Naabermaja spioon

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Naabermaja spioon

PostitusPostitas Rain » 28. Jaanuar 2010, 23:13

Naabermaja spioon
The Spy Next Door

Endine CIA spioon Bob Ho on oma tüdruksõbra poolt tema elu raskeimale missioonile määratud: ta peab olema lapsehoidja kolmele lapsele, kes kergelt öeldes ei käitu just kõige paremini. Ja kui üks noorimatest lastest laeb täiesti juhuslikult alla vene terroristi faili ning terrorist hakkab põngerjaid surmasooviga taga ajama, peab Bob hakkama oma elu hinnaga neid kaistma.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Rain » 17. Mai 2010, 17:50

Ütleks, et suht igav oli. Alguses lootsin palju rohkemat, kuna peanäitleja oli ikkagi ju Jackie Chan, aga noh, ta on vist
juba too old for this shit... Komöödia suhtes jäi film ikkagi natukene kuivale, samas ega film ise ka väga kaugel sellest polnud. :)
4/10

EDIT: Muutsin hinnet, kuna filmipäevikus oli mul hinne 4/10, mitte 5/10...
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 17. Mai 2010, 21:09

Omal ajal mulle "The Pacifier" Vin Dieseliga näiteks täitsa meeldis, käesolev film ei kõlvanud aga küll kuskile. Jackie Chan oli tervest näitlejaskonnast ainsana vähegi sümpaatne ja huumor oli lausa iiveldamaajavalt mage. Ega ma "Schindler's Listi" oodanudki, kuid oleks filmi vähegi täiskasvanutele imponeerivaks teha... kui enda laps kunagi seda (või midagi sellele sarnanevat) näha tahaks, siis annaksin kohe mõnuga peksa ja otsiksin Pasolini DVD boxi välja. :)

2/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Rain » 17. Mai 2010, 23:03

Kusjuures see jäi ka mul mainimata, et see film meenutas mulle väga palju The Pacifier'it. :)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Naabermaja spioon

PostitusPostitas CM-Girl » 23. Detsember 2011, 19:25

Kui tegemist Jackie Chaniga siis on head võitlusstseenid garanteeritud. Hea vaadata. Kõige kohutavam selles filmis oli pättide aktsent. Piin oli kuulata, muidu oli täitsa vaadatav film. Ega jah, seda filmi vaadates tuli meelde Vin Dieseli film "The Pacifier". :)

6/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 29 külalist