eerik adam sandlerist :
eerik kirjutas:Kui järele hakata mõtlema, siis A. Sandler on ainus näitleja, keda ma ei kannata. Aga õnneks pole tal ka vist ühtegi rolli mõnes heas filmis olnud, mida tasuks vaadata. Aga pean tunnistama, et idiootide ja hälvikute mängimine tuleb tal üsna loomulikult välja, huvitav miks nii?

+ selle filmi kokkuvõte sul ? ma lihtsalt ei saa sellest praegu mööda vaadata , esiteks sandleri kohapeal , kui on üldse naljakamaid tegelasi kui sandler siis tundub see sina olevat , pole elusees kuulnud et keegi teda nimodi maha teeks. enamus filme kus ta on, on naljakad , need ajavad naerma , SANDLER ajab naerma ta on mõnus koomik , siuke pühapäevahommikusepannkoogikoomik . ma ei saa aru mis huumorit sina püüad ? sandler on kick-ass vana , ma ei suuda uskuda et keegi temast nimodi räägib, seleta siis mis tas nii haledat ja kannatamatut on ?
ta on sitt koomik ja mängib halbades filmides . kuid nüüd me leiame siiit ohooo ,DRAAMA, sellise filmi , loen siin rahulikud neid kommentaare ja oi!! milline üllatus , sina eerik . see pole kömöödia , siin pole hälvikuid ega idiooote , aga noo adam sandler on sees , kurat mulle ei meeldi see mees , ma panen sellele filmile ühe . NO MORE SANDLER ! NO MORE SANDLER ! ära hakka mulle ajama et ma ei lugenud su postitust mis sa sellest filmist arvad , kuid arusaadav et need pole põhjused miks sa sellele 1 virutasid
ma ei ole seda filmi ise näinud , aga plaanis täna või homme ette võtta . vaatan kas väärib rohkemat kui 1te punni .