Filmiarvustus: "Sweeney Todd"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 29. Veebruar 2008, 14:52

Igal reedel ja teisipäeval uus arvustus!

Kui ma esimest korda "Sweeney Toddi" valmimisest kuulsin, olin pisut nördinud, et Johnny Depp ikka nii agaralt Tim Burtoni hõlma all tegutseb, kuid nüüd, pärast filmi nägemist ja isegi trailereid vaadates peab tõdema, et selline filmiprojekt lasi tal end täiesti uue külje alt näidata.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LauraOlen » 04. Märts 2008, 22:54

Arvustus meeldis, kohati mõne asjaga nõustun. ;-)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 05. Märts 2008, 11:11

sweeney koksas suvalisi kliente maha sellepärast et ta oli kinnisideest painatud küüniline ja kogu ühiskonna vastu põlgust tundev mees.
Kuid asjal on enam külgi, kui sina suutsid oma arvustuses edasi anda.
Kõige paremini tuleb Sweeney Toddi olemus välja loost Johanna Reprise, kui sa lisaks vastu põrandat lendavatele laipadele paned tähele ka loo sõnumit. Sweeney teab, et ta liigub oma peatamatu tapakirega järjest kaugemale kõigest heast ja ilusast mis ta elus oli või võiks veel olla. kuigi ta võtab teiste elusid hävitab ta kõige rohkem enda oma edasi. "And though I´ll think of you I guess, until the day I die, I think and miss you less and less as every day goes by, Johanna....Goodbye Johanna, you´re gone and yet you´re mine, I m fine, Johanna...I´m fine....."
Ma arvan et Sweeney teab ise väga hästi kuidas kõik lõpeb.
Selles filmis on palju iroonilisi keerdkäike. üks asi viib teiseni, ja kui midagi vahelt ära võtta, ei tea kas kõik lõpeks kuidagi teisiti.... õnnelikult igatahes siiski mitte. Kes on tegelik kurjam...või kes neist seda poleks... seal puuduvad head tegelased, kui ehk vaid Johanna.... samas, kõik see Sweeney naise iseloomu kohta mis filmist välja jäi peegeldub pisut ka tütres. Joosta minema esimese meremehega kes su akna all silma teeb, tore küll. Anthony tundub süütu ja dzentelmenlik - my ass, vaadake mida ta teeb arstiga hullumajas. Mrs Lovettil on omad luulud ja soovunelmad, ja ta valetab Sweeneyle...aga ma usun et tegelikkuses suhtus Sweeny Lovettisse kogu aeg põlgusega ja ei mõelnudki teda säästa, kuigi paradoksaalsel moel oli ta ilma Lovettita abitu. Rääkimata Tobyst.... the vermin of the world inhabit it and it goes by the name of London. See käib kõigi tegelaste kohta.
Kui te loost aru saate, siis te näete kui palju kahetimõistetavust, irooniat, traagikat selles on, ja inimese võimetust kurjusele vastu hakata.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist