Ilmamere lood

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Ilmamere lood

PostitusPostitas H20H » 10. Juuli 2007, 19:25

Ilmamere lood
Tales from Earthsea (Gedo senki)

Maailmas on midagi veidrat toimumas: kuningriik käib alla ja inimesed käituvad kummaliselt.Veelgi imelikum on see, et nähakse draakoneid, keda ei tohiks inimeste maailmas üldse eksisteerida. Nende eriskummaliste sündmuste tagamaid uurib rändvõlur Haitaka. Oma teel kohtab ta prints Arrenit, teismelist poissi, kelle sisemuses valitseb tohutu pimedus ja viha, mis lööb oma armutuses välja ka noore Therru eest seistes. Nõid Cob näeb aga võimalust, kuidas poisi hirme ideaalselt ära kasutada, et seada lõks võlur Haitakadale.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 11. Juuli 2007, 01:04

raamatud kõik sassi aetud...aga see võib isegi toimida.
ma eelistaks ikkagi mingit sarja või järjefilmi a la sõrmuste isand. kogu see maailmapilt mida GED, mitte haiku-taja või kuidas iganes nad teda kutsuvad siin, ja Tenar esindavad, kaotab väga palju kui ainult põnevusele ja maagiale keskenduda.

üks mu lemmik-raamatusarju ... ime, et filmitegijad seda üldse märkasid ja üles korjasid, ega ma vist väga norida ei tohiks seetõttu.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 29. Detsember 2010, 11:01

Minu hinnangul pole küll nii hea kui näiteks Vaimudest Viidud, kuid sarnane ja siiski üle keskmise film. Tundus väga lühike olevat, oleks tahtnud põhjalikumalt. Aga noh, nii suure isa jälgedes on raske astud ka :)

7/10

Keda huvitab, siis praegusel ajal jookseb see aeg ajalt Silver Baltic pealt.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas MNC » 29. Detsember 2010, 12:24

"Meremaa kroonikad" oleks tõlge raamatu järgi, aga Ilmamerel pole ka otseselt midagi viga(isegi parem). Pealegi tundub tutvustuse järgi see asi suht "oma vaatenurk" ning puder ja kapsad olevat.
Telefilm on mälu järgi 6-8/10 kino*. Viskan ka selle anime vaatamislisti.

* Mis tuletab mulle meelde, et ammu oleks aeg Meremaa kroonikate film taas ülevaadata.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Trash » 29. Detsember 2010, 13:44

"....ning kuna käes oli alles kespäev, otsustasime koos asuda uue Ghibli filmi kallale. Lauri on suur Ghibli sõber ja ka minule olid siiani kõik selle stuudio tööd istunud. Ja nüüd panen rõhu sõnale SIIANI.

Alul oli Ghibli nagu Ghibli ikka, ilusalt, värvikirevalt ja detailirikkalt, ning nunnulikult armsalt joonistatud. Proovisime veel mõistatada mis stooriliin Meremaa lugudest jookseb aga taipasime peagi, et tegu on iseseisva fantaseerimisega mille tegevuskohaks on vaid võetud Ursula K. Le Guin´i loodud maailm. Vaikselt aga jäi jutt soiku, silmad hakkasid kinni vajuma ja uni murdis jõuliselt peale. Läbi une kuulsin kuidas Lauri palus, et ma muusikat vaiksemaks keeraks, temagi tahtvat väikesele lõunauinakule jääda.

No mis seletaks paremini Tales from Earthsea igavat sisu kui kaks Ghibli fänni kes kaua oodatud anime ajal nagu kassipojad diivanitel unne suiguvad. Opsi telefonikõne ajas küll mõne aja pärast meid ülesse, kuid filmi edasi vaadata polnud isu kummalgi. Õhtul siiski pingutasin end anime lõpuni ja olin siiralt üllatunud kui keskpärane ja mittemidagi ütlev oli nii lugu ja kui isikupäratud tegelased. Vägisi jäi sisse tunne justkui kiiruga kokkuklopsitud poolikust tööst, midagi jäi pidevalt vajaka."

3/10
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist