Parima draamafilmi Kuldgloobuse sai "Avatar"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 18. Jaanuar 2010, 07:24

17. jaanuaril jagati Los Angeleses välja 67. Kuldgloobuste tele- ja filmiauhinnad. Kuldgloobuste võitjad:

Täielikku uudist loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Soprano » 18. Jaanuar 2010, 08:37

Suurim heameel (peale Waltz'i) oli Up in the Air käsikirja võidu üle. Scorsese nö. elutöö auhind ning tema kõne oli parim osa, kusjuures De Niro tutvustus oli ka epic: "I hear there are videos in the internet of Marty having sex with film".

ABADAH

Ahjaa F*** Baldwin.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas rauls » 18. Jaanuar 2010, 20:29

Sai siis ka öösel üleval istutud ja gaalat passitud. Parima draama ja komöödia võitjad olid küll parajad pettumused. Minu arust näiteks "Inglourious Basterds" on kohe kõvasti parem kui "Avatar" - üldse üllatav, et nii nõrga sisuga film sai võita. Ja "The Hangover" on minu meelest tavaline keskpärane komöödia, mille puhtalt nominatsiooni saamine pani imestama. Vähemalt Waltz võttis oma ära ja oma lemmiklavastajale Scorsesele antud auhind tegi rõõmu.
Siiski üle poolte nominatsiooni saanud filmidest nägemata ja paljude muude võitude üle erilisi suuri emotsioone ei tekkinud.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Jaanuar 2010, 21:00

rauls kirjutas:Parima draama ja komöödia võitjad olid küll parajad pettumused. Minu arust näiteks "Inglourious Basterds" on kohe kõvasti parem kui "Avatar" - üldse üllatav, et nii nõrga sisuga film sai võita. Ja "The Hangover" on minu meelest tavaline keskpärane komöödia, mille puhtalt nominatsiooni saamine pani imestama.

Sellega olen täiesti nõus, nii Avatari kui (eriti veel) Hangoveri kohta käivaga. Kummaline, et sellist jama läbi lastakse.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 18. Jaanuar 2010, 21:11

Avatar oli tõesti üllatav, väga imelik, et võitis just selline film. Avatar saab niikuinii Oscaritel paraja portsu tehnilistes kategooriates vms. Ootasin ja ootasin IB võitu, kuid ei tulnudki :?
Waltzi pärast on muidugi hea meel, aga Downey oli ka üllatav. Ta oli hea, aga mitte Gloobusega võrdselt hea.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Jaanuar 2010, 21:16

LiveForThis kirjutas:Downey oli ka üllatav. Ta oli hea, aga mitte Gloobusega võrdselt hea.

Kuna ta eelmisel aastal ei saanud (minu arvates parema rolli eest), siis ma siin nii kriitline ei oleks. Las tunneb rõõmu siis ka natukene, et Oscarite puhul ta pidevalt üle lastakse :P.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 18. Jaanuar 2010, 21:24

Aga ma tundsingi rõõmu, sest Downey on paraku nii lahe vend, et Gloobuse kätte andmise ajal olin ma rahul, kuid asi on pigem selles, et tema võit oli liiga üllatav. Kandidaatide hulgas oli ka paremaid, aga olen ka niiviisi rahul.
Sama on Avatariga. Gloobus sellele - no way! Aga samas, kui nii juba on, siis ei kanna viha võitja peale, sest film mulle meeldis.

Aga vot Moon`ist on ikka kole, kole, kole kahju :'(
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Jaanuar 2010, 22:12

LiveForThis kirjutas:Aga vot Moon`ist on ikka kole, kole, kole kahju :'(

Couldn't agree more. :(
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond