Moderaator: Meeskond
See LOTR on nii ülehinnatud, see poleks küll mingil juhul pidanud võitma. Oleks pidanud võitma ikka selline väärtfilm nagu seda sel aastal oli Mystic River.
Chras kirjutas:enam vähem võitjatega rahul...
kõige rohkem kurvastas see et Blood Diamond ja Children of Men ei saanud ühtegi oscarit
parima meespeaosa võitu oleksin tahtnud näha Leonardo DiCapriole, aga noh Forest Whitaker´i võitu oli ette teada, ja üllatas veel parim laul, Dreamgirls sai haledalt seal, ise hoidsin seal pöialt Listen, aga oleks rahul olnud kui vähemalt DREAMGIRLS oleks võitnud...
ainuke asi mida ma ei tea on, et mis on mugundatud tsenaarium, originaal tsenaarium peaks olema käsikir kui ma ei eksi aga mis on mugundatud...
aga muidu igati kõva gala oli
00:25 hakkas ja 07: 18 lõppes, seega väga hea, õhtujuht oli hea. Blacki Ja Ferreli Laul oli igati mõnus... oodata nyyd aasta et vaadata 80-dat
juubel, huvitav kui kõva tuleb siis:D head filmid on kah järgmine aasta, 300 jne....
Chras kirjutas:ainuke asi mida ma ei tea on, et mis on mugundatud tsenaarium, originaal tsenaarium peaks olema käsikir kui ma ei eksi aga mis on mugundatud...
crackhead kirjutas:Mystic River oli ka meistriteos, aga LOTR oli veel suurem meistriteos. To robert: Scorsese`i needa ei maksa, iga kolmas inimene kuuldekauguses võib sulle selle eest peksa anda.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist