Reet Linna tantsud said läbi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 23. Oktoober 2006, 17:31

Seekordsed väljalangejad saatest “Tantsud tähtedega” on Reet Linna ja Eduard Korotin.

Linna ei võta saatest väljalangemist enda sõnul kuigi suure traagikaga. “Väga hea tunne on,” ütleb ta SL Õhtulehele.
Reet loodab aga, et suutis ka keskealisi daame nii palju mõjutada, et nad julgevad tantsida. Tema arvates on tantsuga pealegi lihtsam kaalust alla võtta kui muud moodi.

Žüriilt kõige rohkem hääli saanud Gerli Padar paljastab ka oma edu saladuse: see on tema tantsupartner Martin Parmas.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 23. Oktoober 2006, 21:30

Irw..irw..irw...
Kui nüüd otse välja öelda, siis on Linna minu meelest lihtsalt üks tobe mutt! See kirja saatmine oli veel eriti võimas..."Ärapanijas" loeti seda kirja vaimukalt ette :D Linna on just see osaleja, kes kõige rohkem ähmis on ja hakkab siin mingit poliitikat taga ajama. Ja nüüd ütleb, et ei võta kaotust üldse traagikaga..irw.
Minu meelest oli kõige lahedam Korotini kommentaar Linna kohta esimeses osas ja lisaks veel see näoilme "Aga...ta räägib palju..." :D Täitsa õigus.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas tam » 23. Oktoober 2006, 23:02

mina leian, et vahva, et ta julges ja läks sinna. ei häbenenud ega kartnud läbi kukkuda (mida ta põhimõtteliselt ei teinud ka ju, sest ta ei läinud esimesena).
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Weirdo » 24. Oktoober 2006, 21:44

Selles suhtes jah, et jätsin mainimata, et tegelikult oli ta väga tubli, et sellest saatest üldse osa võttis. Ma poleks ealeski nõustunud.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist