King Kong Godzilla vastu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

King Kong Godzilla vastu

PostitusPostitas Ralf » 22. Aprill 2012, 17:35

King Kong Godzilla vastu
King Kong vs. Godzilla (1962)

Farmatseutiline ettevõte püüab kinni King Kongi ja toob ta Jaapanisse. Sündmused võtavad halva pöörde, kui elukas pääseb vabaks ja satub võitlema Godzillaga.

Ülevaate lisas: Rassu

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: King Kong Godzilla vastu

PostitusPostitas lostinthemist » 22. Aprill 2012, 18:42

"King Kong vs Godzilla" asub kindlasti mu Godzilla filmide TOP 5 hulgas. See on lihtsalt puhas kuld, mida ma kavatsen endale kindlasti DVD näol sebida. Läbi aegade kaks legendaarset monstrumit võitlemas üksteise vastu - paremat põhjust vaatamiseks polegi vaja. Võitlused nende vahel olid väga ägedad ja pingelised. Arvesse tuleb võtta ka, et tegemist on 1962. aasta filmiga ja tehniliselt oli see üllatavalt hästi tehtud. Võitlusstseenide ajal oli paar kullast tehtud stseeni, mis ajasid vaatamisel tohutult naerma. Näiteks see, kuidas King Kong rebib ühe puu maa seest juurtega välja ja topib selle Godzilla suhu.
Või siis teine kuldstseen, kus King Kong viskab suure kivi Godzilla pihta. Godzilla vaatab King Kongi kurja näoga ja sülgab tuld. King Kong saab pisut põletada ja siis kõnnib pead kratsides minema. Awesome. :irw:
Või ka see, et King Kong viskab suure kivi Godzilla suunas, aga Godzilla lööb sabaga kivi tagasi King Kongi suunas.
Oijah, see on eepiline. Tekkis isu täna õhtul uuesti vaadata.
8/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Aixi ja 12 külalist