Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hunduke » 06. Jaanuar 2010, 21:52

Üks parimaid filme Tim Burtonilt !

10/10
Don't let the darkness of the past cover the brightness of the future.
Kasutaja avatar
hunduke
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Re: Sweeney Todd

PostitusPostitas Rasmus » 11. Aprill 2012, 20:23

Ilmselt üks kummalisemaid filme, mida ma kunagi näinud olen. Heas mõttes. Muusikal, õudus, kohati ka komöödia? Ilma Johnny Deppita poleks kohe kindlasti tulemus nii suurepärane välja tulnud.

Ja sellise asjale ma küll vähem ei saa panna kui 10/10. Peaksin selle uuesti üle vaatama...
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

PostitusPostitas Rasmus » 09. Juuni 2012, 22:43

Viimasest vaatamisest oli möödas paar aastat ja kuna tegu on mõnes mõttes isegi mu lemmikfilmiga, siis oli sobiv see tänase päeva puhul uuesti üle vaadata.
Mälestused olid sellest paremad. Ilmselt tundus see õuduse ja muusikali kombineerimine nii uudne ja huvitav, et tungis vägisi mu lemmikuks. Lisaks ei tundnud ma eelmisel vaatamisel ühtki näitlejat peale Johnny Deppi, nii et praegu oli päris huvitav avastada, et näiteks Alan Rickman ja Sacha Baron Cohen seal üles astuvad. Helena Bonham Carter mulle millegipärast eriti ei meeldi, kuid siin filmis oli täitsa talutav.

Mäletasin paremat, kuid 9/10 võib ikkagi panna.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 09. Detsember 2012, 23:30

Võeh, Tim Burton. Selline mõnus tüütus - lugu ju tore, kannataks korraliku põneviku kokku keerata, mitte laulmisega närve kulutada. Lõpp ei rahuldanud, 4/10, vaatamata vägevale hõbedale pole fänn.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Zinera » 22. Detsember 2012, 00:24

5/10

Hülss kirjutas:Sweeney Todd'ist polnud ma enne kuulnud filmi Jersey Girl (2004) vaatamist, kus lõpu poole Ben Affleck, Liv Tyler, Raquel Castro ja George Carlin esitasid ühe loo muusikalist nimega Sweeney Todd.

Nägin "Jersey Girl'i" ja sellest tuli ka mõte vaadata uuesti Sweeny Toddi. Natukene liiga pikaks venitatud ja väga õudset siin midagi ei olnud, rohkem ikkagi teatrisse sobilik tükk. Näitlejad on Tim Burtoni puhul kõik enam-vähem samad, elavad oma rolli sisse ja ongi üks hall film valmis. Muusikaline osa eriti lemmik ei olnud, ootaks rohkem meloodiat ja vähem jutustavat laulmist, kuigi Johnny Depp'i häälel viga midagi ei olnud.

Spoiler :
Lõpuga jäin isegi natukene rahule, kõik surnud ja ellu jäi väike poiss ning armastajapaar, nagu ilusas filmis ikka. Oleks paremini saanud.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist