George Clooney leinab oma kallist siga

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 06. Detsember 2006, 19:21

Filmiäss George Clooney (pildil) jäi ilma oma lemmikust, teisipäeval pani kõrvad pea alla tema ustav orikas Max, kes elas Hollywoodi staari kodus 18 aastat. Clooney lasi sea vahel isegi enda kaissu voodisse, teatab The Sun. Maxi vaevas kõrge vanuse tõttu liigesepõletik ja ta oli osaliselt pime.

Clooney lausus, et loomaarsti sõnul olevat tegemist kõige vanema seaga, keda eales nähtud. “Ma olin tõesti kurb, kuna ta oli suur osa minu elust,” selgitab George. “See on olnud halb aasta mu lemmikloomadele, sel aastal suri mu bulldog ka.” “See on kummaline, kuidas loomad muutuvad nagu pere liikmeteks. Nad muutuvad tähtsaks.” Clooney lubab, et rohkem ta endale siga ei võta.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 07. Detsember 2006, 18:45

Filmiäss George Clooney (pildil)
Ega ma ei arvanudki, et pildil on tema lemmiksiga.....Ok, see oli loll kommentaar.

Loodan, et elas ka head elu tema lemmikloom, kui juba nii palju aastaid vastu pidas. Aga....
See on kummaline, kuidas loomad muutuvad nagu pere liikmeteks. Nad muutuvad tähtsaks.
Mis selles kummalist on ja miks nagu pereliikmeteks. Ja tähtsaks...nagu oleks vaid inimesed tähtsad....
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas max » 11. Detsember 2006, 02:01

max
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Sepateus » 12. Detsember 2006, 01:06

max kirjutas:
Weirdo kirjutas:Filmiäss George Clooney (pildil)
Ega ma ei arvanudki, et pildil on tema lemmiksiga.....Ok, see oli loll kommentaar.

Loodan, et elas ka head elu tema lemmikloom, kui juba nii palju aastaid vastu pidas. Aga....
See on kummaline, kuidas loomad muutuvad nagu pere liikmeteks. Nad muutuvad tähtsaks.
Mis selles kummalist on ja miks nagu pereliikmeteks. Ja tähtsaks...nagu oleks vaid inimesed tähtsad....
are you a freak?
loomad ei saa kunagi olla pereliikmed,vaid ainult nagu.
Sa vist ei tea s6na pere 6iget t2hendust v6i 2kki on sul m6ni vend v6i 6de v6i hoopis vanemad loomad? (kahtlen)

nagu pereliikmued,sest sa oled inimene,ja juba puhtbioloogiliselt saavad su pereks olla ainult inimesed.

Muide milline seadus määratleb täpselt kes on pereliige? Kui sellise leiad anna ka mulle teada. Võid asjale ka teiselt poolt läheneda ning kuna seadus tunnistab mõistet leibkond siis on see vähe paslikum mõiste sinu jaoks. Peale seda oled sa küll mõistmatu ning loe see Weidro jutt uuesti läbi, võta endale lemmikloom ning räägime näiteks paari aasta pärast jälle.
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Weirdo » 12. Detsember 2006, 23:01

max kirjutas:are you a freak?
Sa vist ei tea s6na pere 6iget t2hendust v6i 2kki on sul m6ni vend v6i 6de v6i hoopis vanemad loomad? (kahtlen)

nagu pereliikmued,sest sa oled inimene,ja juba puhtbioloogiliselt saavad su pereks olla ainult inimesed.

Kas olen vastupidist väitnudki - et ei ole freak? Seda ma siin tõestada püüangi, irw. Aga ma kahtlen, et sa isegi süüst puhas pole. :D

Vabandust, pole minu jaoks küll esmakordne kuulda, et keegi pereliimeks kedagi teist peale inimeste ka peab. Mõni ehk ütleb, et auto on ta pereliige. Mul on teine nägemus perest.
Ja, jah, mu isa on siga ja ema lehm.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas max » 14. Detsember 2006, 00:25

max
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas max » 14. Detsember 2006, 00:27

max
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Sepateus » 14. Detsember 2006, 23:36

max kirjutas:
Sepateus kirjutas:
max kirjutas:[quote="Weirdo"]Filmiäss George Clooney (pildil)

are you a freak?

Muide milline seadus määratleb täpselt kes on pereliige? Kui sellise leiad anna ka mulle teada. Võid asjale ka teiselt poolt läheneda ning kuna seadus tunnistab mõistet leibkond siis on see vähe paslikum mõiste sinu jaoks. Peale seda oled sa küll mõistmatu ning loe see Weidro jutt uuesti läbi, võta endale lemmikloom ning räägime näiteks paari aasta pärast jälle.
mul on koer,kes on mu ustav s6ber olnud juba yle kymne aasta.
Ja ta on mulle nagu pereliige.jah.NAGU.
selle ei m22ra seadused,vaid puhas loogika.Kui sul see puudub,siis edu sulle.[/quote]
Palju õnne sulle siis NAGU selle pereliikme eest, kelleks sul siis paistab koer olema. Peale selle on ta sul ka "loogiline tõupuhas peni", ma väga loodan, et tal NAGU kirpe pole, sest muidu võivad nendest ka saada sulle NAGU pereliikmed.
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist