Inimlapsed

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ronet » 01. Juuni 2011, 22:41

Britid oskavad keskkonda luua! Stoori oli üsna kerge..
Ise ootasin/kartsin mingit hullult pikka eepost. Film kulges parajas tempos algusest lõpuni. Ma ei näe siin nurisemiseks põhjust...

8 sõrme 10st
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Inimlapsed

PostitusPostitas Pixie » 08. November 2011, 01:15

Suudeti luua väga detailirikas, kuid kummitavalt häiriv ja inimvaenulik keskkond. Sellises tulevikus ei tahaks elada. Silma jäi filmimise stiil ja kuidas keset lahingut ei vahetatud eriti kaamerat, sedasi püsis vaataja pidevalt Theo kannul. Polnud just kõige värvirikkam, aga sellegipoolest visuaalselt õnnestunud. Kõige võimsam hetk oli vaikus ja tulistamise lõpetamine. 9/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Inimlapsed

PostitusPostitas Forzelius » 22. November 2012, 01:56

Tõesti vapustavad visuaalid ja nagu Soprano mainis (5 aastat vanas postituses, usutletavasti tõene ka täna), siis keskkond oli väga usutav. Täpselt sama mõte käis enamik filmi peas. Ülevoolav düstoopia, kuid pani korraks mõtlema küll, mis saaks, kui sarnased tänavalahingud Gonsiori tänaval käiksid. Tehniliselt tõesti pea-perfektne sooritus. 10-minutilised tänavalahingud olid pilku naelutavad ja seda on üpris raske teha (vähemalt minu puhul). Ja kogu see faking põgenikelaager. Tavaliselt mõtled, et kui duubel ära filmitakse, jookseb hr. Oweni juurde vähemalt 3 assistenti Gatorade', viimase "E!" jms'ga. Praegu oli raske üldse ette kujutada, et see kõik ei juhtu minu silmade ees. Et see kõik ei ole dokumentaal. Suurepärane kunstimeeskond ning muidugi Cuaroni enda nägemus asjast. Olen kindel, et siin leiab ka peale kümnekordset vaatamist kuskilt taustalt midagi köitvat. Lõpu rahulik ent dramaatiline käsitlemine meenutas kangesti "The Misti". Just see udu jne.

10.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 31 külalist