"Põgenemine" jätkub ka neljandal hooajal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 25. Märts 2008, 17:37

Seriaali "Põgenemine" hakatakse väntama ka neljandal hooajal. Senini oli sarja jätkamine kahtluse all. Neljandal hooajal lisandub "Põgenemisele" 22 uut osa vaatamata sellele, et sarja kolmas hooaeg on olnud kriitikute arvates üsna kehv, vahendab Digital Spy Varietyt.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: "Põgenemine" jätkub ka neljandal hooajal

PostitusPostitas Kidd » 25. Märts 2008, 19:48

Oh issand, ei saa need ka ükskord põgenetud :x
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Märts 2008, 19:53

Lostis on vähemalt, mida aretada. Prison Break oleks pidanud lõppema peale esimest hooaega...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Shotgun » 25. Märts 2008, 22:09

Ma jään nüüd rohkem selle peale lootma, et neljas hooaeg ehk suudab kolmandat heastada, mis polnud suurem asi tõesti.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas mad3in3stonia » 25. Märts 2008, 23:52

jhh las jätkub mul ple selle vastu midagi...
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 26. Märts 2008, 00:19

Forza kirjutas:Lostis on vähemalt, mida aretada. Prison Break oleks pidanud lõppema peale esimest hooaega...

Üks hooaeg oleks väheks jäänud. Kaks oleks paras olnud. Samas kolmas lõppes täiesti sobivalt, et enam mitte jätkata.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 26. Märts 2008, 14:19

rezpekt kirjutas:Üks hooaeg oleks väheks jäänud. Kaks oleks paras olnud. Samas kolmas lõppes täiesti sobivalt, et enam mitte jätkata.

Ma arvan, et ühest hooajast oleks väga vabalt piisanud, sest et juba ca 10 osaga oldi väga lähedal väljapääsemisele... ja siis venitati terve ülejäänud seeriate jagu sama teemat. See poleks ka hea olnud, kui nad oleks esimese katsega välja saanud, kuid sarja loojate poolt väljapakutud alternatiiv, et iga osa lõpuks ollakse nullpuktis tagasi, oli ka absurdne ja tüütav.
Kõik oleks palju paremini kokkuistunud, kui poole peal oleks välja saadud ja ülejäänud aeg oleks läinud väljas ärapääsemise peale. Siis oleks kõige aluseks olnud Michael'i kehale joonistatud plaan ja asi oleks tervikuna tundunud.

Kuigi selle kohapealt olen nõus, et kolmas hooaeg sobib väga hästi lõpuna, sest et nii palju deus ex machinaid on sarja lõplikult mittevaadataks muutnud. Muidu aga ei eeldaks üheltki sarjalt sellist poollahtist lõppu, nii suure sisseinvesteeritud aja peale tahaks mingit rahuldustpakkuvamat finišit.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas jenskaidar » 27. Märts 2008, 00:55

ma kuskilt lugesin et sellel Lincolni osatäitjal on Prison Breaki tootjatega veel 6 aastane leping kehtimas niiet lisa tuleb küllaga veel õnneks!
jenskaidar
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas eerik » 27. Märts 2008, 08:06

jenskaidar kirjutas:ma kuskilt lugesin et sellel Lincolni osatäitjal on Prison Breaki tootjatega veel 6 aastane leping kehtimas niiet lisa tuleb küllaga veel õnneks!

Lepingu pikkus pole mingi näitaja.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 27. Märts 2008, 10:52

Ei ole küll jah...
6 aastat oleks küll mõttetu igatahes...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas .Raimz. » 27. Märts 2008, 19:33

Sarja lõpetamiseks peavad olema kõik otsad kokku tõmmatud aga praeguseks on ju "Firma" täiesti lahtine ots. Vaatajad ei tea mis asutus see on ja mida ta tahab ja mis suure vandenõuga seal ültse tegemist on. Mul on hea meel, et sari jätkub. Kellele Prison Break ei meeldi see ärgu seda vaadaku, pole mõtet niisama hädaldada.

Edit: Kustutasin Spoileri ära, kes seda juba nägid Sorry aga vähemalt järgmised lugejad ei näe seda.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Kasutaja avatar
.Raimz.
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas tharts » 27. Märts 2008, 23:41

Prison break....esimene hooaeg oli hea ja ega teiselgi polnud midagi viga...aga mingisugusel tolgusel tuli väga halb mõte...tegi kolmanda hooaja ka, mis oli üdini mõtetu ja läbikukkunud ja neljas hooaeg tuleb samasugune mõtetu ja ajuvaba :x . Mul endal on juba imelik nagu seda vaadata...sest mis kuradi saara pärast seda enam jätkata...ja mingi lamp korpuratsioon--nagu mida fakki? Ja üldse nagu veits mööda kui peategelane on teistmastimees...Kokkuvõtalt: Ajaraiskamine.
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Forzelius » 27. Märts 2008, 23:57

.Raimz. kirjutas:Sarja lõpetamiseks peavad olema kõik otsad kokku tõmmatud aga praeguseks on ju "Firma" täiesti lahtine ots. Vaatajad ei tea mis asutus see on ja mida ta tahab ja mis suure vandenõuga seal ültse tegemist on. Pealegi tahan näha Micheli magusat kättemaksu Firmale Sarah tapmise eest. Mul on hea meel, et sari jätkub. Kellele Prison Break ei meeldi see ärgu seda vaadaku, pole mõtet niisama hädaldada.

Kuule, oled sa mingi alaarenenud või? On siin foorumis vähe teemasid, mis käsitlevad spoilerite kirjutamist??? Kamoon, noh. Kõik ei tea ju, et e]Sarah surma saab. Igatahes mina tänan sind, et sa selle ette rääkisid.
Järgmine kord saad hoiatuse sellise asja eest...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 28. Märts 2008, 15:58

fuck^^
Nüüd vaja ajuloputust teha, et see fakt unustada.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Storm » 28. Märts 2008, 16:34

Forza kirjutas:Kuule, oled sa mingi alaarenenud või? On siin foorumis vähe teemasid, mis käsitlevad spoilerite kirjutamist??? Kamoon, noh. Kõik ei tea ju, et...Igatahes mina tänan sind, et sa selle ette rääkisid.
Järgmine kord saad hoiatuse sellise asja eest...

:D :D , ise ei juhtunud õnneks küll Raimzi postitust lugema, nii et teda ei saa mina küll süüdistada, aga Forza, suur tänu siiski sulle (sest kes ikka veel nii idioot oleks), et sa seda fakti TSITEERISID! Jah, kõik tõesti ei teadnud veel, aga oh well..Väike soovitus- Forza, sina oled küll viimane inimene, kes kedagi alaarenenuks nimetada võiks :pööritus: .
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist