Oscarid on jagatud!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Oscarid on jagatud!

PostitusPostitas Robert » 26. Veebruar 2007, 16:18

Oscarid on jagatud!

Ameerika Filmiakadeemia jagas 79. korda Los Angeleses auhindu. Siiani Oscarita olnud režissööri Martin Scorsese ĢThe Departedģ (ĢKahe tule vahelģ) sai neli kuldmehikest - parima filmi, režissööri, montaaži ja mugandatud stsenaariumi kategoorias.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 26. Veebruar 2007, 17:43

Ülipõnev öö oli minul igatahes. Häirima jäi ainult see, et lespareid oli liiga palju, ja, et hosti oli kõvasti vähem, kui eelnevatel aastatel. Kuigi tema naljad olid täiesti okei. Nagu tavaliselt, oli põnev kuni lõpuni, sest põnevamad Oscarid anti ju lõpus. Suur rõõm valdas mind siis, kui Scorsese lõpuks ometi oma Oscari kätte sai, ta oli selle nii ära teeninud, nagu keegi teine seda siiamaani ei ole. Oli tõesti tore vaadata mehe rõõmu ja toetust, mis ta teiste käest saalist sai. Samuti oli hea, et Forest Whitaker ja Helen Mirren said oma ärateenitud Oscari. Meeskõrvalosa natukene üllatas. Kahju on ainult sellest, et meespeaosa on viimastel aastatel olnud etteaimatav. (2005-Foxx,2006-Hoffman,2007-Whitaker). Parima filmi osas olin The Departedi poolt, hea meel, et võitis. Oli tõesti põnev öö..
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DjD » 27. Veebruar 2007, 01:32

See aasta oli nagu natuke igav :P aga eks nad saavad, enda järgmine aasta juubeli puhul kõvasti parandada :D aga jah Martini pärast hea meelt tõesti ja parim film ka okei, kuigi muidu on ta suht siuke tavaline, aga paremaid see aasta ei olnud ka ...ex see kipu ikke nii olema, et kui juba eriti head filmid tulevad sis tuleb neid juba mitu ... ja mainis Scorsese isegi punasel vaibal, et tegu siukse keskpärase filmiga ja päris midagi sellist ta ei oodanud :P
aga lõppes nagu ikke ... alati peale oscari kaala õhtut tundub elu palju ilusam :D:D
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas crackhead » 27. Veebruar 2007, 10:47

Mina küll ei täheldanud, et Scorsese oleks punasel vaibal midagi sellist rääkinud, ning keskpärasusest oli asi kaugel, viimati kui "The Departed"ist parem film Parima Filmi Oscari sai oli 2003, kui võitis "LOTR: The Return of the King"
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 27. Veebruar 2007, 16:32

See LOTR on nii ülehinnatud, see poleks küll mingil juhul pidanud võitma, see oli ju lihtsalt mingi ulmeline seiklusfilm, mis raamatu järgi tehtud. Oleks pidanud võitma ikka selline väärtfilm nagu seda sel aastal oli Mystic River.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 27. Veebruar 2007, 17:07

Ma ei nimetaks LotR'i väga ülehinnatuks, imetlen seda maailma ning olen täiesti rahul, et see võitis mitmeid Oscareid. :) Aga eks igaühel oma mõtteviis.
Mina olin samuti üks neist, kes vaatas öösel Oscarite jagamise ära. Nägin enda lemmiknäitlejatarit, Naomi Watts'i, väga ilus oli. :) Üldiselt oli Oscarite jagamine võimas. Kui esimest korda näidati saali, siis vajus mu karp lahti - tõeliselt suur ning võimas oli. Martin Scorsese pärast oli mul hea meel. Süda lausa sulas, kui ta oli ekraanil rõõmupisarates. :) Saatejuht oli ka suht kihvt, head killud olid. Ning eriti, et andis Scorsesele käsikirja. :))
Parima animatsiooni jagamine oli päris huvitav.. :D

Pani mõtlema ka, et milline Oscari Gala tuleb järgmisel aastal. Järgmisel korral on juubel, 80. korda jagatakse Oscareid. See saab olema veelgi võimsam ja parem, ma loodan. :)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hea Aasta » 27. Veebruar 2007, 17:23

The Deprated ei olnud mingil juhul parima Oscari vääriline.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 27. Veebruar 2007, 17:36

See LOTR on nii ülehinnatud, see poleks küll mingil juhul pidanud võitma. Oleks pidanud võitma ikka selline väärtfilm nagu seda sel aastal oli Mystic River.

Sulle lihtsalt meeldivad "Mystic River"-i sarnased filmid rohkem. Mina usun see-eest, et LOTR III sai Oscari teenitult ja hindan suuresti kogu LOTR-i saaga cast & crew rasket ja vaevarikast tööd.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 27. Veebruar 2007, 18:14

See krdi Martin Scorsese ei väärinud võitu lavastajate kategoorias. Selle oleks pidanud saama Paul Greengrass.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas crackhead » 27. Veebruar 2007, 18:47

Mystic River oli ka meistriteos, aga LOTR oli veel suurem meistriteos. To robert: Scorsese`i needa ei maksa, iga kolmas inimene kuuldekauguses võib sulle selle eest peksa anda. :D

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Chras » 27. Veebruar 2007, 20:37

enam vähem võitjatega rahul...
kõige rohkem kurvastas see et Blood Diamond ja Children of Men ei saanud ühtegi oscarit
parima meespeaosa võitu oleksin tahtnud näha Leonardo DiCapriole, aga noh Forest Whitaker´i võitu oli ette teada, ja üllatas veel parim laul, Dreamgirls sai haledalt seal, ise hoidsin seal pöialt Listen, aga oleks rahul olnud kui vähemalt DREAMGIRLS oleks võitnud...

ainuke asi mida ma ei tea on, et mis on mugundatud tsenaarium, originaal tsenaarium peaks olema käsikir kui ma ei eksi aga mis on mugundatud...

aga muidu igati kõva gala oli
00:25 hakkas ja 07: 18 lõppes, seega väga hea, õhtujuht oli hea. Blacki Ja Ferreli Laul oli igati mõnus... oodata nyyd aasta et vaadata 80-dat
juubel, huvitav kui kõva tuleb siis:D head filmid on kah järgmine aasta, 300 jne....
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas Forzelius » 27. Veebruar 2007, 21:36

Chras kirjutas:enam vähem võitjatega rahul...
kõige rohkem kurvastas see et Blood Diamond ja Children of Men ei saanud ühtegi oscarit
parima meespeaosa võitu oleksin tahtnud näha Leonardo DiCapriole, aga noh Forest Whitaker´i võitu oli ette teada, ja üllatas veel parim laul, Dreamgirls sai haledalt seal, ise hoidsin seal pöialt Listen, aga oleks rahul olnud kui vähemalt DREAMGIRLS oleks võitnud...

ainuke asi mida ma ei tea on, et mis on mugundatud tsenaarium, originaal tsenaarium peaks olema käsikir kui ma ei eksi aga mis on mugundatud...

aga muidu igati kõva gala oli
00:25 hakkas ja 07: 18 lõppes, seega väga hea, õhtujuht oli hea. Blacki Ja Ferreli Laul oli igati mõnus... oodata nyyd aasta et vaadata 80-dat
juubel, huvitav kui kõva tuleb siis:D head filmid on kah järgmine aasta, 300 jne....

00:25, kust sina seda vaatasid?
Forest Whitakeri võit oli suht ette teada, ja kui tema poleks võitnud, siis lootsin selle pärast Peter O'Toole'i võitu, kuna ta on hea vanameister ja oleks pidanud võitma juba Lawrence of Arabia eest...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas crackhead » 27. Veebruar 2007, 21:57

Chras kirjutas:ainuke asi mida ma ei tea on, et mis on mugundatud tsenaarium, originaal tsenaarium peaks olema käsikir kui ma ei eksi aga mis on mugundatud...

Mugandatud stsenaarium on käsikiri, mis põhineb mingil raamatul, näidendil vms.

Originaalstsenaarium on käsikiri, mis ei põhine millelgi peale stsenaristi fantaasia.

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 27. Veebruar 2007, 22:19

crackhead kirjutas:Mystic River oli ka meistriteos, aga LOTR oli veel suurem meistriteos. To robert: Scorsese`i needa ei maksa, iga kolmas inimene kuuldekauguses võib sulle selle eest peksa anda. :D

Irw, liialdus missugune. Ma pakun et 50% inimestest ei teagi kes Scorsese on.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 27. Veebruar 2007, 23:23

Väga nauditav gala oli seekord! 8) Naljad olid omal kohal, kõik oli super.

Ei meeldinud, et naiskõrvalosa Oscari sai Dreamgirlsi tips.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist