Minu parima sõbra sünnipäev

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 20. Aprill 2013, 04:31

My Best Friend's Birthday (1987)

Mickey'l (Craig Hamann) on täna sünnipäev ja tema pruut jättis ta just maha. Nüüd otsustab Clarence (Quentin Tarantino) oma parimale sõbrale Mickey'le korraldada unustamatu sünnipäeva.

Ülevaate lisas: brixxx

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Minu parima sõbra sünnipäev

PostitusPostitas brixxx » 20. Aprill 2013, 15:27

Originaalse sisuga film, kindlasti parim lühifilm mida olen vaadanud. Quentin Tarantinole on väga omased sellise sisu liikumisega filmid, kus tundub vaadates, et steenid ei ole üksteisega eriti seotud, aga tegelikult on. Ma olen siiani viite Quentin Tarantino filmi vaadanud ning kõikide puhul v.a ''Kill Bill: Vol 1" olen ma mõelnud juba algusest, et jätaks filmi vaatamise pooleli, aga kui sundida ennast edasi vaatama, siis muutub film huvitavaks ning tundub ka filmi algus huvitav. Nüüd viimaks on mulle jõudnud kohale ka Quentin Tarantino filmi headus, nüüd kindlasti hindaks kõrgemate hindega filme ''Pulp Fiction'' ja "Inglourious Basterds". Quentin Tarantino filmid on selles suhtes ka huvitavad, et esimene korda vaadates - ei jõua need kohe kohale, pigem vajavad teistkordset vaatamist.

Mingil määral pean ütlema, et ''My Best Friend's Birthday'' on üks omapärasemaid ja lemmikuid Quentin Tarantino filme. Selles filmis mind isegi ei häirinud käsikaamera kasutus. Minu jaoks tegi filmi väga heaks dialoogid ning lahedad dušši stseenid. Filmi tegi kindlasti paremaks ka see, et näitles ka Quentin Tarantino ise.

''My Best Friend's Birthday''s oli kajastatud väga huumorikalt narkootikume, töökohas tõgamisi, karjääri tegemist ja Elvis Presley populaarsust. Kui film oleks olnud värviline, siis oleks film kindlasti midagi kaotanud.

Olen viimasel ajal mitmes seriaalis ja filmis Quentin Tarantinot näitlemas näinud ning mulle on mulje jäänud, et Quentin Tarantino on üleolev ja eksentriline inimene.

Hindeks 8/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist