Battle Royale II

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Battle Royale II

PostitusPostitas Robert » 07. Juuli 2006, 11:15

Battle Royale II
Battle Royale II

Möödas on kolm aastat esimesest "Battle Royale" filmist. Eelmisest mängust pääsenud Shuya Nanahara ja Noriko Nakagawa on asutanud terrorigrupi Wild Seven, mille ülesandeks on kukutada Battle Royale loojad. Kuid Jaapani ja USA kannatused on katkenud ja nad on suutnud Wild Seveni Jaapani lahele kinni püüda. Samal ajal on valitud uueks Battle Royale klassiks Shikanotoride kooli 3B klass...

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CyberRax » 07. Juuli 2006, 13:40

Originaalist oluliselt nõrgem. Kui esimesel osal oli parajalt intrigeeriv idee, siis antud osa oma ei pääse isegi ligidale ("teismelised peavad ellu jäämiseks üksteist maha tapma" vs "teismeliste kamp saadetakse terroriste maha tapma"). Võitlusstseenid olid küll paremad, aga stoori ise oli oluliselt tühjem ning ka tegelaskujud olid suht kahemõõtmelised. 3/10
CyberRax
Eliit

PostitusPostitas lostinthemist » 30. August 2007, 23:09

Järjena film oli küll vilets, kuid sellel filmil olid ka omad plussid. Gore, verepritsmed ja võitlusstseenid olid väga head, mõni surm oli lausa geniaalne ja võimas, et karp jäi lahti. CyberRax on kõik põhilised asjad ära öelnud. Meeldiv oli see, et mõnede tegelaste näitlejate näod olid tuttavad ja eriti meeldis vastupanurühmituse snaiprist liige, kes lemmikseriaalis näitleb. Paar head tegelast oli, muu võib suht maha kanda. Muusika oli kohati hea.
5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Re: Battle Royale II

PostitusPostitas lostinthemist » 31. Mai 2013, 02:51

Nagu näha, eelmine postitus on kirjutatud 2007. aastal, seega vahepeal on möödunud kuus aastat.

Kuna esimene "BR" on mu endiselt mu lemmikfilm läbi aegade (raamat on kusjuures ka lemmik ning koguni parem kui filmiadaptsioon), otsustasin järjele uue võimaluse anda. Ning ma tõesti üritasin. Ma tahtsin, et see meeldiks mulle rohkem kui viimane kord. Noh... hinne hoopis langes ühe palli võrra.

Liiga palju mõttetuid ja mittemidagiütlevaid tegelasi. Uue blondust peategelase näitlemine oli kohutav ja igasugune emotsionaalne side ülejäänud klassikaaslastega puudus. Takeuchi Riki, kes oli valitud seekordse programmi õpetajaks, mängis igati üle võlli, et see oli pigem hale. Ning Kitano tütar oli eriti igav. Esimesed stseenid õpilaste maabumisest saarele olid korralikud, aga siis terve film muutus järsku tuimaks kõmmutamiseks.

Aga paar plussi - stseenid Beat Takeshi ja Fujiwara Tatsuyaga olid head. Tegemist on otsese järjega pärast esimest filmi ning selle aluskihiks on mõttelõng tulutust sõjategevusest. Kuid paar küpset kirssi ei tee sitakooki paraku heaks.
Küll aga, filmi lõpus poetasin pisara, kui
Spoiler :
nägime Norikot viimastel minutitel. Kusjuures, ma mäletan väga eredalt, kui vaatasin "Battle Royale 2" esimest korda aastaid-aastaid tagasi ning terve filmi vaatamise vältel mõtlesin, mis temast on saanud, sest teda ei mainitud kordagi. Selline ärevuse- ja rahutusetunne säilis terve filmi, sest ta oli esimeses "BR"is väga sümpaatne tegelane ning kartsin, et temaga oli vahepeal midagi halba juhtunud.

4/10

Kahju on tõesti sellest, et Quentin Tarantinol ei õnnestunud teha cameo'd.
Quentin Tarantino was offered a role but couldn't do it because of scheduling. He said, "They wanted me to play the President of the United States."
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Re: Battle Royale II

PostitusPostitas Gang-pae » 31. Mai 2013, 15:49

Kui meeldib Battle Royale ja/või Confessions (Kokuhaku), siis soovitan Miike "Lesson of the Evil" (Aku no kyôten).
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist