Vuosaari

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Vuosaari

PostitusPostitas Soprano » 15. Juuli 2012, 13:38

Vuosaari
Naked Harbour (Vuosaari) (2012)

"Vuosaari" on Soome uue põlvkonna režissööri Aku Louhimiehe film, mis räägib tavalistest, tänapäeva Soome inimestest, nende igapäevastest rõõmudest-muredest, armusuhetest ja probleemidest. Vuosaari on väike kohake Helsingi lähistel, kus elab palju erinevatest rahvustest inimesi. See on viimane metroopeatus, reisi lõpp ja algus.

Filmis põimuvad omavahel erinevate inimeste ja perede lood, laste ja täiskasvanute omad. Nad kõik vajavad armastust ja hellust. Filmis teeb teiste seas kaasa ka Eesti lauljatar Lenna Kuurmaa.

www.kino.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Vuosaari

PostitusPostitas rauls » 16. September 2012, 00:39

Alustuseks ütleks, et Aku Louhimies on teinud minu arust 2 võrratut linateost: "Valkoinen kaupunki" ja "Paha maa". "Vuosaari" meenutab väga "Sügisballi", mis mulle tohutult meeldib, aga siin on aga. Siin on küll palju tegevusliine, palju masendusega võitlevaid hingi, kes otsivad armastust, kuid sidususest jäi puudu. Asi oli liiga kirju. Karakterid jäid liiga pealiskaudseteks. "Vuosaari" ei lajatanud nii huvitava ja mõjusa filmikeelega nagu seda tegi "Sügisball". Siiski halvaks ma Louhimiesi uusimat teost kaugeltki ei pea. Filmis oli palju ilusat ja mõtlemapanevat. Väikse poisi ja koera lugu oli väga hästi välja mängitud ja läks hinge. Oli mitmeid häid näitlejatöid (Laura Birn). "Vuosaari" on vaadatav linateos, kuid erilisusest jääb puudu.

6,5/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist