Beyonce ja Longoria astuvad üles lesbistseenis

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 11. November 2006, 19:56

Hollywoodi kaunitarid Beyonce Knowles (pildil) ja Eva Longoria osalevad filmis, kus nad mängivad lesbidest armastajaid. Popstaar Beyonce ja "Meeleheitel koduperenaised" tuntud näitlejanna Longoria ühise filmi pealkiri on "Tipping the Velvet", mis põhineb Sarah Watersi romaani põhjal. "See on lausa suurepärane romaan ja ilus armastuslugu," räägib Longoria. "Meil on olnud Brokebacki Mägi ja nüüd on ka sellel taevalikul raamatul aeg samasugust käsitlust saada.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 11. November 2006, 21:01

Viimasel ajal muud ei kuule kui lesbid ja lesbid. :D
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 11. November 2006, 22:14

Ilus ju :)
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 12. November 2006, 00:56

kbong kirjutas:Ilus ju :)

Seda küll. :)
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 12. November 2006, 03:44

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Sepateus » 12. November 2006, 10:20

Tubli "V". Ilus jutt, mis leiab kindlasti palju mõttekaaslasi vaadates, mis ümberringi toimub. Mina jään siiski enda juurde ning olen selle nähtuse enda jaoks natuke teistmoodi lahti seletanud.
KUID mida kõik unustavad või ei tea kuna pole kooliprogrammi õppinud,on see,et geidel on lihtsalt vastassugupoole hormoone organismis rohkem kui enda soo omi,mis toob esile geinähtuse.
See on naturaalne loodusekäik.See on olnud iidsetest aegadest,ning geinähtus esineb kõigi elusolendite seas.

Muide jah, isegi loomariigis on see täiesti esinev nähtus nagu ka võime oma sugupoolt muuta.
Mis aga vastassugupoole hormoonidesse puutub siis kui sul juhtub neid rohkem olema kui enda omi, siis on see ikkagi mingisugune kõrvalekaldumine normaalsest tasakaalust ning mina nimetaks seda hälbeks. JAH olen võibolla vanamoodne kuid ma jään ikkagi oma arvamuse juurde.
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Weirdo » 12. November 2006, 12:12

Sepateus kirjutas:Mis aga vastassugupoole hormoonidesse puutub siis kui sul juhtub neid rohkem olema kui enda omi, siis on see ikkagi mingisugune kõrvalekaldumine normaalsest tasakaalust ning mina nimetaks seda hälbeks. JAH olen võibolla vanamoodne kuid ma jään ikkagi oma arvamuse juurde.

Nõustun V-ga. Ja see on meeste poolt nii totakas ja tüüpiline arvamus, et lesbisid on kena vaadata, aga kaks meest on rõvedad.
Samas on kindlasti ka palju "vale"homosid, kuna tänapäeval ollakse selliste asjade suhtes tolerantsemad, kohati on homoseksuaalsus isegi popp.
Ja ma lihtsalt ei mõista, miks homoseksuaalsed inimesed mõnele nii pinnuks silmas on. Siis saaks veel aru, kui keegi nende oma perekonnast oleks, aga enamiku puhul ei ole.
Sa võid ju seda hälbeks pidada, ega see midagi muuda. Ehk ongi homoseksuaalsust vaja, sest inimesi on isegi liiga palju ja keskkond on niivõrd saastunud. (mõni peab seda kindlasti lolliks jutuks)
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mannavaht » 12. November 2006, 13:11

Vau. Nagu Brokeback Mountain naistega. Ja veel millistega! Knowles ja Longoria. Ma usun, et suht paljud kutid tahaks seda näha.

Ja tõesti! Miks meestele meeldib lesbisid vaadata, aga kahte meest koos peavad rõvedaks? Aga ma ei tea...äkki on mõnede naistega samamoodi.
Kasutaja avatar
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Priit » 12. November 2006, 13:56

Äkki seepärast, et mulle naised meeldivad ja mehed mitte? See ju loeb, kuna hetero vaatab ikka vastassugupoolt, olgu siis kasvõi lesbid. Mis ma teha saan, kui ma ei taha homosi vaadata?
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 12. November 2006, 14:38

Weirdo kirjutas:Ja see on meeste poolt nii totakas ja tüüpiline arvamus, et lesbisid on kena vaadata, aga kaks meest on rõvedad.

Kuidas see totakas on? Toome näiteks hetero mehe, talle võib olla kena vaadata ühte naist, kuid meest mitte. Miks siis peaks olema vastu vaatamine mitu naist (ka neid, kes on vahekorras) või peaks olema normaalne vaadata mitu meest? Kui heterost mees vaataks vahekorras mehi, siis ta oleks ise gei.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 12. November 2006, 17:11

Oo, nüüd peeti mingi loeng ka veel maha...

Ja tsiteerides klassikuid: "Olen kõigiti homoseksuaalsuse poolt kuni mõlemad tüdrukud on kenad" :idee:
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 13. November 2006, 20:03

Ausaltöeldes minu vaatenurgast midagi ilusat nagu see naisete/meeste omavahel amelemine ei ole, aga noh kui armastust on või mida iganes,siis lasku käia..mind see ei häiri..seni kuni nad minu silme all midagi eriti nõmedat ei tee.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas V » 14. November 2006, 00:19

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 14. November 2006, 00:22

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 14. November 2006, 15:51

V kirjutas:
Priit kirjutas:Äkki seepärast, et mulle naised meeldivad ja mehed mitte? See ju loeb, kuna hetero vaatab ikka vastassugupoolt, olgu siis kasvõi lesbid. Mis ma teha saan, kui ma ei taha homosi vaadata?
millegi pärast naistel poel vaenu kummagi soo vastu.meestel aga küll,see räägib paljust.

OOT-OOT, ära peksa palun segast. Ma pole vaenust homode vastu rääkinudki, ma ütlesin lihtsalt, et ma ei tahaks neid vaadata amelemas. Muidu las elavad ja panevad kasvõi tänaval tatti, ega mind see ei huvita.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist