Videviku saaga: Koidukuma - Osa 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 10. August 2012, 16:48

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

Ülemaailmse fenomeni viimane peatükk jõuab kinoekraanidele!

Pärast oma tütre Renesmee sündi naudib Bella elu ja oma uusi võimeid, kuid sellel pereidüllil ei ole määratud igavesti kestma jääda. Nimelt saavad Voltuurid Renesmeest haisu ninna ning arvavad, et tüdruk võib hakata ohustama nende võimu. Seetõttu otsustavad nad hävitada nii Renesmee, kui ka terve Cullenite suguvõsa.

Nüüd on Bellal ja Edwardil vaja lühikese ajaga koguda enda selja taha nii palju liitlasi, kui vähegi võimalik, et kaitsta oma perekonda viimases, kõike otsustavas lahingus.

www.forumcinemas.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Videviku saaga: Koidukuma - Osa 2

PostitusPostitas lostinthemist » 20. November 2012, 16:17

Väga halb. Ma olin ikka ilgelt disappoint.
Ega siin eriti pole midagi muud vaadata peale selle, kuidas Jacob võtab riided seljast ära ja lippab ringi bokserite väel. Kui veel midagi, siis ehk uute ja erinevate "vampiiride" nägemine. Mõned killud ajasid natuke itsitama.

Ma tean, et tegemist on adaptsiooniga. Aga kõige suurema pettumuse valmistas hästi lärmakalt ja suurelt reklaamitud "eepiline" lõpuvõitlus,
Spoiler :
mida tegelikult ei olnud! Nagu WTF? Kõik see, mida meile näidati, oli hoopis siis Alice'i nägemus tulevikust? Tõsiselt, what the fuck? Selline rõve tillist tõmmatud tunne on. Sõnad ei suuda enam kirjeldada seda pettumust.

Eelmise osa lõpuvõitlus oli see-eest tunduvalt pingelisem ja lahedam.
Arvata oli ju, kui arvestada sellist raamatuseeriat, siis kõik lõpeb ilusti, aga nii labast kulminatsiooni ma ei ootanud.
2/10

Õnneks "Twilighti" ajastu on lõppenud kinodes.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 23. November 2012, 17:54

Ma pole absoluutselt nõus sellega, mida lost lõpuvõitluse kohta spoileris ütles. Minu meelest oli see "Videviku saaga" kohta üllatavalt nutikas lahendus, sest
Spoiler :
Volturidel polnud mitte mingit põhjust Culleneid ja teisi vampiire peale tunnistuse saamist rünnata. See Alice'i nägemuses olnud põhjuse otsimine tundus nii labane ja kui selle pärast oleks tõesti võitlus tulnud, siis oleks see isegi "Videviku" filmi kohta nõrk ja ebaloogiline olnud. Pettumus oleks olnud see, kui võitlust polekski olnud, kuid vaataja ju nägi selle võitluse siiski Alice'i nägemuses ära ja ma tõesti ei oska arvata, kuidas seda lõppu veel nutikamalt oleks saanud lahendada. Kuna ma ei osanud oodatagi, et tegevus toimub nägemuses, mitte reaalsuses, siis oli Carlisle'i surm tõsine ehmatus, mis vähemalt järgnevaks minutiks suu lahti jättis.
Nii et ma küll võitluse pärast ei vinguks - see, mida näha sai, oli ju kuradi äge. Erinevate vampiiride näitamine ja kokkukogumine oli tõsiselt lahe, venelaste tuleku peale naersin eriti. Tegelikult sai üldse päris palju naerda ja eks seda "Twilighti" värki ei tulegi täie tõsidusega võtta. Meeldis veel, et Jacob vampiiridega suhteliselt hästi läbi sai.

Hinne on pandud puhtalt elamuse põhjal ja see on täielikult subjektiivne - 9/10.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 23. November 2012, 20:55

Ee... pigem
Spoiler :
Rassu kirjutas:Volturidel polnud mitte mingit põhjust Culleneid ja teisi vampiire peale tunnistuse saamist rünnata.

Kui see oleks tõepoolest nii olnud, siis Alice' nägemuses poleks olnud seda lahingut. Volturidele kinnitati, et Renesmee polnud siiski see, misiganes ta pidi olema. Kuid Volturide jaosk Renesmee oli ikkagi turvarisk (ja ettekääne), mis heidaks ohtu vampiiridele tulevikus.
Alles siis, kui Aro nägi, et lahingu tagajärjel paljud Volturid surevad, Renesmee põgeneb edukalt ja kõige tipuks see toob talle endale lõpu, tõmbas ta ettevaatlikult minema.

See pole mitte mingil määral erinev sellest, kui sa võtad suvalise õudusfilmi, kus peategelane elab üle kohutavaid õudusi, ja siis filmi lõpus ärkab ta unest üles.

Kusjuures, lugesin kuskilt, et raamatus on 40 lehekülge sellest, kuidas nad lihtsalt seisavad keset platsi ja siis jalutavad koju. :irw:
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kadii » 26. November 2012, 00:47

Üllatavalt halb oli jah, ütleks, et isegi üks halvemaid. Algustiitrid olid ilusamad kui Skyfallil, aga edasi läks ainult allapoole. Kõige hullem, see oli keskpäraselt halb, et isegi naerda ei saanud halva üle.
Spoiler :
Kui Jacob Charlie ees riideid ära hakkas võtma, naersin ikka korralikult, sest see video tuli meelde kohe.

Need Rumeenia vampiirid olid kusjuures just minu lemmikud, sellised ehedad krahv Draakulad.
Aga selle põhilise lõpustseeniga oli jah hull värk,
Spoiler :
ma kogu aja mõtlesin, et mida helli, ükski neist ei saanud raamatus surma ja et kas Hollywood võttis tõesti endale selle õiguse nii hullult sisu muuta. Aga noh, vägivald müüb ja see 40lk seismist raamatus ei oleks tõenäoliselt mittelugejaid ikka üldse rahuldanud.

Aga jah, tõenäoliselt üks halvemaid Twilighte, a hea lõpulahenduse pärast panin 5/10.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

2/10

PostitusPostitas Ralf » 14. Veebruar 2013, 13:57

No halastage! Ma saan aru, et sihtpubliku standardid on madalad ja keskmine äsja pesukaitseid kasutama õppinud tips ei nõua filmilt väga palju ning et suurem osa fännidest paistavad rahulduvat juba sellega, kui näidatakse asju, mis neile raamatu(te)s meeldisid, aga natuke võiks ju vaeva näha, sest selle teostus oli küll alla igasugust arvestust ja ma olen seni suutnud nende "Videviku" järgede massiivsete puudustega enam-vähem leppida. Minu lemmikuteks "Twilight"-i filmideks jäävadki need, mis on eksklusiivselt Edwardi ja Bella kesksed, ehk siis esimene ja "Koidukuma - Osa 1", sest neis paistab olevat vähem neid hundutagaajamisi ja vampiiride tillilipendamismärulit, igasugune vampiirimaailma sisepoliitika on neis nii halvalt lahendatud olnud, et tahaks end lihtsalt järve uputada. Vampiirimaffiast Volturid pole mulle mitte kunagi sümpatiseerinud - erakordselt tühi kamp pedepoisse, kelles pole mitte midagi ähvardavat. Ses mõttes Quileute'ide ja Cullenite vägikaikavedu oli selles seerias lihtsalt huvitavam. Viimase osa peamiseks probleemiks on minu hinnangul halb lugu ja mõttetute tühjade tegelaste suur osakaal, mis takistas korralikult süvenemast Cullenite pereelule ning Renesmee'le - olen jumala veendunud, et raamatus olid põhitegelased palju korralikumalt esile toodud ja kas see imprintimise teema seal üleüldse suuremat rolli ei mänginud? Mitte ükski stseen ei resoneerunud minuga kuidagi. Kui sa vaatad "Twilight"-i filmi ja mõtled, et "New Moon" polnud tegelt nii halb, siis tead, et oled päris vänge shitstormi sisse eksinud.

Minu pingerida - "Twilight", "Breaking Dawn - Part 1", "Eclipse", "New Moon", Breaking Dawn - Part 2"
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas tuusla » 14. Veebruar 2013, 14:12

Kiljuudid, Ralf, kiljuudid.

Aga kui seal oleks mänginud Bradley Cooper...?;)
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Re: 2/10

PostitusPostitas lostinthemist » 16. Veebruar 2013, 03:27

Ralf kirjutas:Minu pingerida - "Twilight", "Breaking Dawn - Part 1", "Eclipse", "New Moon", Breaking Dawn - Part 2"

Peaaegu samasugune näeb samuti minu pingerida välja. Aga vähemalt, Breaking Dawni teise osaga kaasnes ometigi üks positiivne asi. Lõpuks ometi..
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 21. Veebruar 2013, 11:30

Kui Breaking Dawn 1 oli Twilighti mõttes positiivne üllatus, siis Breaking Dawn 2 läks jälle oma juurte juurde tagasi.
Kohutav film. Ma siiani ei mõista, et kuidas nii korraliku eelarvega nii koledaid filme tehakse..
Enamjaolt (pigem täielikult) nõustun Ralfiga ja ka filmide paremusjärjestus (kui nii võib öelda) on sama. Ja ärge unustage FV's seda filmi hindamast!
Here's looking at you, Ralf ja lost

2/10

LÄBI LÕPUKS!!1 :)
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas tuusla » 22. Veebruar 2013, 17:32

Kirjutan Leveli viimasele lausele alla mõlema käe ja väikeste varvastega.

Juba varases nooruses (khm) vaatasin ma mõne iidoli peale oh-my-god-nii-nummi-pluti-kuti-ma-suren-kohe-armastuse-kätte-ära kisavat (plika)kampa pehmelt öeldes õlakehitusega.
Hiljuti võis lehest lugeda, et kui sina ei ole pubekana sellist faasi läbi elanud, siis ei ole sa suurteks tunneteks üldse võimeline. Fine by me;)

Ja nüüd natuke vanemana olen ma sunnitud nägema neid 15-55a (edit: 7-57a) naisolevusi, kes Rooooberti (või Edwardi) peale kiljuvad, õhkavad, ööde kaupa "Videvikku" lugedes patja närivad... Ja ma ei saa ikka aru. Pakun, et viga on minus.

Täiesti küündimatu teos, küündimatu filmisari.
Jumal tänatud, see on läbi.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 22. Veebruar 2013, 18:02

Level kirjutas:LÄBI LÕPUKS!!1 :)

tuusla kirjutas:Jumal tänatud, see on läbi.

Ärgem hõisake enne õhtut, sest "Twilight"-i raamatuseeriasse kuulub veel (veidi kaudsemalt) "The Short Second Life of Bree Tanner". Söön oma tossud ära, kui sellegi põhjal filmi ei tehta.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas tuusla » 22. Veebruar 2013, 21:07

Ma ütleks "Fucker!", aga siin ei tohi ropendada, nii et ma ei öelnud seda.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 22. Veebruar 2013, 21:11

tuusla kirjutas:Ma ütleks "Fucker!", aga siin ei tohi ropendada, nii et ma ei öelnud seda.

Meeskonnaliikmena annan siinkohal loa kasutada omal valikul roppusi (mitte seksuaalses kontekstis, palun) arutlustes "Videviku" teemadel.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas tuusla » 22. Veebruar 2013, 21:21

Ralf, et ma kähistasin eelmises postituses "Rooooobert" õige nilbe häälega;) Sest ma olen pidanud oma isikliku pisikese kõrvaga kuulma, kuidas seda nii öeldakse.

Mentaalne näpp kurku*

*Vabandan kõigi tulihingeliste fännide ees võimaliku ropsiralli pärast.
Kasutaja avatar
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Pixie » 28. Veebruar 2013, 23:43

Eelmise Twilight filmi vaatamisest on küll tükk aega möödas, aga viimase osa tunnetus oli hoopis teistsugune. Opening credits oli paljulubav, edasine meenutas aga halvasti kirjutatud fanfiction'it; üldsegi polnud huvitav vaadata Cullen'ite pereidülli, CGI titte või Jacob'i haiglast huvi Nessie vastu. Bella tundus esimestel hetkedel varasemast asjalikum, aga oma võimete tundma õppimine oleks võinud kulgeda vaevalisemalt. Ikka pidi ta olema uskumatult osav, hea õppija ning kohanemisvõimeline. :pööritus: Mõni vähem positiivne omadus ei oleks teinud paha, tegelikult ka.

Meeldis, kuidas kujutati iga detaili nägemist, aga metsas jooksmine oli pigem koomiline. Lisapunktid lõpulahingu ja viimaste minutite eest. Lahing oli kõike arvestades päris korralik, mõni valusam kaotus pani kaasagi elama. Oleks vaid jäänud see suur "aga" olemata... Muusika oli hea, täpselt minu maitse järgi. Eelnevatest filmidest pärit momentide, näitlejate ja tegelaste nimede näitamine võis olla ninnunännu, aga tol hetkel minu jaoks töötas. Pani saagale suure punkti ja mulle teatavasti meeldivad korralikud lõpud.

4/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist