WARNING! MAY CONTAIN SPOILERS.
Pole sõnu, aga midagi tuleb välja pressida. Minu jaoks viimasel ajal nähtutest parim film. Ma juba ülistasin Tuhande Laiba Maja, aga see teos väärib mult kindlat kümmet. Näitlemine-Tuhande Laiba Maja nõrk külg oli siin päästetud, väga hästi näideldi. Zombie suutis juba tuhande laiba majas häid karaktereid luua ja arendada, aga siin õppisime mõnd veelgi paremini tundma. Esiteks-stoori oli olemas, teiseks, see oli kaasakiskuv. Üks filmi parimaid omadusi minu jaoks oli veel see, et see pani mind hüppesse. In real life I like bad girls, siin filmis oli üks bad girl, aga ekstreemsemat sorti. Rob Zombie kirjutas oma naisele ühe väga hea rolli. Baby Firefly saab mult eraldi juba kümme punkti. Veel oli filmi üks tugevamaid külgi see, kuidas Zombie suutis sadistlikest motherfucking bastarditest teha inimesed. Minu arust hakkas nende inimlikkus kõige rohkem välja näitama siis, kui Spaulding näitas, et hoolib oma tütrest. Temalt ma poleks seda küll oodanud, mis siis, et oma tütar. baby firefly piinamine oli rusuv, sest just peale Otise piinamist lõi mu 'bad side' välja.
filmil oli ka tugev lõpp, see ilusate hetkede meenutamine 'Free Bird'i taustal. southern rocki täis soundtrack on üldse jälle kümmet punkti väärt.
super film, ehk leiab mu top kümnes isegi koha

Vb mõni arvab, et ma kiidan seda filmi siin liiga üle, aga see on minu maitse järgi tehtud ning 'pagana' hästi.
10/10