole teadupärast PA seerias füüsiline olend, annab kõvasti juurde, kui luuakse temaga mingi algeline suhtlustasand ning omistatakse talle võimalus olla sel moel manipulatiivne, kuigi minu jaoks töötas esimese osa konkreetsemat sorti laamendamine pisut rohkem.
Tea party stseen oli konkreetselt spooky... ja muidugi üleüldiselt õudseid ja hirmuäratavaid momente oli kah üksjagu. Lõpus keerati vinti natuke üle, mulle istus esimese poole kergelt müstilisem õhkkond tsuti rohkem - aga eks see kipub selliste found footage filmide puhul tavaline olema, ka "The Last Exorcism" astus samasse ämbrisse.

Pilt
"Don't sit there, that's Toby's spot." - "Oh, sorry... is Toby sitting there right now?"
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Rain » 20. Veebruar 2012, 22:06

Mulle meeldis see pingearendus. Aga, kui ma õigesti mäletasin, siis selline asi vist ongi sellele seeriale omane, aga siiski siin oli seda väga mõnusalt tunda. Lõpp oli küll selline, et ma otseses mõttes ütlesingi vaikse häälega välja: what the fuck?. 7/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Priit » 15. Juuli 2013, 09:30

Siiani parim parakas. Eks ikka astuti samu radu, aga seda "müütost" arendati pisut edasi ja viimased 10-15 minutit olid väga mahlakad. Ette saab muidugi heita seda tüüpiliseks kujunenud looarendust just alguses.

6/10. Tore, aga väsitav.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist